Seneste sport

Danmark står foran syv finaler til VM i kajaksprint

Overblik

 1. Danmark står foran syv finaler til VM i kajaksprint

  Lørdag starter de første finaler til VM i kajaksprint, der udkæmpes på Bagsværd Sø og strækker sig over hele weekenden.

  Danmark stillede med 19 roere talstærkt op til VM. Efter to dages roning har de danske atleter kvalificeret sig til syv finaler.

  Tre danskere står foran to finaler. Det drejer sig om Emma Aastrand Jørgensen (200 og 500 meter enerkajak), René Holten (1000 meter enerkajak og 500 meter toerkajak med Victor Aasmul) og Pernille Knudsen (1000 meter enerkajak og 500 meter firerkajak med Julie Funch, Sara Milters og Bolette Iversen).

  Simon Jensen og Morten Graversen er i finalen i 1000 meter toerkajak.

  Duoen med René Holten og Victor Aasmul var de sidste danskere, der roede sig i en finale fredag, og sportschefen for Dansk Kano og Kajak Forbund, Lars Robl, var efterfølgende meget tilfreds med de danske præstationer.

  - Generelt er jeg rigtig tilfreds. Det er en spændende konstellation, der er kommet i stand hen over sommeren, med René Holten og Victor Aasmul.

  - Man fristes til at sige, at Emma Aastrand gør, hvad hun skal, men hun har jo også været træt efter OL, og så er jeg glad for at se Pernille (Knudsen) levere med de alvorlige skader, hun har haft.

  Pernille Knudsen har over en længere periode døjet med en skulderskade.

  En enkelt dansker, Nicolai Winther, står fortsat foran en semifinale, som afvikles lørdag i 500 meter enerkajak.

  Både lørdag og søndag kan danskerne følges på DR2 fra klokken 10.55.

  /ritzau/

 2. Astralis forlænger med profil

  Det danske Counter-Strike-hold Astralis har indgået en lang kontrakt med en af holdets profiler.

  Andreas "Xyp9x" Højsleth har underskrevet en aftale med e-sportsholdet, så de to parter nu har papir på hinanden frem til 2025.

  Det oplyser Astralis i en pressemeddelelse.

  - Jeg er først og fremmest virkelig glad for, at vi har fundet hinanden, så jeg kan bruge al min energi på at hjælpe med at banke Astralis helt tilbage, hvor vi hører hjemme.

  - Det er ingen hemmelighed, der har været flere muligheder, men når alt kommer til alt, er Astralis mit hjem og min Counter-Strike-familie. Det er her, jeg allerhelst vil være.

  - Vi har jo talt meget om, hvad der skal ske, hvad Astralis er i dag, og hvad vi skal være i fremtiden. På den baggrund har jeg en virkelig god fornemmelse af udviklingen på og omkring holdet, siger han.

  /ritzau/

 3. Fifa inviterer Hjulmand og kolleger til møde om VM-planer

  Fodboldlandstrænere verden over får i denne uge mulighed for at ytre, hvad de mener om Det Internationale Fodboldforbund (Fifas) planer om at afholde VM hvert andet år.

  Tirsdag og torsdag i denne uge er Kasper Hjulmand og hans kolleger verden over inviteret til digitale møder med Arsène Wenger, der er udviklingsdirektør i Fifa og tidligere toptræner.

  På mødet kan landstrænerne være med til at diskutere en potentiel ny fodboldkalender fra 2024. På dagsordenen er spillernes sundhed, internationale transfervinduer og frekvensen af VM-slutrunder, lyder det på Fifas hjemmeside.

  - Vi har kun få muligheder for at afholde møder sammen, og vi må omfavne muligheden for at få en dialog, som kan hjælpe os med at beskytte fodbolden og den unikke position, som fodbold har i verden, siger Arsène Wenger.

  Tidligere i oktober fortalte Kasper Hjulmand, at han ikke brød sig om idéen om flere VM-slutrunder, da den nuværende frekvens med henholdsvis et VM og et EM hvert fjerde år er passende - også af hensyn til spillerne og risikoen for overbelastningsskader.

  /ritzau/

 4. Tibet-aktivister føres væk fra olympisk flammeceremoni

  Mandag formiddag er den olympiske ild blevet tændt i Athen frem mod næste års vinter-OL i Beijing, men ceremonien markerede også, at valget af Kina som OL-vært er kontroversielt.

