Seneste sport
8. dec 2021

Danmark er et skridt nærmere kvartfinalen ved VM efter sejr over Ungarn

(Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)

Danmark et skridt nærmere VM-kvartfinalen, efter de onsdag aften besejrede Ungarn med 30-19.

Men selvom danskerne endte med at trække det længste strå, var det faktisk aftenens modstandere, der startede bedst ud. Ungarn spillede i et højere tempo, end danskerne hidtil havde stået over for, og så kom Jesper Jensens hold til at halse efter fra start.

Det var som om, danskerne lige skulle vænne sig til, at verdensmesterskabet i Spanien nu for alvor var gået i gang med mellemrundens start. Men da landsholdet først havde vænnet sig til det, så de sig heller ikke tilbage.

Efter lidt mere end et kvarters spil kom Danmark foran for første gang. Føringen slap de aldrig, og derfor endte det med en sejr på 30-19 over Ungarn.

Du kan se højdepunkter fra kampen her.

Seneste sport

 1. I går kl. 22:21

  Sverige slår Frankrig og er i EM-finalen

  (Foto: BERNADETT SZABO © Ritzau Scanpix)

  For et år siden stod de i VM-finalen, og nu er de også klar til at spille EM-finale.

  Fredag aften slog Sveriges håndboldherrer nemlig Frankrig med 34-33 og sikrede sig en billet i finalen, der spilles søndag. Her kommer de til at møde Spanien, der tidligere i dag vandt med 29-25 over Danmark i den anden semifinale.

  Resultatet betyder også, at Danmarks modstander i bronzekampen bliver Frankrig.

  Både bronzekampen og finalen afvikles søndag, og du kan følge med på dr.dk, i LIGA på P3 og på TV 2.

 2. I går kl. 21:57

  Lasse Svan: 'Vi fortjente ikke at vinde'

  Et karrierestop lurer forude for Lasse Svan, som må sande, at han ikke når at vinde EM igen. (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)

  Fløjspilleren Lasse Svan drømte om EM-guld i sin sidste slutrunde med landsholdet, men sådan skulle det ikke gå.

  Fredag aften løb den 38-årige veteran og resten af landsholdet ind i et semifinalenederlag på 25-29 til Spanien.

  Med et karrierestop til sommer kommer han ikke med til flere slutrunder, og guldet fra 2012 bliver hans eneste ved EM.

  - Lige i det øjeblik, hvor kampen sluttede, var jeg godt klar over, at jeg ikke fik en guldmedalje med hjem. Det havde jeg selvfølgelig ønsket mig. Det havde vi alle sammen.

  - Men én ting er, hvad man ønsker sig. En anden er, hvad man får og arbejder sig til. I dag må vi ærligt sige, at vi ikke havde fortjent at vinde, siger han efter nederlaget.

  Svan fik debut for landsholdet i oktober 2003. Før søndagens opgør står Lasse Svan noteret for 244 landskampe.

  /ritzau/

 3. I går kl. 21:19

  Juventus henter Serie A-topscorer

  Den italienske fodboldklub Juventus har hentet den serbiske angriber Dusan Vlahovic hos de italienske rivaler fra Fiorentina.

  Det oplyser Juventus på sin Twitter-profil.

  Vlahovic har været flyvende i denne sæson, hvor han har scoret 17 ligamål og fører topscorerlisten an sammen med Lazios Ciro Immobile.

  Tidligere fredag oplyste Juventus, at Vlahovic havde gennemgået det obligatoriske lægetjek, og siden blev kontrakten underskrevet. Endda på spillerens fødselsdag.

  /ritzau/DR Nyheder

 4. I går kl. 21:02

  Landsholdet havde sat næsen op efter finaleplads: 'Lige nu er vi meget skuffede'

  (Foto: Marton Monus © Ritzau Scanpix)

  Med et nederlag på 25-29 til Spanien misser Danmarks håndboldherrer EM-finalen.

  I stedet kan de nu se frem til at spille bronzekamp på søndag, men inden de retter fokus på den kamp, skal den værste skuffelse lige sænke sig først. Det fortæller landstræner Nikolaj Jacobsen.

  - Det er svært. Lige nu er vi meget skuffede. Vi havde sat næsen op efter at skulle spille endnu en finale. Det kommer vi ikke til. Nu er det hjem og være skuffet i aften, og så kigger vi fremad i morgen på hvem, vi skal møde, siger Nikolaj Jacobsen.

  Danmark skal i bronzekampen møde taberen af semifinalen mellem Frankrig og Sverige.

 5. I går kl. 20:59

  Juventus køber serbisk ligatopscorer

  Juventus roder rundt på en skuffende femteplads i den italienske Serie A, og det har fået klubben til at reagere.

  Fredag blev det officielt, at Juventus henter den 22-årige serber Dusan Vlahovic i Fiorentina.

  Han har været flyvende i denne sæson, hvor han har scoret 17 ligamål og fører topscorerlisten an sammen med Lazios Ciro Immobile.

  Flere italienske medier beretter, at Juventus betaler hele 75 millioner euro for serberen. Det svarer til lidt mere end 550 millioner danske kroner.

  Vlahovic spillede for FK Partizan i hjemlandet, indtil han i 2018 skiftede til Fiorentina, men nu skifter han til klubbens værste rival.

  Tidligere fredag oplyste Juventus, at Vlahovic havde gennemgået det obligatoriske lægetjek, og siden blev kontrakten underskrevet. Endda på spillerens fødselsdag.

  /ritzau/

  Juventus har købt serberen Dusan Vlahovic af Fiorentina. (Foto: Filippo MONTEFORTE © Ritzau Scanpix)
 6. I går kl. 19:51

  Finalen glipper: Spanien sender håndboldherrerne ud af EM

  Danmarks håndboldherrer er ude af kampen om EM-guldet efter et nederlag til Spanien i semifinalen. (Foto: BERNADETT SZABO)

  Danmarks drømme om EM-guld er slukket.

  Det står klart efter et nederlag til Spanien på 25-29 i semifinalen.

  Første halvleg bar præg af flere tekniske fejl fra begge hold. Trods en usikker start var Danmark bedst anført af en stærk Niklas Landin i målet. Holdene gik til pause ved stillingen 14-13 til danskerne.

  Spanien kom anderledes bedst i gang efter pausen og bragte sig foran for første gang i opgøret. Mikkel Hansen og co. blev punkteret af modstandernes fælder i forsvaret og havde svært ved at passere den spanske målvogter, Gonzalo Pérez de Vargas.

