Seneste sport

Cathrine Laudrup-Dufour vinder VM-sølv i dressur

Medaljen blev Cathrine Laudrup-Dufours tredje ved VM i Herning. (Foto: © FRISO GENTSCH, Friso Gentsch/picture-alliance/dpa/AP Images)

Det var lige ved og næsten for Cathrine Laudrup-Dufour onsdag aften.

Danskeren vandt VM-sølv med hesten Vamos Amigos i dressurdisciplinen Kür, som er en Grand Prix freestyle til musik.

Den danske ekvipage red sammen ellers et næsten perfekt ridt og fik scoren 89,411. En fejl i begyndelsen viste sig at være afgørende.

Men desværre var englænderen Charlotte Fry og hesten Glamourdale overlegne, da de fik en score på hele 90,654.

Cathrine Laudrup-Dufour kan dog glæde sig over et medaljehattrick ved VM i Herning. Søndag vandt de danske dressurryttere guld i holdkonkurrencen, og mandag tog Laudrup-Dufour sølv ved disciplinen Grand Prix Speciale.

Seneste sport

 1. Drømmen om OL er ikke længere i egne hænder for det danske kvindelandshold i fodbold.

 2. Tyskland var klart bedst og slog Danmark 3-0 i Rostock, hvorfor OL nu er langt væk for danskerne.

 3. Dyk ned i karaktererne til de danske spillere efter sejre over Serbien i den første kamp ved VM.

 4. Det danske landshold vandt fredag 25-21 over Serbien i holdets første kamp ved VM.

 5. Randers overvintrer over stregen efter nulløsning mod Vejle

  Randers overvintrer over nedrykningsstregen, efter at holdet fredag spillede 0-0 på hjemmebane i en tam affære mod Vejle i Superligaen i sidste runde inden vinterpausen.

  Der var lagt op til et spændende opgør om vigtige point i bundstriden, men den offensive præcision manglede i begge ender, hvorfor kampen endte uden mål.

  Hjemmeholdet var klart bedst spillende i første halvleg, men et sløjt eksekveret straffespark af Randers-angriber Filip Bundgaard og en decideret ufarlig Vejle-offensiv gjorde, at der stod 0-0 ved pause.

  Gæsterne kom bedre med efter pausen, selv om det aldrig for alvor lugtede af et Vejle-mål. Klubben må derfor tage til takke med en placering under stregen hen over vinterpausen.

  Resultatet betyder, at Randers har 16 point, mens Vejle har 14 point.

  Se højdepunkter fra kampen i videoen nedenfor:

  /Ritzau/

 6. De danske fodboldkvinder møder Tyskland i en gruppefinale i Nations League. En sejr kan sende dem tættere på OL.

 7. Danmark åbner VM med et opgør mod Serbien i Boxen i Herning.

 8. Franskmand sender Clara Tauson ud i Andorra

  Clara Tauson er færdig i WTA 125-turneringen Andorra Open.

  Fredag tabte den 20-årige dansker således 3-6, 4-6 til den 13 år ældre franskmand Alize Cornet i sin kvartfinale.

  Tauson var som nummer 85 i verden og andetseedet i turnering klar favorit hos bookmakerne, men hun fik ikke held til at ryste Cornet.

  Første sæts afgørelse faldt allerede i andet serveparti, hvor Cornet brød Tauson rent.

  Nederlaget er Tausons første efter en lovende periode med fire sikre sejre i to sæt.

  I midten af november tog Tauson to overlegne sejre i Luxembourg, inden hun for en sikkerheds skyld trak sig inden tredje kamp med "ubehag i ryggen".

  Og i denne uge blev det til to sikre sejre mere over først Victoria Jimenez Kasintseva og siden Katarzyna Kawa.

 9. Danmark må blandt andet ikke blive bange for tyskernes voldsomme pres på og uden for banen, vurderer DR Sportens fodboldekspert Arnela Muminović.

 10. Det er en "kæmpe gave", at de danske håndboldkvinder spiller VM på hjemmebane, mener DR's håndboldekspert og tidligere landsholdsspiller Lotte Grigel.

