Sejlere slog Wozniacki og SønderjyskE

Caroline Wozniacki og SønderjyskEs ishockeymestre blev slået af sejlerne Henriette Koch og Lene Sommer og er kåret som vindere af DR Fidusen i april.

Sejlerne Henriette Koch og Lene Sommer løb overraskende med DR Fidusen for april måned.

De to 470-jolle-sejlere slog tennisspilleren Caroline Wozniacki og SønderjyskEs ishockeymestre i afstemningen blandt DR Sportens brugere.

Henriette Koch og Lene Sommer fik lidt overraskende ti gange så mange stemmer som Woznaicki og tre gange så mange stemmer som SønderjyskE.

470-jolle-sejlerne var nomineret for deres sejr i den olympiske regatta Semaine Olympique Francaise - World Cup-stævnet ud for Hyeres i Frankrig. Det var duoens største sejr i karrieren, da World Cup-stævnet var stærkt besat.

Deres næste store mål er EM i juni, hvor pigerne må regnes blandt medaljekandidaterne.

DR Fidusen er DR Sportens pris, der gives til danske sportsfolk, der leverer store præstationer. DR Sporten nominerer tre kandidater efter brugerne på dr.dk/sporten har indstillet dem. Herefter bliver de de tre kandidater "sat til afstemning", og brugerne kan stemme på dem ved at sende emails ind til DR Sportens redaktion.

Tidligere vindere

I januar gik prisen til den 25-årige snowboarder Julie Lundholdt, der løb med prisen foran badmintonspilleren Tine Rasmussen og golfspilleren Anders Hansen.

I februar var det superligaholdet AaB, der tog prisen for præstationerne i UEFA Cup-kampene mod Deportivo la Coruna. AaB vandt afstemningen foran badmintonlandsholdet og Par nummer 7. 

I marts var det banerytterne Michael Mørkøv og Alex Rasmussen, der blev hædret for deres fornemme VM-guldmedaljer i parløb.

Du kan allerede nu indstille kandidater til maj måneds Fidus-afstemning ved at skrive et indlæg herunder.

ExternalContent

FacebookTwitter