  Danmark satte alt ind i slutminutterne, men det ændrede ikke på kampens udfald.

  Nederlaget betyder, at Danmark skal spille bronzekamp, mens Spanien er i finalen på søndag. De to holds modstandere bliver fundet i den anden semifinale mellem Sverige og Frankrig.

 7. I går kl. 19:22

  Dansk landsholdsspiller skifter fra Bologna til belgisk topklub

  Den 22-årige Andreas Skov Olsen skifter til belgiske Club Brugge, bekræfter Bologna fredag aften. (Foto: Claus bech © Ritzau Scanpix)

  Efter lang tids spekulationer er fodboldfremtiden på plads for den danske landsholdsspiller Andreas Skov Olsen.

  Han skifter fra italienske Bologna til belgiske Club Brugge, oplyser den italienske klub på sin hjemmeside. Aftalen gælder til 2026.

  Den 22-årige angriber og offensivspiller kom til Bologna i 2019, men har aldrig fået det helt store gennembrud i klubben.

  Han brød igennem i den danske Superliga, hvor han tørnede ud for FC Nordsjælland fra 2017 til 2019.

  Club Brugge indtager i øjeblikket en andenplads i den belgiske liga, Jupiler Pro League.

  /ritzau/

 8. I går kl. 18:42

  Thomas Frank accepterer bøde efter Brentford-nederlag

  Thomas Frank indrømmede efter kampen, at det var dumt af ham at få det røde kort. (Foto: HANNAH MCKAY © Ritzau Scanpix)

  Den danske Brentford-træner Thomas Frank har accepteret en bøde på 8000 pund, svarende til 71.500 kroner, som han er blevet idømt af Det Engelske Fodboldforbund (FA).

  Det oplyser Brentford på sin hjemmeside.

  Det sker tre dage efter, at FA åbnede en sag mod Frank, der fik rødt kort i minutterne efter Brentfords nederlag på 1-2 til Wolverhampton i lørdags.

  Frank blev straffet for sin sprogbrug og opførsel over for dommer Peter Bankes. Situationen opstod, mens spillerne sagde tak for kampen på banen.

  - Jeg var frustreret over, at vi ikke fik et point, men jeg var relativ rolig, da jeg gik hen til dommeren. Jeg fik så et gult kort efter en konfrontation med en Wolverhampton-spiller, siger Thomas Frank.

  Derefter fulgte en ordveksling mellem Thomas Frank og dommer Peter Bankes, der kvitterede med endnu et gult kort, der blev vekslet til et rødt.

  /ritzau/

 9. I går kl. 17:44

  Norge vinder kampen om femtepladsen ved EM

  Norge vinder kampen om femtepladsen ved EM i håndbold med 34-33 over Island efter forlænget spilletid. Femtepladsen giver desuden adgang til næste års VM.

  Kampen måtte ud i ekstra tid, men Island var tæt på at tage sejren i de døende sekunder. Desværre for Elvar Jonsson ramte han forbi et helt frit mål fra egen banehalvdel. Dermed sluttede det 27-27.

  Norge viste sig stærkest, da kampen blev genoptaget. Det sluttede dog ikke uden drama. Sejren blev sikret på et mål i sidste sekund, og dommerne måtte se det igennem på video for at sikre sig, at målet blev scoret før tidens udløb.

  Femtepladsen udløser altså en norsk plads ved VM i 2023.

 10. I går kl. 17:36

  Danmarks semifinale mod Spanien rykkes med et kvarter

  Danmark skulle oprindeligt spille semifinale ved EM i håndbold mod Spanien fredag klokken 18.

  Men den kamp er nu blevet rykket med et kvarter, så den nu starter klokken 18.15.

  Det oplyser Dansk Håndbold Forbund (DHF red.) til TV 2 Sport.

  - Det er rigtig ærgerligt, at sådan en beslutning skal træffes med så kort varsel. Vi har spillere, der har løbet ud i gangen og startet deres opvarmning, siger Morten Henriksen, der er sportschef i DHF, til TV 2 Sport.

  Udsættelsen skyldes, at kampen om femte- og sjettepladsen mellem Island og Norge gik i forlænget spilletid og derfor rykkede kampprogrammet.

  Kampen mellem Danmark og Spanien kan følges på dr.dk, høres direkte i LIGA på P3 og ses på TV2.

 11. I går kl. 17:29

  Toft én af fire oversiddere mod Spanien i EM-semifinalen

  En firkløver af reserver på det danske håndboldlandshold har taget plads bag det ene mål i MVM Dome i Budapest før EM-semifinalen mod Spanien.

  Jannick Green, René Antonsen, Aaron Mensing og Henrik Toft er blevet siet fra til kamptruppen sammen med Hans Lindberg, der torsdag kom ud af coronaisolation, men ikke officielt er en del af 20-mandstruppen.

  Det oplyser landsholdsassistent Henrik Kronborg halvanden time før kampstart.

  Stemningen er god og spændt før den vigtigste kamp for danskerne under slutrunden hidtil, beretter han.

  - Det er et noget anderledes hold, end vi er vant til at spille imod. Der er kommet nogle nye, unge og hurtige spillere med, som vi ikke har stået over for. Vi har kigget på video selvfølgelig, men det er altid noget andet at stå over for dem, siger Kronborg

  Semifinalen mod Spanien er rykket til klokken 18.15.

  /ritzau/

 12. I går kl. 16:38

  Danmarks Fifa-landshold spiller VM-kvalifikation

  Det danske Fifa-landshold tørner torsdag sammen med et par af de helt tunge drenge inden for deres disciplin.

  En plads ved verdensmesterskabet er endda også på spil, når Danmark møder Frankrig, Holland og Polen over seks opgør i VM-kvalifikationen torsdag.

  Kampene starter klokken 16.45 og kan alle følges på DRTV.

 13. I går kl. 16:23

  Dansk golfspiller mister førsteplads i Dubai

  Golfspilleren Joachim B. Hansen måtte fredag afgive førstepladsen i Dubai Desert Classic.

  Med en runde i 72 slag - banens par - dumpede den 31-årige dansker ned på en delt femteplads.

  Før weekendens finalerunder har han fire slag op til den førende, sydafrikaneren Justin Harding.