 11. Bo Spellerberg bliver cheftræner for København Håndbold

  Bo Spellerberg forlader HØJ og bliver cheftræner for København Håndbold som afløser for fyrede Rasmus Overby. (Foto: © Emil Nicolai Helms, Ritzau Scanpix)

  Den tidligere landsholdsspiller Bo Spellerberg bliver med øjeblikkelig virkning træner for København Håndbold i Kvindeligaen.

  Det skriver klubben på sin hjemmeside.

  Bo Spellerberg forlader dermed sit job som spillende assistenttræner i HØJ Elite, der spiller i 1.division. Københavns holdejer, Kim Mikkelsen, glæder sig over ansættelsen.

  - Vi finder Bo interessant på grund af hans store rutine og ikke mindst hans enorme erfaring og vindermentalitet. Med den mentalitet kombineret med hans tydelige og klare håndboldfilosofi er vi overbeviste om, at han vil kunne løfte truppen frem mod det vigtige forårsprogram, siger Kim Mikkelsen til hjemmesiden.

  Bo Spellerberg træner med sine nye spillere første gang på mandag. Københavns håndboldkvinder ligger aktuelt nummer seks i ligaen.

  /ritzau/

 12. DR Sportens håndboldekspert Lars Krogh Jeppesen giver Danmark 25 procent chance for at gå hele vejen og vinde guld inden åbningskampen mod Serbien.

 13. Rafael Nadal klar til comeback efter et år med skader

  Efter at have været ude med en skade i næsten et år får Rafael Nadal comeback i Brisbane International. (Foto: © William WEST, Ritzau Scanpix)

  Tennisstjernen Rafael Nadal er så småt klar til atter at gribe ketsjeren.

  Efter et lille år med skader gør den 37-årige spanier comeback i ATP-turneringen Brisbane International, der spilles i den første uge af 2024.

  Det fortæller Rafael Nadal i en video på Instagram.

  - Efter et år udenfor er det nu det rette tidspunkt at vende tilbage, og jeg føler mig klar til at vende tilbage i Brisbane, siger Rafael Nadal.

  Han var sidst i aktion ved grand slam-turneringen Australien Open i januar 2023, men blev skadet og måtte holde en længere pause. Det skulle dog ikke være enden på hans karriere.

  - Jeg har arbejdet hårdt hele karrieren, så jeg skal ikke stoppe med et pressemøde. Jeg arbejder hårdt på at kunne afslutte min karriere på den rette måde, siger Rafael Nadal.

  Spanieren, der har vundet 22 grand slam-titler, kan møde Holger Rune Brisbane, hvor danskeren også står til at deltage.

 14. Antallet af anholdte under Uefa-kampe fordoblet

  Næsten dobbelt så mange personer er i forbindelse med Uefa-kampe blevet anholdt eller frihedsberøvet i sæsonen 2022/2023 i forhold til sæsonen før.

  Det viser statistik fra Københavns Vestegns Politi, der er baseret på alle politikredses indberetninger, skriver Ritzau.

  I sæsonen 2022/2023 blev 43 personer anholdt eller frihedsberøvet, mens det tal i den forrige sæson var på 22 personer.

  Uefa-kampe omfatter alle kampe i turneringerne Conference League, Europa League og Champions League.

  1. juni vedtog et enigt Folketing at styrke indsatsen mod hooligans ved at give politiet mulighed for at bortvise personer fra stadionområder under højrisikokampe.

 15. Der er ingen begrænsninger, så længe spillerne bliver på deres egen banehalvdel, når de udtaler sig om målsætningen ved VM i Herning.

 16. Dansk fløjspiller holdes ude af VM-truppen

  Danmarks fløjspiller Andrea Hansen kommer ikke i kamp i aften.

  Fløjspilleren har været på skånekost de seneste dage på grund af en skade i læggen, og selvom hun var med nede på halgulvet til den sidste træning i går, er hun altså ikke blevet skrevet ind i Danmarks VM-trup endnu.

  Andrea Hansens navn er nemlig ikke et af de 17 navne, der står i den officielle trup, som Dansk Håndbold fredag har indgivet til Det Internationale Håndboldforbund, IHF.