  Nær ceremonien blev fire aktivister fra Tibet - tre kvinder og en mand - ført bort af politiet.

  Ifølge en talsperson for aktivisterne havde de fire personer ikke protesteret med hverken råb, sange eller bannere. Ifølge politiet er aktivisterne ikke blevet anholdt, men blot ført til politistationen.

  Søndag blev to kvinder anholdt i Akropolis i Athen, efter at de havde forsøgt at ophænge protestbannere mod vinter-OL i Beijing.

  Både politikere og organisationer har flittigt kritiseret Den Internationale Olympiske Komité (IOC) for at afholde vinter-OL i Kina på grund af landets tvivlsomme forhold til flere menneskerettigheder, skriver AFP.

  Vinter-OL afvikles i perioden 4.-20. februar.

  Beijing var vært for sommer-OL i 2008.

  /ritzau/

 5. Smitteudbrud rammer norsk håndbold efter landskamp

  En håndboldlandskamp mellem Norge og Slovenien i Nadderud Arena vest for Oslo har sandsynligvis været årsagen til et smitteudbrud.

  Efter kampen i EHF Euro Cup 7. oktober er ti personer med tilknytning til Norges kvindelandshold blevet smittet med coronavirus. Det bekræfter landsholdslæge Nils Ivar Leraand over for TV2 Norge mandag formiddag.

  Både personer fra spillertruppen, landsholdsstaben og håndboldforbundets ledelse er blandt de smittede. Håndboldpræsident Kåre Geir Lio er også blevet smittet.

  - Jeg ved jo ikke med sikkerhed, om jeg blev smittet til kampen, men det er jo ikke usandsynligt, har han sagt til avisen VG.

  Smitteudbruddet har været med til at ramme Champions League-deltageren Kristiansand Vipers, der har haft fire spillere i isolation efter landsholdssamlingen.

  1526 tilskuere var til stede ved kampen mellem Norge og Slovenien. Inkluderer man også tilskuerne, er der ifølge Bærum Kommune 32 smittetilfælde med relation til håndboldkampen.

  Tre dage senere spillede Norge en udekamp mod slovenerne.

  /ritzau/NTB

 6. Træt Holger Rune er sur over indefrosne ranglistepoint

  Den danske tennisspiller Holger Rune er stærkt utilfreds med, at en coronaskabt regel bremser danskerens opstigning på ATP's verdensrangliste.

  Sædvanligvis baserer verdensranglisten sig på resultater gennem det seneste år, men på grund af coronapandemien baserer den sig på en spillers bedste resultater gennem de seneste to år.

  Det belønner spillere, der var gode i slutningen af 2019 og begyndelsen af 2020, men som ikke har præsteret på samme niveau siden. Og det er uretfærdigt, skriver Holger Rune i et opslag på det sociale medie Instagram.

  - Hvis man fulgte det normale ranglistesystem, ville jeg have været nummer 62 og ikke nummer 124 (på mandagens opdaterede verdensrangliste er Holger Rune nummer 123, red.).

  - Gør det en forskel? Ja, når man er ambitiøs og arbejder hårdt, så betyder det noget, at man får sin belønning. Med en højere rangering ville jeg være i stand til at træde ind i bedre turneringer, og jeg ville føle, at mit hårde arbejde blev belønnet.

  Opslaget er skrevet søndag aften, efter at danskeren havde tabt i første runde af kvalifikationen til en ATP-turnering i Belgien.

  /ritzau/

 7. Dansk racerkører vinder britisk mesterskab

  For første gang siden 2012 vandt et hold med en ikke-britisk kører det britiske mesterskab for GT-biler. Og så er han fra Danmark.

  I weekenden sikrede den 28-årige Dennis Lind og holdkammeraten Leo Machitski sig endegyldigt førstepladsen i the British GT efter en fjerdeplads på Donington Park søndag.

  Dennis Lind kører for Lamborghini-teamet Barwell Motorsport i GT3-klassen. Han og teamkammeraten havde en føring på 18,5 inden finaleløbet, og efter et par spændende omgange, kunne danskeren strække armene i vejret. Barwell Motorsport vandt med 9,5 point ned til andenpladsen, RAM Racing.

  Dennis Lind blev Europa- og verdensmester i Lamborghini Super Trofeo-serien 2016, for det italienske team Raton Racing. Han har tidligere vundet den danske motorsportsserie DTC i 2013. Dennis Lind er fætter til Kevin Magnussen.