  Joachim B. Hansen fik torsdag en særdeles lovende start på turneringen med syv birdies på de 18 huller, hvilket betød, at han overnattede på en delt førsteplads sammen med Harding.

  Fredag var mere ujævn for danskeren, der med fire birdies og fire bogeys kom rundt i par. Harding var mere stabil med en runde i 68 slag, hvilket giver sydafrikaneren et forspring på fire slag til Hansen.

  Den samlede pengepræmie i Dubai Desert Classic, der er en del af DP World Tour, er øget markant i år, hvilket betyder, at der er knap ni millioner kroner til vinderen.

  /ritzau/

  Joachim B. Hansen formåede ikke at følge op på sin stærke åbningsrunde og er nu nede på en delt femteplads. (Foto: Henning Bagger © Ritzau Scanpix)
 14. I går kl. 15:50

  Statsanklager tager kritisk kig på Barcelonas tidligere ledelse

  Den nuværende Barcelona-ledelse har indgivet en klage mod Josep Maria Bartomeus tidligere styre. (Foto: ALBERT GEA © Scanpix Denmark)

  Den tidligere ledelse i FC Barcelona med præsident Josep Maria Bartomeu i spidsen bliver undersøgt af den spanske statsanklager.

  Det skriver nyhedsbureauet AFP.

  Det sker, efter at den nuværende ledelse med præsident Joan Laporta ved roret onsdag har indgivet en klage.

  Det er umiddelbart uklart, hvad Laporta og den nuværende ledelse har gjort statsanklageren opmærksom på.

  Joan Laporta har dog tidligere kritiseret Bartomeu for at bringe fodboldklubben i økonomisk uføre og tæt på konkurs under sin ledelse fra 2014 til 2020.

  Beskyldningerne er gået på, at fodboldklubben i perioden betalte for høje lønninger og transfersummer.

  Josep Maria Bartomeu har dog afvist påstandene og blandt andet hævdet, at lønningerne har fulgt indtægtsniveauet.

  /ritzau/AFP

 15. I går kl. 14:22

  To coronaramte spaniere ude mod Danmark

  Spanien må undvære højrefløjen Ferrán Solé og målmandsreserven Sergey Hernández i semifinalen mod Danmark.

  Det Spanske Håndboldforbund oplyser, at de to spillere er testet positive for coronavirus.

  Solé og Hernández har det begge godt, men de er nu isoleret fra resten af det spanske hold.

  Ferrán Solé har været involveret i Spaniens syv første kampe under slutrunden og bidraget med 19 scoringer.

  Målmanden Sergey Hernández har blot været i aktion i en enkelt kamp for Spanien.

  Danmark og Spanien står over for hinanden i Budapest klokken 18.00.

 16. I går kl. 13:09

  Ophidset russer spiller sig i Australian Open-finalen

  Den russiske tennisspiller Daniil Medvedev er for andet år i træk klar til finalen i Australian Open.

  Verdensranglistens nummer to er klar til at kæmpe mod Rafael Nadal om titlen i Melbourne, efter at russeren fredag slog græske Stefanos Tsitsipas med 7-6, 4-6, 6-4, 6-1.

  Medvedev var undervejs stærkt ophidset over Tsitsipas' far, der fra en position på tilskuerpladserne var særdeles højlydt.

  I andet sæt var russeren så påvirket af situationen, at spillet ikke hang sammen, men efter en tur i omklædningsrummet vendte russeren vreden til sin fordel og vandt de sidste to sæt.

  Daniil Medvedev nåede også finalen i Australian Open sidste år, hvor han tabte finalen til Novak Djokovic.

  Søndag står han over for spanske Rafael Nadal i finalen.

 17. I går kl. 12:21

  Sønderjyske henter offensivspiller fra den næstbedste amerikanske række

  Amerikanske Jose Gallegos fra San Antonio FC har underskrevet en kontrakt med Sønderjyske, der løber til sommeren 2026.

  Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

  - Jose er en ung spiller med et kæmpemæssigt potentiale, som vi har haft et godt øje til længe, og som vi i de sidste seks måneder har scoutet intensivt, siger Sønderjyskes sportsdirektør, Esben Hansen.

  20-årige Jose Gallegos er offensiv midtbanespiller. Han er noteret for 10 scoringer i 59 ligakampe for San Antonio.

  - Jose har store kompetencer i offensive en-mod-en-situationer, og han er samtidig en hårdtarbejdende karakter, der passer godt ind i vores fodboldklub, siger Esben Hansen.

  Gallegos er Sønderjyskes tredje tilgang i vinterens transfervindue. Klubben har tidligere sikret sig Nicolaj Thomsen og islandske Atli Barkarson.

 18. I går kl. 11:36

  Putin og Saudi-Arabiens kronprins deltager i vinter OL-åbningen

  Selvom flere vestlige lande, heriblandt Danmark, ikke sender officielle repræsentanter til vinter OL i Beijing, kommer de ikke til at mangle kendte ansigter ved åbningsceremonien.

  I alt 20 udenlandske gæster vil, sammen med den kinesiske præsident Xi Jinping, overvære åbningsceremonien.

  Det fremgår af en liste, som den statslige tv-station, CCTV, har offentliggjort fredag.

  Blandt gæsterne er Ruslands præsident,Vladimir Putin, Egyptens præsident, Abdel Fattah al-Sisi, og Saudi-Arabiens kronprins, Mohammed bin Salman. Desuden har præsidenterne fra Polen og Serbien har også meldt deres ankomst.

  Storbritannien, USA, Canada og Australien har ligesom Danmark valgt at boykotte legene i Kina på politisk niveau.

  Vinter-OL foregår i Kinas hovedstad fra 4. til 20. februar.

 19. I går kl. 09:10

  Kvindepokalen får seksdoblet pengepræmien

  Når du fremover skal se den danske kvindeliga, bliver det stadigvæk med forsikringsselskabet Gjensidige som hovedsponsor. Men som noget nyt har Gjensidige købt rettighederne til kvindernes pokalturnering, der fremover kommer til at gå under navnet Gjensidige Kvindepokalen.

  - Det har været ekstremt lærerigt og meget spændende at være en del af den udvikling, som kvindefodbold gennemgår i disse tider, hvor vi i fællesskab med DBU kæmper en vigtig sag for lige vilkår, fortæller Mats C. Gottschalk, koncerndirektør for Gjensidige i Danmark.