  DR Sporten har været i kontakt med Dansk Håndbold, som bekræfter, at Andrea Hansen får et hvil i aftenens kamp, men at hun kan skrives ind, skulle hun komme sig over sin skaden.

  Ud over Andrea Hansen vil én dansker fra truppen ikke komme i kamp mod Serbien. Der kan nemlig kun stå 16 navne på holdkortet til Danmarks kampe.

 17. Aalborg henter svensk landsholdsspiller til stregen

  Aalborg Håndbold får nyt blod til stregpositionen fra sommeren 2024.

  Klubben henter således den 21-årige svensker Felix Möller i svenske IK Sävehof på en treårig aftale.

  Det oplyser Aalborg på sin hjemmeside.

  Trods sin unge alder har Möller international erfaring fra 14 A-landskampe og på klubplan i European League.

  - Felix har allerede vist høj klasse, og det er ingen hemmelighed, at der var stor interesse for ham fra flere europæiske topklubber. Vi er derfor rigtig glade for, at han har valgt os ud fra den vision og de drømme, vi har i Aalborg Håndbold, siger Aalborg-direktør Jan Larsen.

  /ritzau/

 18. Får Danmark point mod Tyskland fredag aften, er landsholdet én sejr fra en OL-billet.

 19. Team Esbjerg-spiller forlænger med to sæsoner

  Team Esbjerg forlænger sin aftale med bagspiller Michala Møller. Hun bliver således i håndboldklubben til den 30. juni 2026.

  Det skriver Team Esbjerg på sin hjemmeside.

  - Jeg har været to et halvt år i klubben, og det er et godt tidspunkt at stoppe op og mærke efter, men jeg var ikke i tvivl. Jeg har været rigtig glad for at være i Team Esbjerg, både på og uden for banen, og jeg er i et godt håndboldmiljø med mulighed for at spille både dansk og europæisk håndbold, siger Michala Møller.

  Den 23-årige spiller har været en del af Team Esbjerg siden sommeren 2021. I december samme år fik hun debut på landsholdet, hvor hun har spillet 23 kampe.

  /ritzau/

 20. Torsdag aften bankede FC Nordsjælland det tyrkiske storhold Fernebache 6-1 i Conference Leagues gruppespil.

 21. NFL-stjerne melder sig selv til politiet i sag om vold i hjemmet

  Von Miller, der er forsvarsspiller for NFL-holdet Buffalo Bills, har meldt sig selv til politiet, efter der blev udstedt en arrestordre mod ham.

  Arrestordren er udstedt i en sag, hvor han beskyldes for vold i hjemmet mod sin gravide kæreste ifølge politiet i Glenn Heights, der ligger i Dallas i delstaten Texas.

  Den amerikanske fodboldspiller kom til fængslet, hvor han stillede kaution og senere blev løsladt.

  Miller beskyldes for at have skændtes med en gravid kvinde og efterfølgende overfalde hende.

  Overfald mod gravide kvinder er, hvad der kaldes en forbrydelse i tredje grad i Texas. Det betyder, at det kan straffes med mellem to og ti års fængsel eller bøder på op til 10.000 dollar - knap 69.000 kroner.

  Buffalo Bills' forsvarsspiller Von Miller har meldt sig selv til politiet, efter at der er blevet udsendt en arrestordre med hans navn (Arkivfoto). (Foto: © John Minchillo/Ritzau Scanpix)
 22. Dansker skal spille om en plads på omdiskuteret golf-tour

  32-årige Lucas Bjerregaard kan blive den første dansker i en LIV Golf-turnering.

  Den tidligere vinder af to turneringer på den primært europæiske DP World Tour er således tilmeldt en kvalifikationsturnering til næste års LIV Golf.

  Den bliver afviklet fra 8. til 10. december i Abu Dhabi Golf Club, og den er en del anderledes end kvalifikationsturneringerne til de mere traditionelle tours.

  Bjerregaard er således med fra om fredagen, hvor der spilles 18 huller, og alle spillere i top-20 går videre til lørdag.

