Se DR Sportens europahold 2013

DR Sportens Marco de los Reyes præsenterer brugernes europahold og sætter også sit eget.

Luis Suarez har været så forrygende i slutningen af 2013, at brugerne på dr.dk/sporten har sat ham på årets europahold på bekostning af Lionel Messi. (Foto: Scanpix © Scanpix)

I de seneste par uger har brugerne af dr.dk/sporten via 12 afstemninger "udtaget" årets hold og udpeget den bedste træner i Europa.

Herunder er det endelige hold samt en bænk bestående af syv spillere. Procenttallet henviser til den andel, der har stemt på den nævnte

Mål

Manuel Neuer, Bayern München/Tyskland 43 %

ForsvarPhilipp Lahm, Bayern München/Tyskland 56 %Thiago Silva, Paris Saint Germain/Brasilien 29 %Sergio Ramos, Real Madrid/Spanien 21 %David Alaba, Bayern München/Østrig 46 %MidtbaneBastian Schweinsteiger, Bayern München/Tyskland 29 %Andrea Pirlo, Juventus/Italien 22 % Mesut Özil, Arsenal/Tyskland 33 % Franck Ribery, Bayern München/Frankrig 32AngrebLuis Suarez, Liverpool/Uruguay 47 %Cristiano Ronaldo, Real Madrid/Portugal 46 %TrænerJupp Heynckes, Bayern München 35 %

Bænken

Victor Valdes, FC Barcelona/Spanien 8 %

Mats Hummels, Borussia Dortmund/Tyskland 19 %

Marcelo, Real Madrid/Brasilien 14 %

Yaya Touré, Manchester City/Elfenbenskysten 21 %

Gareth Bale, Real Madrid/Wales 27 %

Lionel Messi, FC Barcelona/Argentina 27 %

Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint Germain/Sverige 24 %

De syv spillere til bænken er fundet på baggrund af, hvem der fik næstflest stemmer i disse grupper: målmand, højre/venstre back, midterforsvarer, defensive midtbanespiller, offensiv midtbanespiller, angriber til højre og angriber til venstre.

På andenpladsen i trænerafstemningen kom Borussia Dortmunds Jürgen Klopp med 25 procent.

Brugerne på dr.dk/sporten har "skubbet" Lionel Messi ud på bænken. (Foto: Julio Munoz © Scanpix)

Jeg er meget enig med brugerne, men på to pladser synes jeg, de har skudt helt ved siden af.

For det første har brugerne stemt Luis Suarez ind på holdet på bekostning af Lionel Messi. Jeg synes faktisk, at Luis Suarez har været verdens bedste spiller de seneste par måneder, men jeg mener ikke, det er nok til at blive valgt i stedet for den lille argentiner.

Lionel Messi har godt nok været skadet i flere perioder, men især hans forår var så godt, at han i mine øjne har været blandt verdens tre bedste spillere i år - sammen med Cristiano Ronaldo og Franck Ribery.

Desuden er Mesut Özil blevet foretrukket frem for Arjen Robben til den ene af de to offensive midtbanespiller. Ja, Arsenals nye tyske stjerne har været fremragende i efteråret, men Arjen Robben har hele året været en af de bedste og mest værdifulde spillere på Bayern Münchens fantastiske 2013-mandskab.

I mine øjne har Mesut Özil ikke været blandt de ti bedste spillere i verden i år, hvilket Arjen Robben - som jeg vurderer det - med sikkerhed hører hjemme heriblandt.

Herunder er mit bud på årets hold i Europa 2013.

Mål

Manuel Neuer, Bayern München/Tyskland

ForsvarPhilipp Lahm, Bayern München/TysklandThiago Silva, Paris Saint Germain/BrasilienSergio Ramos, Real Madrid/SpanienMarcelo, Real Madrid/BrasilienMidtbaneBastian Schweinsteiger, Bayern München/TysklandAndrea Pirlo, Juventus/ItalienArjen Robben, Bayern München/Holland Franck Ribery, Bayern München/FrankrigAngrebLionel Messi, FC Barcelona/ArgentinaCristiano Ronaldo, Real Madrid/Portugal

Brugerne på dr.dk/sporten har "skubbet" Lionel Messi ud på bænken. (Foto: Liselotte Sabroe © Scanpix)

TrænerJupp Heynckes, Bayern München

Bænken

Thibaut Courtois, Atletico Madrid/Belgien

Dante, Bayern München/Brasilien

David Alaba, Bayern München/Østrig

Arturo Vidal, Juventus/Chile

Andres Iniesta, FC Barcelona/Spanien

Luis Suarez, Liverpool/Uruguay

Zlatan Ibrahimovic, Paris Saint Germain/Sverige

Har du kommentarer? Eller vil du sætte dit eget europahold? Så skriv herunder!

Facebook
Twitter