  - Derfor er det med stor glæde, at vi kan forlænge og udvide vores engagement i Gjensidige Kvindeliga og nu også Gjensidige Kvindepokalen.

  Derudover har forsikringsselskabet valgt at øge pengepræmien i Kvindepokalen. Før kunne pokalvinderne vinde en pengepræmie på 25.000 kroner og sølvvinderne 10.000 kroner.

  Men nu er pengepræmien seksdoblet, og så de danske pokalmestre fremover vinder 150.000 kroner og 50.000 til sølv.

  Gjensidige forhøjer pengepræmien med målet om at udvikle et stækt fundament for Kvindeligaen og styrke spillernes muligheder i ligaen.

 20. I går kl. 07:59

  Nadal spiller sig i finalen: Nu er rekorden kun en sejr væk

  Spanske Rafael Nadal er i finalen ved Australian Open, og er nu kun en sejr fra at blive den spiller med flest grand slam-titler. (Foto: MARTIN KEEP © Ritzau Scanpix)

  Rafael Nadal er kun én sejr fra karrierens 21. grand slam-titel.

  Fredag morgen dansk tid spillede den spanske veteran sig i finalen i Australian Open med en sejr i fire sæt over syvendeseedede Matteo Berrettini fra Italien.

  Nadal vandt med cifrene 6-3, 6-2, 3-6, 6-3 og er dermed for sjette gang klar til slutkampen i Melbourne.

  Nadal har 20 slam titler, en rekord han deler med Roger Federer og Novak Djokovic.

  I finalen møder han enten grækeren Stefanos Tsitsipas eller Daniil Medvedev fra Rusland. Vinder spanieren den kamp, er han alene i spidsen i legendernes indbyrdes grand slam-ræs.

  Han har dog ikke de bedste erfaringer med finaler i Melbourne. Nadal har tabt fire af sine hidtidige fem finaler i Australian Open. Den eneste sejr kom helt tilbage i 2009, hvor han slog Roger Federer i fem sæt.

 21. I går kl. 07:35

  Canada med kurs mod første VM i 36 år

  Historisk har der været langt mellem succesoplevelserne for Canadas fodboldlandshold, men der er tilsyneladende lysere tider på vej.

  Efter en udesejr på 2-0 over Honduras natten til fredag holder canadierne sig på direkte kurs mod VM i Qatar.

  Det er Canadas fjerde sejr i træk i den nord- og mellemamerikanske VM-kvalifikation, som holdet fører et point foran USA.

  De bedste tre hold i gruppen får en direkte billet til Qatar. Med fem spillerunder tilbage har Canada et forspring på fem point ned til fjerdepladsen, som Panama lige nu sidder på.

  Natten til mandag venter et topopgør i gruppen, når Canada hjemme i Ontario tager imod USA.

  Canada har ikke været med til VM siden 1986, hvor landet i Mexico deltog i det fineste selskab for foreløbig eneste gang. Ved den lejlighed tabte canadierne alle sine tre kampe uden at score.

 22. I går kl. 07:02

  Argentina kan uden Messi: Sender Chile længere væk fra VM

  Mål fra Angel Di Maria og Lautaro Martínez sikrede natten til fredag dansk tid Argentina en sejr på 2-1 ude mod Chile i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

  Udeholdet var uden superstjernen Lionel Messi, der fik et hvil, efter at han for nylig blev smittet med coronavirus.

  Nederlaget er et stort slag for Chiles chancer for at kvalificere sig til VM i Qatar. Holdet ligger på en syvendeplads i den sydamerikanske VM-kvalifikation med 16 point og tre kampe tilbage.

  Kun de øverste fire hold ud af de ti hold i puljen kvalificerer sig direkte til turneringen. Femtepladsen skal møde et hold fra den asiatiske VM-kvalifikation i en playoffkamp om at komme med.

  Topholdet Brasilien og Argentina på andenpladsen har allerede kvalificeret sig til VM. Ecuador på tredjepladsen ser også ud til at komme til Qatar.

 23. 27. jan kl. 22:11

  Signe Bruun skifter til Manchester United på en lejeaftale

  (Foto: Henning Bagger © Ritzau Scanpix)

  Den danske landsholdsspiller Signe Bruun skal spille resten af sæsonen i Manchester United i den bedste engelske fodboldrække. Angriberen er nemlig blevet lejet ud af sin franske klub Olympique Lyon.

  Det oplyser Manchester United på sin hjemmeside.

  - Det er fedt at være her, og jeg er rigtig glad for at blive en del af Manchester United. Det er en klub med en stor historie, og jeg har fulgt deres hold i et stykke tid, siger Signe Bruun ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

  Signe Bruun blev i sidste uge kåret som årets kvindelige fodboldspiller ved det årlige sportsshow, Sport 2021. Hun har optrådt 19 gange og scoret 14 mål for det danske landshold.

 24. 27. jan kl. 21:08

  Daniel Wass skifter til Atlético Madrid

  (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)

  Den danske landsholdsspiller Daniel Wass skifter fra Valencia til Atlético Madrid i den bedste spanske fodboldrække.

  Det oplyser Atlético Madrid på sin Twitter-profil.

  Danskeren har skrevet under på en kontrakt med den spanske storklub, der løbet indtil 2023.

  Wass skiftede til Valencia i 2018, og her han begået sig som både højreback og central midtbanespiller.

 25. 27. jan kl. 20:44

  Odense Håndbold udbygger forspringet i toppen af ligaen

  (Foto: Claus Fisker © Scanpix Denmark)

  Odense Håndbold har slået et lille hul i toppen af den bedste danske række for kvinder.

  Det fynske hold vandt nemlig torsdag aften over Aarhus United, mens de nærmeste konkurrenter smed point onsdag.

  Med en sejr på 29-25 over Aarhus United kom odenseanerne nemlig op på hele 32 point, mens andenpladsen fra Team Esbjerg har 27 point for 16 kampe. De spillede uafgjort mod Silkeborg-Voel onsdag.

  Onsdag tabte Viborg også til Horsens, og dermed røg midtjyderne ned på fjerdepladsen.

 26. 27. jan kl. 19:51

  FC København henter forstærkning i Tyrkiet

  FC København fortsætter oprustningen forud for forårssæsonen i Superligaen. Torsdag har klubben hentet den nigerianske offensivspiller Paul Mukairu, der har underskrevet en kontrakt gældende frem til udgangen af 2025.