  Her træder endnu en gruppe spillere ind i turneringen, og denne gang går kun de 20 bedste spillere - eventuelt efter omspil - efter 18 huller videre til søndagen.

  På sidstedagen bliver der spillet 36 huller, og de tre bedste spillere får en plads på den lukrative LIV Golf-tour, der havde sin debutsæson i 2022.

  LIV Golf har været omdiskuteret, dels fordi touren er finansieret af saudiarabiske milliarder gennem investeringsfonden Public Investment Fond (PIF), og dels fordi den har lokket profiler til fra de andre tours med gigantiske engangsbeløb.

  /ritzau/

 23. Liverpool kører østrigere over og sikrer gruppesejr

  Liverpool kan gå ind i engelsk fodbolds travle vinterprogram med lidt mere ro i sindet, efter at storklubben torsdag aften spillede sig til en stensikker 4-0-sejr over Lask fra Østrig i Europa League.

  Den betyder ikke blot, at Liverpool er sikker på at avancere til knockoutfasen efter nytår. Holdet slutter også på gruppe E's vigtige førsteplads, så man slipper for to ekstra kampe og stryger direkte til ottendedelsfinalerne.

  Det blev klart, da forfølgeren Toulouse med Mikkel Desler og Rasmus Nicolaisen på holdet måtte nøjes med 0-0 mod Royale Union SG.

  /ritzau/

 24. FC Nordsjælland tæver tyrkisk tophold og napper førsteplads

  Svenske Benjamin Nygren scorede et hattrick i anden halvleg. (Foto: © liselotte sabroe, Ritzau Scanpix)

  Torsdag aften byggede FC Nordsjælland videre på den flotte europæiske kampagne i Conference League.

  På hjemmebane vandt superligaklubben hele 6-1 over Fenerbahce, som topper den tyrkiske liga.

  FC Nordsjælland gik til pause foran 2-1, inden Christian Rasmussens ene og Benjamin Nygrens tre mål i anden halvleg cementerede sejren.

  Dermed overtager FC Nordsjælland førstepladsen i gruppe H med 10 point inden sidste spillerunde. Fenerbahce ryger helt ned på gruppens tredjeplads efter Ludogorets' sejr torsdag over bundproppen Trnava. Både Ludogorets og Fenerbahce har ni point.

  Gruppevinderen avancerer til ottendedelsfinalerne i den europæiske turnering, som rangerer under Champions League og Europa League, mens andenpladsen vil betyde avancement til 1/16-finalerne.

  FC Nordsjælland runder gruppespillet af den 14. december på udebane mod Ludogorets.

 25. Overlegen polsk VM-start - banker Iran med 20 mål

  Der var ikke meget spænding, da Polen og Iran spillede første kamp ved VM-slutrunden i håndbold torsdag aften.

  Polakkerne vandt overlegent med 35-15.

  Polen topper nu gruppe F i det indledende gruppespil foran Tyskland, der tidligere på aftenen slog Japan snævert.

  Gruppe F parres med Danmarks gruppe i mellemrunden.

  Danmark spiller første VM-kamp fredag aften mod Serbien. En kamp, du kan følge i LIGA på P4 og på dr.dk fra klokken 20.30. TV 2 viser kampen.

 26. Dobbelt op på dansker mål i Brugges europæiske triumf

  Casper Nielsen og Andreas Skov Olsen bidrog begge til festen, da Club Brugge torsdag slog tyrkiske Besiktas med 5-0 på udebane i Conference Leagues gruppespil.

  Casper Nielsen kanonerede fra lang afstand belgierne foran med 1-0 efter bare fire minutters spil, og det var startskuddet til ensidig affære, som udeholdet dominerede stort.

  Den brasilianske angriber Igor Thiago øgede til 2-0 og 3-0, inden den tidligere FC Midtjylland-spiller Rafael Onyedika blev noteret for målet til 4-0. Skov Olsen satte fra kort afstand nemt bolden ind til 5-0 efter glimrende forarbejde af polakken Michel Skoras.

  Nielsen og holdets tredje dansker, Philip Zinckernagel, blev begge udskiftet i pausen ved stillingen 2-0.

