Dansk rytter: Synd for min hest

Anne van Olst var dagens første danske rytter på dressurbanen. Hendes hest blev noget forskrækket før start, men hun er tilfreds med indsatsen.

Anne van Olst var første danske rytter på dressurbanen tirsdag. (Foto: Das Büro for Team Danmark / DIF © DIF / Team Danmark)

Anne van Olst havde fået den utaknemmelig opgave at ride umiddelbart efter hjemmebane-darlingen Carl Hester i dagens Grand Prix Special.

Og da jublen over britens fine ridt brød ud, gik det ud over van Olst og hesten Clearwater, der var ved at forberede sig til at komme ind:

- Clearwater blev rigtig bange på grund af al den larm. Det var virkelig synd, for han var helt opspændt gennem hele programmet, siger Anne van Olst til DR Sporten umiddelbart efter hendes ridt.

Anne van Olst vil helst ikke spå om det danske holds muligheder for at forsvare bronze-medaljen fra 2008, men hun fastslå, at der i hvert fald bliver arbejdet hårdt for det:

- Det er svært at sige. De andre ryttere kan jo også have en svær omgang. Men de danske ryttere er også i topformen - og vi rider, det bedste vi kan

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter