Se rugby-landskamp på DR1

På søndag kan du opleve top-rugby på DR1, når vi viser landskampen mellem Danmark og Sverige.

Se det danske landshold i aktion på søndag. Her et billede fra en kamp mellem et engelsk- og et rumænsk rugbyhold. (Foto: Petrut Calinescu © Scanpix)

På søndag kan du opleve top-rugby på DR1

Det danske landshold indleder turneringen i den europæiske 3. division A med en kamp mod naboerne fra Sverige. De to hold mødes på Odense Atletik Stadion, og DR1 sender et sammendrag af kampen fra klokken 14:45 til 16 på søndag.

For Danmarks vedkommende er det den første kamp i turneringen, der spilles over det næste halvandet år.

Sverige indledte 3. division A for nylig med en knusende sejr på 24-0 på hjemmebane over Armenien. De øvrige hold i puljen er Schweiz og Serbien-Montenegro.

Kampen mod Sverige bliver den første betydende opgave for Christopher Adby som træner for det danske landshold. Adby, der selv spillede 32 landskampe for Danmark i 90erne, tiltrådte som landstræner i august i år.

Han har udtaget en trup til kampen på 22 spillere - anført af den nye kaptajn, Mikkel Lai Rasmussen, der spiller for de nykårede danske mestre, Aarhus Rugby Klub.

Tips om rugby

Rugby er et traditionsrigt spil med masser af action, spænding og taktik. Er du ikke helt opdateret på reglerne eller på de seneste rugby-nyheder, så tjek et af disse links:

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk