Ritter: Det bliver en massespurt i dag

Dagens Tour-menu byder på en lettere kuperet rute, men DR Sportens Carsten Ritter forventer alligevel, at det hele slutter med en massespurt - og Boonen-sejr.

Carsten Ritter forventer, at Tom Boonen slår til i dag, selv om det også bliver spændende at se, om gårsdagens vinder, Jimmy Casper, kan overraske igen. (Foto: Ulla Voigt © DR)

Dagens Tour-menu byder på en lettere kuperet rute med bakker i begyndelsen, der indbyder til det lange udbrud.

Sprinterholdenes monotone dræbende tempo skal sikre at det bliver en massespurt. To mindre knolde ca. 15 km før mål er sat ind for at give ikke-sprinterne en sidste mulighed for at slippe hjem solo.

DR Sportens Tour-reporter Carsten Ritter tror dog, at det hele bliver afgjort i en massespurt.

- Tom Boonen er mit bud. Eller Oscar Freire. Tom Boonen kan tage den gule trøje fra Hincapie, da der er 20 sekunders bonus til vinderen af etapen, og Boonen er bare 13 sekunder efter Hincapie, siger Carsten Ritter fra dagens målby, Esch-sur-Alzette.

En anden trøje, der bliver spænding om i dag, er den prikkede bjergtrøje. Wegmann fra Gerolsteiner-holdet starter de 228,5 kilometer i trøjen - og slutter måske også i den.

- Jeg tror, at der kører et udbrud afsted, der tager alle bjergspurterne. Så den rytter, der sikrer sig bjergtrøjen i dag kommer til at køre i den i lang tid. Det kan være Wegmann, der vil forsvare trøjen. Men det kan også være en hollænder, som fx Rabobanks Erik Dekker, der vil vise trøjen frem, når feltet kører ind i Holland, siger Carsten Ritter.

FacebookTwitter