  Thorkild Thyrring har tidligere deltaget i samme løb og vandt det britiske GT-mesterskab tilbage i 1995, 1994 og 1993.

 8. Sønderjyske nærmer sig dansk sportschef

  Den 5. oktober skrev den avisen Der Nordschleswiger, at Sønderjyske var tæt på en ny sportschef til klubben.

  Klubbens administrerende direktør, Jonas Lygaard, bekræfter, at der snart falder noget endeligt på plads.

  - Vi er i processen, og vi er også i den sidste tredjedel af processen, men der er stadigvæk store dele, der skal på plads endnu.

  Sønderjyske har valgt at være grundige i processen, og Jonas Lygaard har siden sin ankomst i sommer haft et krav om, at den nye sportschef skal være fra Danmark.

  - Han skal også have kendskab til fodbolden, men den danske del har været en rigtig væsentlig ting for mig. Og det er fordi, det er en, som skal kende det danske fodboldsystem, den danske liga, de danske agenter og kende de kontraktforhold i forhold til DBU-regulativer, der er, siger Jonas Lygaard.

  Tidligere er forhenværende superligaspillere som Rasmus Festersen og Tommy Bechmann blevet nævnt som mulige kandidater, men Jonas Lygaard vil ikke kommentere på konkrete navne.

  /ritzau/

 9. Barcelona får tiltrængt sejr mod Valencia

  Den spanske storklub Barcelona vandt søndag aften 3-1 på hjemmebane over Valencia i den bedste spanske fodboldrække.

  Valencia startede ellers opgøret med bulder og brag, da Jose Gaya efter 5 minutters spil bragte gæsterne i front 1-0.

  Hjemmeholdets Ansu Fati svarede hurtigt igen med en scoring efter 13 minutters spil, inden Memphis Depay lukkede første halvleg med en scoring til 2-1 på straffespark.

  Brasilianske Philippe Coutinho lukkede kampen fem minutter før tid med sin scoring til 3-1.

  Den danske landsholdsspiller Daniel Wass spillede hele kampen for gæsterne.

  Barcelona rykker med de tre point op på en foreløbig syvendeplads i ligaen, mens Valencia er på en foreløbig niendeplads i La Liga.

 10. Danske golfspillere slutter uden for topplaceringerne

  Den danske golfspiller Joachim B. Hansen sluttede søndag på en delt 15.-plads ved den spanske turnering Andalucia Masters på det bedste europæiske niveau, European Tour.

  Danskeren gik søndagens finalerunde i 70 slag, ét slag under par. Dermed sluttede danskeren i par over alle fire runder. Landsmanden Thorbjørn Olesen sluttede i samlet ét slag over par, der rakte til en delt 20.-plads.

  Danske Søren Kjeldsen gik en flot finalerunde i tre slag under par, men danskeren havde i forvejen langt op til toppen og sluttede på en delt 41.-plads.

  Turneringen blev vundet af englænderen Matthew Fitzpatrick, der sluttede i seks slag under par - tre slag foran de nærmeste forfølgere.

 11. Tottenham slår Newcastle i afbrudt Premier League-kamp

  Tottenham vandt søndag aften 3-2 ude over Newcastle i den bedste engelske fodboldrække, Premier League.

  Newcastle fik ellers den bedste start på opgøret, da Callum Wilson headede hjemmeholdet foran efter 2 minutters spil. Tottenham svarede igen med scoringer i det 17. og 22. minut.

  Ved Tottenhams 2-1-scoring havde danske Pierre Emile Højbjerg næstesidste fod på bolden.

  Kampen blev afbrudt kort før pausen på grund af det, der blev kaldt en 'medicinsk nødsituation' på tilskuerpladserne. Efter cirka et kvarter vendte spillerne tilbage på banen, og lidt efter blev spillet sat i gang igen.

  Hjemmeholdet Newcastle skrev efterfølgende på Twitter, at tilskueren, der blev behandlet, var stabiliseret og på vej på hospitalet.

  Da spillerne kom på banen igen gjorde Heung-Min Son det til 3-1 til gæsterne. I slutningen af opgøret blev hjemmeholdets Jonjo Shelvey udvist, inden Eric Dier sendte bolden i eget net til slutresultatet 3-2 til Tottenham.