  Club Brugge var allerede inden kampen sikret avancement til forårets slutspil fra gruppe D, hvor norske Bodø/Glimt tager den anden plads.

  Danske Albert Grønbæk bidrog med en assist, da det nykårede mesterhold torsdag bankede Lugano fra Schweiz med 5-2 hjemme på Aspmyra Stadion og sikrede sig avancement.

  Brugge fører med tre point ned til Bodø/Glimt, der gæster netop belgierne i sidste spillerunde, hvor gruppens førsteplads er på spil. Den er af stor betydning, da etteren hopper en runde over i slutspillet og stryger direkte i ottendedelsfinalerne.

  I Europa League spillede Brian Priskes Sparta Prag sig tættere på avancement med en flot 1-0-sejr over spanske Betis. Danske Peter Vindahl leverede flere gode indslag i Sparta-buret.

  Og i Italien spillede landsholdsspiller Morten Hjulmand de første 77 minutter for Sporting CF, der fik 1-1 hos Atalanta i en kamp om førstepladsen i gruppe D.

  /ritzau/

 27. Kiel stjæler førsteplads fra Aalborg Håndbold

  Kiels håndboldherrer var i sidste ende bedre end franske PSG, da de vandt 26-24 i torsdagens kamp i Champions Leagues gruppespil.

  I starten af opgøret lignede det endda en afklapsning til den franske storklub, der kom bagud 0-5 efter seks minutters spil. Men et par hurtige scoringer i streg sendte den franske storklub tilbage i opgøret.

  Efter pausen kom Paris-klubben endda i front ved stillingen 19-18. Men to storspillende Kiel-keepere fik lukket ned for den franske offensiv. Samir Bellahcene stod med en redningsprocent på næsten 50 procent.

  Med sejren kravler Kiel op på en førsteplads i gruppen. Ét point bedre en danske Aalborg Håndbold.

 28. Tyskland var tæt på at spille uafgjort mod Japan, men Xenia Smits hammer sendte sejren til tyskerne i kampens sidste sekund.

 29. Nervøsitet og spænding går hånd i hånd i den danske trup før første VM-kamp mod Serbien.

 30. Den danske landstræner Jesper Jensen regner ikke med meget søvn, når først landsholdet fredag indleder jagten på VM-guldet.

 31. Josefine Hasbo har haft mulighed for at skifte til professionelle fodboldklubber, men hun agter at gøre sin uddannelse på Havard University færdig først.

 32. Nicolaj Jacobsen udtager sin EM-bruttotrup

  Der er blot en måned til, at håndboldherrerne møder ind i træningslejren forud for EM-slutrunden i januar.

  Her til formiddag har landstræner Nicolaj Jacobsen derfor sat navn på de 35 spillere, der er en del af hans bruttotrup frem mod slutrunden.

  Det skriver Dansk Håndbold i en pressemeddelelse.

  - Vores bruttotrup er udtryk for den store bredde, der er i dansk herrehåndbold. Vores klubber er dygtige til at udvikle nye talenter, og samtidig har vi masser af rutine at trække på. Det tegner spændende for EM, siger landstræner Nikolaj Jacobsen.

  I truppen er blandt andet Mikkel Hansen, Niklas Landin, Mathias Gidsel og Simon Pytlick, som ellers for få uger siden pådrog sig en skade. Du kan se hele truppen her.

  Den endelige trup udtages først i midten af december, skriver Dansk Håndbold.

 33. Brøndby-spiller er efterårets profil i Superligaen

  Brøndby-spilleren Nicolai Vallys er blevet kåret som efterårets profil i Superligaen i Tipsbladets traditionsrige afstemning blandt ligaens trænere.

  Det skriver Tipsbladet på sin hjemmeside.

  Vallys vandt afstemningen foran Rasmus Falk fra FC København og Silkeborgs Alexander Lind, der er ligaens topscorer.

  - Det er selvfølgelig en fed anerkendelse, når det er de andre trænere, der har stemt. Det er noget, som betyder noget. At vide, at det er trænerne fra de hold, som rent faktisk spiller imod mig, der roser mig. Det er selvfølgelig stort, siger Nicolai Vallys til Tipsbladet.