  Det oplyser FCK på sin hjemmeside.

  Den 22-årige Mukairu kommer fra tyrkiske Antalyaspor, hvorfra han var udlejet til belgiske Anderlecht i sidste sæson. I sommer vendte han retur til tyrkisk fodbold, men nu vender han igen snuden mod nord.

  - Paul opfylder de ønsker, vi har haft til en kantspiller, fordi han med sin fart og én mod én-evner giver os nogle andre redskaber og nye muligheder til offensiven, siger sportsdirektør Peter Christiansen til FCK's hjemmeside.

  /ritzau/

 27. 27. jan kl. 19:35

  Hollandsk verdensmester er fortsat i koma efter styrt

  For lidt mere end en måned siden var den hollandske cykelrytter Amy Pieters i et voldsomt styrt. Siden har hun ligget i koma, og det er fortsat status, oplyser hendes hold, SD Worx, torsdag ifølge nyhedsbureauet AFP.

  Håbet var ellers, at hun kunne blive vækket fra koma kort efter jul, men lige omkring en måned senere er baneverdensmesteren altså fortsat ikke ved bevidsthed.

  Den 30-årige banecykelrytter er dog i stand til at trække vejret uden hjælp, oplyses det.

  - Hun har klaret sig gennem en meget alvorlig hjerneskade med en livreddende operation. Og er kommet relativt godt igennem det.

  - Der kan ses en vis forbedring i hendes bevidsthed. Amy Pieters er dog ikke vågen. Det er ikke til forudsige, hvad der kommer til at ske. Det er en følelsesmæssig svær og usikker periode for hendes familie, lyder det fra holdet.

  Pieters, der er hollandsk mester i landevejscykling og tredobbelt verdensmester i banecykling, styrtede den 23. december på en træningstur.

 28. 27. jan kl. 18:46

  Håndboldlandsholdets anfører opfordrer folk til at holde den gode tone efter ubehagelige beskeder

  Efter gårsdagens nederlag mod Frankrig modtog flere af spillerne fra det danske håndboldlandshold for herrer ubehagelige beskeder på sociale medier.

  Flere af beskederne, landsholdsspillerne modtog, var truende eller beskyldte spillerne for matchfixing. Sådanne anklager og beskeder hører ingen steder hjemme, mener landsholdets anfører, Niklas Landin.

  - Jeg synes ikke, nogen skal have læsset lort i hovedet, efter man faktisk har forsøgt sit bedste på at vinde en håndboldkamp. Så det er en opfordring til at holde den gode tone både på sociale medier og i den virkelige verden, siger Niklas Landin.

  Du kan se interviewet med Niklas Landin i videoen herunder.

  Du kan læse mere om sagen her.

 29. 27. jan kl. 16:32

  Hans Lindberg tilbage i landsholdslejren efter coronaisolation

  Hans Lindberg kan igen træne med landsholdet efter sin overståede isolationsperiode. (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)

  For en uge siden testede håndboldspilleren Hans Lindberg positiv for corona efter Danmarks EM-kamp mod Island.

  Den 40-årige fløj blev derfor omgående isoleret på et hotelværelse. Fra i dag kan han dog atter tilslutte sig sine holdkammerater til træning, skriver Dansk Håndbold Forbund på Twitter.

  - Hans Lindberg er ude af isolation - og træner med i dag ved landsholdets træning i Budapest, lyder det.

  Hans Lindberg bliver dermed en del af truppen, som i morgen møder Spanien i semifinalen. Kampen begynder klokken 18 og kan følges i LIGA på P3 og her på dr.dk.

 30. 27. jan kl. 16:18

  Brøndby sælger superligatopscorer til MLS-klub

  Superligatopscorer Mikael Uhre skifter den gule og blå trøje ud med blå og guld.

  Han skifter nemlig Brøndby IF ud med den amerikanske fodboldklub Philadelphia Union.

  - At sælge Uhre har ikke været en nem beslutning, men dog en ganske logisk beslutning. Det har været vigtigt for både os og Uhre, at når muligheden opstod, så skulle det være det helt rigtige for alle parter, oplyser den danske superligaklub på sin hjemmeside.

  - Den mulighed er nu kommet, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen til Brøndbys hjemmeside.

  Uhre er aktuelt topscorer i Superligaen med 11 sæsonmål.

  I seneste sæson endte han øverst på listen med sine 19 mål i Superligaen og havde en stor andel i Brøndbys mesterskab.

  Den 27-årige angriber kom til klubben i 2018 fra Sønderjyske og har siden spillet 123 kampe med 48 mål til følge.

  Mikael Uhre skifter til Philadelphia Union med øjeblikkelig virkning. Det bekræfter Brøndby IF. (Foto: liselotte sabroe © Ritzau Scanpix)
 31. 27. jan kl. 15:46

  Dansker fører lukrativ golfturnering efter storslået start

  Knap ni millioner kroner er der til vinderen af golfturneringen Dubai Desert Classic, der afvikles i denne uge.

  Og foreløbigt ligger den danske profil Joachim B. Hansen til at spille med om den store check på søndag.

  31-årige Hansen har således taget spidsen i turneringen efter en fornem første runde med syv birdies og nul bogeys.

  Hansens samlede score på syv slag under banens par er et slag bedre end den nærmeste konkurrent.

  Det er sydafrikanske Justin Harding, som på grund af tiltagende mørke akkurat ikke nåede at spille 18. hul færdig. Det gør han i stedet inden fredagens runde.

  Også rutinerede Søren Kjeldsen har fået en solid start. Han gik torsdagens runde i tre slag under par og ligger på en delt 15.-plads.

  /ritzau/

 32. 27. jan kl. 14:18

  Kvindelandsholdet i ishockey er coronafri og rejser fuldtalligt til OL

  Danmarks ishockeykvinder rejser fuldtallige til vinter-OL i Beijing.

  Fire af de 23 spillere på holdet har ellers været ramt af corona, men alle er nu testet negative og clearet til deltagelse.

  Det oplyser OL-presseansvarlig i Danmarks Idrætsforbund (DIF) Jakob Draminsky.

  Torsdag afgår det første fly med danske OL-deltagere, og 22 ishockeykvinder vil være i sæderne sammen med speedskateren Viktor Hald Thorup.

  Den 23. spiller fra kvindeholdet rejser mandag med blandt andre herrelandsholdet i ishockey, da de sidste godkendelser ikke er blevet færdiggjort i tide.

