Dufour med DM-hattrick i dressur

Cathrine Dufour vandt søndag DM i dressur for tredje år i streg.

Cathrine Dufour kunne juble efter søndagens hattrick. Foto: Thomas Bisgaard/Broholm Horsehow (© Thomas Bisgaard)

26-årige Cathrine Dufour og hesten Cassidy levede søndag op til sin favoritværdighed, da danmarksmesterskaberne i dressur skulle afgøres på Broholm Gods.

Det var dog ikke nogen walk-over fra favoritten, der alligevel leverede tre overbevisende ridt, og efterfølgende var Cathrine Dufour da også mere end tilfreds med sin egen og hesten Cassidys præstation.

- Det er første gang, jeg har tre ridt til over 80% til et stævne. Og at vinde hattrick til DM er noget, jeg er super stolt over, siger Cathrine Dufour.

- Det betyder sindssygt meget for mig at få lov til at holde forrest ved endnu et danmarksmesterskab, derudover kigger jeg forhåbentligt også frem mod et VM til sommer, så det er vigtigt at få pudset formen af, og der er DM et rigtig godt trin hen mod en mulig VM-udtagelse, siger Cathrine Dufour.

Sølvet gik i år til Daniel Bachmann Andersen og avlsmatadoren Blue Hors Zack. Bronzemedaljen gik til den kun 24-årige Anna Zibrandtsen hingsten Arlando.

Alle tre ryttere er udtaget til den bruttotrup, som landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein skal finde de fire, der til september skal repræsentere Danmark ved VM i Tryon, USA.

Facebook
Twitter