  Opdatering kl. 22.26: Newcastle har skrevet på Twitter, at vedkommende nu er ved bevidsthed og i stabil tilstand.

 12. FCK må nøjes med uafgjort mod Sønderjyske

  FCK missede søndag aften muligheden for at hale ind på Superligaens førerhold, FC Midtjylland, da FCK måtte nøjes med 1-1 mod Sønderjyske.

  Jeppe Simonsen bragte sønderjyderne i front, da han opsnappede en løs bold i feltet og sparkede den resolut i kassen efter en halv times spil.

  Pep Biel fik bragt balance i regnskabet, da han udlignede efter 65 minutter.

  FCK fik en gylden mulighed for at nappe alle tre point, men Jonas Wind brændte det straffespark, FCK fik tilkendt med to minutter tilbage af kampen.

  Sønderjyske er næstsidst i Superligaen, mens FCK fortsat er på andenpladsen.

 13. Hollandsk stadiontribune kollapser under festende fans

  Der blev hoppet og danset, da den hollandske fodboldklub Vitesse søndag vandt 1-0 på udebane mod NEC Nijmegen.

  Men tribunen på Goffertstadion i Nijmegen, som de medrejsende Vitesse-fans stod på, kunne ikke klare hopperiet fra fansene, og endte med at styrte sammen.

  Ingen er meldt tilskadekommet.

  Borgmesteren i Nijmegen, Hubert Bruls, vil nu have igangsat en undersøgelse.

  - Jeg er meget chokeret over det, der skete. Heldigvis kom ingen til skade, så vidt vides. Jeg vil have en undersøgelse af, hvad der skete her hurtigst muligt, siger han til De Telegraaf.

  Det var en dansker, der sikrede Vitesse sejren. Nikolai Baden Frederiksen scorede kampens enlige mål efter et kvarters spil.

  Tribunen knækkede under vægten af de mange hoppende fans. (Foto: via www.imago-images.de © imago images/Pro Shots)
 14. Dansk bronze ved hold-VM i speedway

  Det danske hold tabte semifinalen mod Storbritannien i hold-VM i speedway.

  Dermed bliver det til en bronzemedalje for danskerne.

  Leon Madsen og Mikkel Michelsen tabte i semifinalen til den britiske duo Dan Bewley og Robert Lambert. Det er anden gang i træk, at det danske speedwayhold vinder VM-bronze.

  Danskerne havde været forrygende kørende hele dagen i Manchester, hvor VM blev afholdt, og vandt alle seks indledende heats.

  Briterne nappede guldmedaljen, da de slog Polen i finalen.

 15. Brøndby-comeback mod Vejle: Cappis og Uhre får vendt 0 point til optur

  Brøndby IF fik vendt 1-2 til en 3-2-sejr over Vejle i Superligaen på to scoringer i slutfasen.

  Vejle Boldklub var ellers på vej mod klubbens første sejr i denne Superliga-sæson.

  Lukas Engel headede gæsterne fra Vejle foran 2-1 mod Brøndby IF efter en lille times spil.

  Men en scoring i det 82. minut af Mikael Uhre og en scoring af Christian Cappis i det 85. minut fik vendt kampen på hovedet.

  Brøndby klatrer dermed op på en foreløbig sjetteplads i ligaen med 15 point efter 12 kampe, mens Vejle forbliver på ligaens 12.- og sidsteplads med to point efter 12 kampe.

 16. Odense Håndbold taber til Györ i Champions League

  Odense Håndbold tabte søndag 26-31 mod Györ fra Ungarn på hjemmebane i Champions League.

  Opgøret blev på grund af badminton i Odense afviklet i Gudme, og de fremmødte var vidne til en kamp, hvor hjemmeholdet fightede fint og aldrig slog op i banen, men hvor udeholdet også viste sig skarpere i alle spillets facetter.

  Danske Anne Mette Hansen var med for Györ, der fem gange i perioden 2013-2019 vandt Champions League og i denne sæson har lagt fra land med fire sejre i fire gruppekampe.

  Odense har efter nederlaget fire point for fire kampe.

  Odense spiller sin næste europæiske kamp næste søndag, når Ljubljana kommer på besøg.

  /ritzau/

 17. Bayern München sprudler i tysk topkamp

  Det var ikke til at se, at Bayern München og Bayer Leverkusen havde startet dagen med at ligge à point på anden- og tredjepladsen i Bundesligaen, da de to tyske tophold søndag mødte hinanden.