  Det drejer sig om 24-årige Michelle Weis, der til dagligt spiller for University of Maine i USA.

  - Alle, der rejser, er blevet testet negative mindst fire gange de seneste seks dage. Dog testes de en allersidste gang i dag, og her kender vi ikke resultatet endnu, siger Jakob Draminsky.

  Mandag meddelte DIF, at fire spillere fra både kvinde- og herrelandsholdet var testet positive for corona og dermed tvivlsomme til OL.

  Siden er de fire kvinder altså testet negative, og det ser også lovende ud for herrelandsholdets stjerne Frans Nielsen, der desuden er dansk fanebærer sammen med curlingskipper Madeleine Dupont.

  Han var en af de ramte spillere, men både tirsdag og onsdag blev han testet negativ.

 33. 27. jan kl. 12:58

  De danske håndboldherrer fik dødstrusler efter nederlaget til Frankrig

  Henrik Møllgaard i duel med franske Melvyn Richardson. (Foto: Tibor Illyes)

  Efter seks sejre i træk tabte de danske håndboldherrer i går til Frankrig med 29-30 ved EM.

  Nederlaget har siden kastet beskyldninger om snyd og dødstrusler af sig. Det skriver Frederik Gelstoft Schmidt, presseansvarlig for det danske landshold, på sin Twitter-profil.

  - Jeg er slemt imponeret over nogle af de beskeder, der lander i spillernes og trænerteamets indbakker efter kampen mod Frankrig i aftes.

  - Nej, de har ikke tabt med vilje. Og nej, man fortjener ikke at dø, blot fordi man har tabt en håndboldkamp, skriver Frederik Gelstoft Schmidt.

  Det fremgår ikke i detaljer, hvem der modtog trusler, og hvad der stod i dem.

  Danmark møder Spanien i EM-semifinalen fredag aften klokken 18.

 34. 27. jan kl. 11:08

  Islandsk politiker vil fjerne den danske krone efter nederlag

  Det lignede langt hen ad vejen en sikker dansk sejr. Men i sidste minut tabte de danske håndboldherre til Frankrig i den sidste melllemrundekamp ved EM i Håndbold.

  Nederlaget betød dog ikke det store for danskerne, da de allerede havde sikret sig en plads i semifinalen.

  Anderledes store konsekvenser havde kampen for vores nordiske venner fra Island, der kunne have gået videre i turneringen, hvis Danmark havde vundet.

  Den store skuffelse fik den islandske politker, Björn Leví Gunnarsson, der er medlem af Altinget for Piratpartiet, til at udtale at han vil have den danske krone og emblem fjernet fra bygningen Alþingishúsið, hvor Altinget i Island holder til.

  - Det har været hos mig i et stykke tid, men der var på en eller anden måde en følelse af, at det her var et passende tidspunkt, siger han til islandske Visir.

 35. 27. jan kl. 10:30

  Lyngby Boldklub tager stort skridt mod nyt stadion

  Lyngby Boldklub spillere kan i fremtiden se frem til at spille på et helt nyt stadion.

  Klubbens ejerkreds, Friends of Lyngby, har nemlig vundet et udbud og kan nu gå i gang med et nyt stadionprojekt.

  Det nye stadion skal have fire overdækkede tribuner og kunne rumme 6500 tilskuere.

  Lyngby-direktør Andreas Byder kalder det en historisk dag for klubben og for Lyngby-Taarbæk Kommune.

  - Det bliver et stadion for hele byen. Et levende sted fyldt med foreningsliv, kultur, idræt og fodbold på højeste niveau, og vi glæder os virkelig til at byde inden for, siger Andreas Byder.

  Som en del af stadionbyggeriet er det planen, at der skal opføres både studieboliger, seniorboliger, et 1500 kvadratmeter stort sundhedshus og lokaler til såvel erhverv som offentlige formål.

 36. 27. jan kl. 07:24

  Tennisspilleren Peng Shuai skal mødes med IOC under vinter-OL i Kina

  Den Internationale Olympiske Komité, IOC, skal mødes med tennisspilleren Peng Shuai under vinterlegene i Beijing. Det oplyser en talsperson fra IOC ifølge AFP.

  IOC har haft flere samtaler med Peng Shuai og har aftalt et møde med hende under vinter-OL, som begynder 4. februar.

  Den seneste samtale har ifølge IOC fundet sted i sidste uge. Her skulle Peng Shuai have fortalt IOC, at hun glæder sig til vinter-OL på hjemmebane, og at hun vil følge konkurrencerne tæt.

  Peng Shuai blev i flere uger ikke set offentligt, efter at hun i november på et socialt medie i Kina beskyldte en tidligere kinesisk toppolitiker for at have begået seksuelle overgreb mod hende i flere år.

  I december trak Peng Shuai beskyldningerne tilbage og sagde, at hun var blevet misforstået.

  /ritzau/

 37. 26. jan kl. 22:12

  Danmark spillede en god kamp, men Frankrig trykkede danskerne flade til sidst

  Danmark havde helt styr på Frankrig i store dele af kampen, men helt til slut kom franskmændene tilbage og sikrede sig en 30-29-sejr over Danmark ved EM i håndbold.

  Mikkel Hansen, Mathias Gidsel og Magnus Saugstrup fik alle et hvil til kampen.

  Med det in mente, leverede Danmark en godkendt indsats, mener Rasmus Lauge.

  - Vi skal huske på, at vi spiller en god kamp.

  - Desværre bliver vi most godt og grundigt af det franske tryk. Vi formår ikke at stå imod det i de sidste ti minutter, siger Rasmus Lauge til TV 2.

  Danmark møder Spanien i semifinalen, der spilles på fredag.

 38. 26. jan kl. 22:09

  Frankrig knokler sig tilbage og gør Danmark selskab i EM-semifinalen

  Det danske håndboldlandshold gik for første gang ved EM-slutrunden fra banen uden en sejr.

  I et opgør, som Danmark førte fra første fløjt, slog et hårdt kæmpende fransk mandskab til sidst tilbage og vandt 30-29.

  Med halvandet minut tilbage af kampen steg franske Dika Mem til vejrs, passerede Niklas Landin i det danske mål og bragte for første gang Frankrig foran.

  Danmark gik til pause foran med fem mål, men mod slutningen gik gassen af ballonen for de danske spillere.