  Han endte med 43 ud af 55 mulige point i afstemningen.

  Vallys skiftede fra Silkeborg til Brøndby i sensommeren 2022.

  Kåringen af efterårets profil har fundet sted siden 1990'erne.

  /ritzau/

 34. FCK og Brøndby straffes begge for derbyforseelser

  Både FC København og Brøndby skal punge 150.000 kroner ud for tilskuerforseelser begået i forbindelse med klubbernes seneste derby i Parken 12. november.

  Desuden får FCK lukket det såkaldte capo-tårn i forbindelse med årets sidste hjemmekamp i Superligaen mod AGF på søndag, fremgår det af sagsarkivet hos Fodboldens Disciplinærinstans.

  Sanktionerne skyldes blandt andet, at der blev "antændt massiv røg" fra FCK's fans, hvilket resulterede i en kampudsættelse på mere end otte minutter.

  Ifølge dommerens indberetning blev der antændt 39 stykker pyroteknik fra hjemmeholdets tilskuerafsnit.

  Fra Brøndbys afsnit har dommeren indberettet 74 af slagsen. Desuden blev der kastet øl på banen fra Brøndbys afsnit i forbindelse med et hjørnespark samt cirka ti mønter.

  FCK er nu oppe på 19 indberetninger de seneste 12 måneder. Brøndby er oppe syv i samme periode.

 35. Minister indkalder Dansk Ride Forbund til møde efter TV2-dokumentar

  Fødevareminister Jacob Jensen (V) har indkaldt Dansk Ride Forbund til en snak efter en dokumentar, der viser kontroversielle træningsmetoder på et dressur-træningscenter, som ejes af Andreas Helgstrand. (Foto: © Constantin Zinn, Ritzau Scanpix)

  Dansk Ride Forbund er blevet indkaldt til et møde med fødevareminister Jacob Jensen (V) på baggrund af TV2's dokumentar 'Hestemilliardærens hemmeligheder', der udkom i sidste uge.

  Dokumentaren påviste ved hjælp af skjult kamera, hvordan heste på Helgstrand Dressage, der ejes af dressurrytteren Andreas Helgstrand, blev behandlet dårligt.

  - Jeg er blevet meget berørt af sagen - og det kan jeg godt forstå, at andre også er blevet. Dyr skal behandles ordentligt, siger Jacob Jensen ifølge Ritzau.

  Derfor ønsker ministeren at høre, hvad forbundet tænker om de træningsmetoder, der fremgår.

  - Og derudover for at tage en drøftelse om, hvorvidt overtrædelser af dyrevelfærdslovgivningen kan håndhæves og sanktioneres hårdere, siger Jacob Jensen.

  Dokumentaren førte onsdag til, at Andreas Helgstrand blev udelukket fra landsholdsaktiviteter i hele 2024. Dermed misser han OL i Paris næste år.

 36. Morten Olsen er færdig i GOG, melder klubben.

 37. Grønlands håndboldlandshold tabte onsdag aften 43-11 mod verdensmestrene fra Norge.

 38. Wozniacki taber til top-10-spiller i opvisningskamp

  På det officielle plan har Caroline Wozniacki ikke været i aktion siden US Open i begyndelsen af september, men alligevel holder hun kampformen ved lige op til den kommende sæson.

  Natten til torsdag dansk tid spillede hun således en opvisningskamp på en stor arena i Mexico City.

  Her mødte hun verdensranglistens nummer ni, græske Maria Sakkari, der viste sig en tand bedre på dagen.

  Sakkari, der i 2022 var verdens tredjebedste, sejrede med cifrene 6-3, 6-4.

  Wozniacki træner frem mod 2024-sæsonen, som hun indleder med sin deltagelse i WTA-turneringen i Auckland i New Zealand i årets første uge.

  /ritzau/

 39. 70,5 procent af nuværende og tidligere skandinaviske landsholdsspillere har lav tillid til, at de internationale håndboldforbund håndterer matchfixing på en god måde.