  Resultatet betyder, at Frankrig tager førstepladsen i mellemrunden foran Danmark. Derfor møder Danmark i fredagens semifinale Spanien. I den anden semifinale tørner Frankrig og Sverige sammen.

 39. 26. jan kl. 21:10

  DIF jubler over restriktionernes død og takker klubberne

  Coronarestriktioner i idrætslivet er en saga blot 1. februar, og det vækker - ikke overraskende - stor begejstring hos Danmarks Idrætsforbund (DIF).

  Meldingen kom, da statsminister Mette Frederiksen (S) onsdag holdt pressemøde og fortalte, at det nu er på tide at lægge restriktionerne i graven.

  Direktør i DIF, Morten Mølholm, mener, at idrætten er en af de sektorer, der har været hårdest ramt af coronapandemien, som for alvor tog fat i Danmark for knap to år siden.

  - Vi har mistet medlemmer. Især børn og socialt svage. Der ligger en arbejdsopgave forude i forhold til at få dem tilbage i klubberne, siger Morten Mølholm.

  Direktøren benytter samtidig lejligheden til at takke klubber og foreninger for en fantastisk disciplin i 'en grå og kedelig tid', som han kalder tiden med corona.

  /ritzau/DR Sporten

 40. 26. jan kl. 21:08

  Team Esbjerg slider sig til point

  Team Esbjerg var favorit, men skulle være glad for overhovedet at få point med hjem, da klubben onsdag aften besøgte Silkeborg-Voel og spillede 33-33 i kvindernes håndboldliga.

  Opgøret var tæt fra start til slut, men Silkeborg-Voel var i teten, da det gjaldt til sidst.

  Med halvandet minut tilbage af kampen scorede Helene Kindberg til 33-32, og derfor var Esbjerg under massivt pres.

  Det lykkedes derefter Henny Reistad at score efter et hurtigt opløb kort efter, og begge klubber nåede faktisk et angreb mere. Ingen formåede dog at score, og derfor fik Esbjerg point med hjem fra opgøret mod Silkeborg-Voel.

  Den lille klub fra det midtjyske har gjort det rigtig godt i den igangværende sæson og har altså nået et niveau, hvor de allerstørste klubber ikke skal vide sig sikre på noget som helst.

  Det betyder, at Silkeborg-Voel er på femtepladsen og ligger lunt i svinget til en plads i slutspillet. Team Esbjerg er på andenpladsen og smed onsdag point for blot tredje gang i sæsonen.

  Viborg HK, som er på tredjepladsen, led også et overraskende nederlag. I egen hule tabte klubben med 34-36 til HH Elite fra Horsens. Ajax København lykkedes samtidig med at nedlægge Randers HK med 26-23.

  Et andet sted i hovedstaden vandt København Håndbold en smal sejr på 26-25 over Ringkøbing, og Herning-Ikast tog en forventelig sejr på 32-26 over Nykøbing Falster Håndboldklub.

  /ritzau/

 41. 26. jan kl. 22:59

  Mohamed Salah sparker Egypten videre i Afcon

  Målmanden Gabaski blev den store helt, da Egypten onsdag aften slog Elfenbenskysten ud af Africa Cup of Nations efter straffesparkskonkurrence.

  Det lå imidlertid ikke i kortene. Han startede således på bænken og blev skiftet ind, da førstekeeper Mohamed El Shenawy blev skadet.

  Gabaski reddede et straffesparksforsøg fra Manchester Uniteds Eric Bailly, inden Mohamed Salah scorede det afgørende mål.

  Ingen af de to mandskaber formåede at score i hverken ordinær eller forlænget spilletid, og i straffesparkskonkurrencen vandt Egypten med 5-4.

  Også onsdagens anden ottendedelsfinale i Africa Cup of Nations skulle afgøres i straffesparkskonkurrence.

  Hverken Mali eller Ækvatorial-Guinea scorede i den ordinære eller forlængede spilletid. I straffesparkskonkurrencen trak Ækvatorial-Guinea det længste strå og vandt 6-5.

  /ritzau/

 42. 26. jan kl. 19:19

  Nikolaj Jacobsen sparer flere nøglespillere mod Frankrig

  Semifinalepladsen er allerede sikret, og derfor har den danske landstræner valgt at spare flere store profiler til aftenens mellemrundekamp mod Frankrig.

  Mathias Gidsel, Mikkel Hansen og Magnus Saugstrup får alle lov at hvile stængerne og lade op til fredagens semifinale. Målmand Jannick Green sidder også over.

  Resultatet i aften kan ikke rokke ved, at Danmark er semifinaleklar, men det har indflydelse på, hvem der venter på fredag i semifinalen.

  Taber Danmark til Frankrig, venter Spanien i semifinalen. Får Danmark point, snupper danskerne førstepladsen og kan se frem til en semifinalekamp mod Sverige.

  Aftenens kamp mod Frankrig, der starter 20.30, kan følges i livebloggen på dr.dk, høres i LIGA på P3 og ses på TV 2.

 43. 26. jan kl. 17:40

  OL-fanebærer Frans Nielsen tester negativ for coronavirus

  Ishockeyspilleren Frans Nielsen, der skal være en af de to danske fanebærere ved vinter-OL, er nu blevet testet negativ for coronavirus.

  Det er han blevet både tirsdag og onsdag, oplyser han i en sms til Ritzau.

  Frans Nielsen blev testet positiv for coronavirus mandag, hvor han var en af i alt otte på tværs af Danmarks to ishockeylandshold, der blev meldt coronapositive.

  Sammen med curlingspilleren Madeleine Dupont skal Frans Nielsen være dansk fanebærer ved vinter-OL, der begynder 4. februar.

  Ishockeyherrernes første kamp, som er mod Tjekkiet, ved vinter-OL er 9. februar.

 44. 26. jan kl. 17:00

  Islands håndboldherrer lægger pres på Frankrig med sejr

  Det islandske håndboldlandshold har gjort deres. Nu må de sætte deres lid til, at Danmark i aften hjælper dem videre ved EM.

  Island slog onsdag eftermiddag Montenegro 34-24 i den sidste mellemrundekamp, hvilket betyder, at islændingene nu har samme pointantal som Frankrig.

  Senere i aften møder Frankrig det danske landshold, i en kamp der kan afgøre franskmændenes skæbne. Taber Frankrig til Danmark, går Island og Danmark videre til semifinalen.