 40. Dansk dressurstjerne ærgrer sig over udelukkelse i hele 2024

  Tirsdag aften valgte Dansk Ride Forbund (DRF) at udelukke den danske dressurstjerne Andreas Helgstrand i hele 2024 som følge af den omdiskuterede TV2-dokumentar 'Hestemilliardærens hemmeligheder', der udkom i sidste uge.

  Dermed kommer Andreas Helgstrand ikke til at repræsentere Danmark under OL, understregede DRF's fungerende formand, Jakob Blicher Ravnsbo, over for Nordjyske.

  Andreas Helgstrand var i forvejen midlertidigt udelukket, og at han nu er ude i hele 2024, ærgrer ham.

  - Jeg tager beslutningen til efterretning, og vi fortsætter dialogen med forbundet om, hvordan vi har skærpet vores processer og forbedret vores dyrevelfærd, så vi kan vise hvilken udvikling, vi har været og fortsat går igennem, skriver han i et skriftligt svar til DR Sporten.

  TV2's optagelser viser blandt andet, at heste på træningscentret Helgstrand Dressage er blevet behandlet dårligt, hvorfor DRF i første omgang udelukkede Andreas Helgstrand på ubestemt tid.

 41. FC København spillede onsdag aften 0-0 mod mod mægtige Bayern München i Champions League-gruppespillet.

 42. Superligaklubben spillede 0-0 med Bayern München i Champions League onsdag aften.

 43. FC København kæmpede hårdt og fik et 0-0-resultat med sig fra opgøret mod mægtige Bayern München i Champions League.

 44. Grønland taber med 32 mål i VM-premiere mod Norge

  Grønlands første kamp ved et kvinde-VM i håndbold i 22 år ender med et nederlag på 11-43 mod Norge.

  Det var reelt kun i de første 15 minutter, at de undertippede grønlændere drillede nordmændene. Det var, indtil Silje Solberg i det norske mål for alvor fik gang i sit spil.

  I kampens første minutter scorede Andrea Heilmann Grønlands første VM-mål siden 2001. Lidt efter gjorde Sandra Rothberg det til 2-2, og efter et kvarter førte Norge kun med 8-6. Men så skruede de sejrsvante guldfavoritter fra Norge op for tempoet, og så kunne Grønland ikke længere følge med.

  I aftenens andet opgør vandt Spanien suverænt 34-17 over Kasakhstan efter en usikker start.

 45. Tobias Thulin gjorde det meget svært for Portos offensiv, da GOG vandt i håndboldens Champions League.

 46. Andreas Helgstrands udelukkelse fra dressurlandsholdet er et resultatet af en TV 2-dokumentar om voldsomme træningsmetoder.

 47. FC København står onsdag aften over for tyske Bayern München i kampen for vigtige point for videre avancement i Champions League.

 48. Manchester United snubler på tyrkisk udebane i Champions League

  Rasmus Højlund kom ikke på tavlen for Manchester United, der smed en føring på 2-0. (Foto: © OZAN KOSE, Ritzau Scanpix)

  Manchester Uniteds mulighed for at avancere i Champions League hænger i en tynd tråd efter endnu et defensivt skibbrud på en europæisk udebane onsdag aften.

  Trods 2-0- og 3-1-føring i Istanbul måtte den engelske storklub nøjes med 3-3 mod Galatasaray og skal nu bruge hjælp for at komme videre fra gruppe A.

  For FC København er det til gengæld et perfekt resultat. Uanset resultatet mod Bayern München senere onsdag vil holdet have afgørelsen i egne hænder hjemme mod Galatasaray om to uger.

  At Manchester United blot har samlet fire point i fem kampe er ikke overraskende, med tanke på at holdet har lukket henholdsvis 4, 4 og 3 mål ind i tre kampe på fremmed græs.

  /ritzau/

 49. GOG jagter vigtige point mod portugisiske Porto i kampen for videre avancement i Champions League.

 50. Aalborg Håndbold slår Kolstad med 29-18 og lægger sig først i Champions League-gruppen.

Mere fra dr.dk