  Dette kommer sig af, at Island er bedre indbyrdes end franskmændene, da de forleden vandt med otte mål over Frankrig.

  Kampen mellem Danmark og Frankrig spilles klokken 20.30 og kan følges på dr.dk, i LIGA på P3 og på TV 2.

 45. 26. jan kl. 14:38

  Russisk tennisspiller er i australsk semifinale efter maratonkamp

  Tennis i verdensklasse var, hvad publikum blev budt på ved grand slam-turneringen Australian Open onsdag.

  Finaleseedede Daniil Medvedev vendte i en episk kamp 0-2 i sæt til en sejr på 3-2 over niendeseedede Felix Auger-Aliassime.

  Medvedev vandt 6-7, 3-6, 7-6, 7-5, 6-4 efter fire timer og 42 minutters spil og er klar til semifinalen i Melbourne.

  I semifinalen skal Medvedev møde grækeren Stefanos Tsitsipas. I den anden semifinale mødes Rafael Nadal og Matteo Berrettini.

  /ritzau/

 46. 26. jan kl. 13:53

  Djokovic vil på tennisbanen i Dubai efter coronaballade i Australien

  Novak Djokovic ser efter udelukkelsen fra Australian Open ud til at starte sin sæson i Dubai i februar. (Foto: Martin Bureau © Ritzau Scanpix)

  Han kom aldrig i aktion i Australian Open, men nu ser Novak Djokovic ud til inden længe at få gang i sin 2022-sæson.

  Tennisstjernen er således tilmeldt ATP-turneringen Dubai Tennis Championship, som spilles i slutningen af februar. Det skriver flere medier.

  Turneringen spilles, som navnet afslører, i Dubai og kræver ikke, at deltagere er vaccineret mod coronavirus. Det var netop Djokovics status som uvaccineret, som efter en lang proces i Australien førte til, at han ikke kunne deltage i Australian Open.

  Djokovic fik sit visum til at opholde sig i Australien frataget og måtte rejse hjem, dagen før Australian Open begyndte.

  Den serbiske verdensetter har fem gange tidligere vundet Dubai Tennis Championship.

  /ritzau/

 47. 26. jan kl. 10:34

  Dansk Wimbledon-vinder bliver træner i tennisforbund efter karrierestop

  Frederik Løchte vandt Wimbledon i herredouble i 2012. (Foto: Claus bech © Ritzau Scanpix)

  Frederik Løchte er ikke færdig i dansk tennis, selvom han tirsdag annoncerede, at karrieren som professionel tennisspiller var slut. Men en ny karriere som træner hos Dansk Tennisforbund er nu en realitet for 38-årige Løchte.

  - Jeg ser utrolig meget frem til at se, om jeg kan gøre noget for dansk tennis, fordi det er det, jeg brænder for, siger han i en pressemeddelelse.

  Dansk Tennis Forbunds direktør, Emil Bødker, er også meget tilfreds med ansættelsen af Løchte.

  - Det er rigtig vigtigt for dansk tennis, at vi også fremover kan drage nytte af hans enorme erfaring, siger han.

  Frederik Løchtes sidste kamp endte med nederlag i double i anden runde ved grand slam-turneringen Australian Open. I 2012 blev Løchte den første og hidtil eneste dansker til at vinde grand slam-turneringen Wibledon, også i herredouble.

 48. 26. jan kl. 07:41

  Møllgaard er et sjældent EM-syn: 'Duelspil ikke hans livret'

  Håndboldspilleren Henrik Møllgaard har været et sjældent syn i det danske forsvar i EM-slutrundens mellemrunde.

  Blot 18 minutter blev det samlet til i de to kampe mod Island og Kroatien, og mod Holland kom han slet ikke på banen.

  Men den 37-årige landsholdsveterans rolle kan blive større senere i slutrunden, forklarer landstræner Nikolaj Jacobsen.

  - Han skal have lidt tid mod Frankrig, og så er jeg sikker på, at vi har en Møllgaard, som - når man er blevet 37 år, får man måske aldrig helt friske ben mere - men som er frisk og klar til at hjælpe holdet, siger han.

  Møllgaard begyndte EM med masser af spilletid, men minutterne er gradvist skrumpet.

  - Vi har spillet kampe med en masse duelspillere, og det er måske ikke altid Henriks livret. Det kan være, at vi kommer op mod nogle hold, hvor vi har brug for mere paradespil. Der ved vi, at Henrik er rigtig dygtig, siger Nikolaj Jacobsen.

 49. 25. jan kl. 22:12

  Sverige stjæler semifinaleplads for næsen af Norge

  Den sidste, mulige semifinalemodstander for de danske håndboldherrer ved EM er fundet.

  Sverige snuppede den anden plads videre fra mellemrundegruppen, hvor Spanien tidligere tirsdag tog den første billet.

  Svenskerne vandt med 24-23 over Norge i en direkte duel om en plads i semifinalen.

  Norge lignede kampen igennem det bedste bud på en vinder, men i kampens afslutning smed nordmændene en firemålsføring over styr og indkasserede med 12 sekunder igen et afgørende straffekast, der sender nordmændene ud af EM-slutrunden.

  I morgen spiller Danmark mod Frankrig i den sidste mellemrundekamp. Får Danmark point, hedder modstanden i semifinalen Sverige. Vinder Frankrig, skal Danmark møde Spanien i fredagens semifinale.

  Norges Sander Sagosen blev ved sidste EM topscorer. I år får han ikke mulighed for at følge op på den bronzemedalje, som Norge sikrede ved EM i 2020. (Foto: RADOVAN STOKLASA © Ritzau Scanpix)
 50. 25. jan kl. 20:37

  Antonsen og Axelsen får bøde på 25.000 kroner for DM-afbud

  Viktor Axelsen og Anders Antonsen meldte afbud til DM i badminton i 2021, og det har Badminton Danmark tirsdag givet dem en bøde for.

  Begge spillere skal således hoste op med 25.000 kroner, skriver TV 2 Sport.

  Bødens årsag er, at de to spillere gennem landsholdsaftalen var forpligtet til at stille op til DM, medmindre de var syge eller skadede.

  Axelsen og Antonsen begrundede deres afbud med mental udbrændthed, efter at de kort forinden havde været til OL i Tokyo.

  Selv om det også kan være en gyldig grund til afbud, blev det ikke tilstrækkeligt dokumenteret, mener Badminton Danmark.

  /ritzau/

Mere fra dr.dk