  For Bayern gav Leverkusen en fodboldlektion og knuste guldrivalerne. Ved pausen stod der 5-0, og så var kampen mere eller mindre afgjort.

  Det endte 5-1, og Bayern genindtager dermed tabellens førsteplads, som Borussia Dortmund lørdag var hoppet op på. Et enkelt point adskiller de to hold efter otte kampe.

  Robert Lewandowski åbnede målscoringen efter fire minutter med en flot detalje, da han vinklede en tværaflevering i feltet i mål ved at sende bolden bag sit støtteben.

  Derefter var der stilstand på måltavlen i cirka 25 minutter. Men derefter gik stærkt. På otte minutter blev 1-0 til 5-0 for gæsterne.

  Lewandowski kom igen på måltavlen. Det samme gjorde Serge Gnabry - to gange - og Thomas Müller. På kort tid var kampen så godt som lukket, og Leverkusen-spillerne blev stod måbende på grønsværen.

  Den store føring satte en dæmper på Bayerns iver for at komme fremad på banen i anden halvleg. Leverkusen fik pyntet en smule på resultatet, da Patrik Schick reducerede til 1-5 efter ti minutter, men mere blev det altså ikke til.

  Zidan Sertdemir var søndag for første gang udtaget til Leverkusens kamptrup. Den 16-årige dansker, der i sommer skiftede til den tyske klub fra FC Nordsjælland, kom dog ikke på banen.

  /ritzau/

 18. Holger Rune er ude af ATP-kvalifikation

  Den danske tennisspiller Holger Rune må se til fra tilskuerpladserne, når ATP-turneringen i Antwerpen går i gang i den kommende uge.

  18-årige Rune forsøgte søndag eftermiddag at kvalificarere sig til hovedturneringen, men han måtte se sig slået i første kvalifikationskamp.

  Han tabte med cifrene 6-3, 6-4 til franskmanden Pierre-Hugues Herbert, der som nummer 100 på verdensranglisten er placeret 24 pladser højere end sin danske modstander.

 19. Indonesien vinder badmintonturneringen Thomas Cup

  Indonesiens badmintonherrer kan igen kalde sig verdensmestre.

  Søndag vandt de nemlig Thomas Cup - VM for herrehold - i Ceres Arena i Aarhus, hvor Kina blev slået i finalen. Guldduellen var allerede afgjort efter dagens tredje kamp ud af fem.

  Jonatan Christie sikrede den samlede sejr i sin single mod Li Shi Feng. Forinden havde Anthony Ginting vundet over Lu Guang Zu i single, mens også Fajar Alfian og Muhammad Ardianto vandt i double mod He Ji Ting og Zhou Hao Dong.

  Indonesien er det land, der gennem årene har vundet Thomas Cup flest gange. Men man skal tilbage til 2002 for at finde indonesernes seneste VM-titel.

  I 2016 tabte Indonesien til Danmark i finalen, ligesom det også blev til et finalenederlag i 2010 til Kina.

  Lørdag tog indoneserne revanche over danskerne, da Viktor Axelsen og co. blev ekspederet ud af turneringen i semifinalen, og søndag var det så altså Kinas tur til at blive dukket.

  /ritzau/

 20. Frans Nielsen debuterer i tysk ishockey med klar sejr

  Frans Nielsen er tilbage i europæisk ishockey, og den danske veteran fik en god oplevelse i sin første optræden for Eisbären Berlin i Deutsche Eishockey Liga, DEL.

  Hovedstadsklubben vandt på hjemmebane klart med 6-3 over Ingolstadt og holder trit med topholdene i rækken.

  Den 37-årige dansker blev i sommer købt ud af sin kontrakt med Detroit Red Wings efter 15 sæsoner i NHL, og siden har han givet sig god tid til at finde en ny arbejdsgiver.

  Sidste søndag blev han præsenteret som ny forstærkning hos Eisbären Berlin, der er forsvarende tysk mester efter at have vundet sin ottende DEL-titel i sidste sæson.

  Nielsen blev hverken noteret for mål eller assist undervejs. Det gjorde til gengæld de to øvrige danske aktører i kampen.

  Nicholas B. Jensen assisterede ved én af Eisbären-scoringerne, mens Frederik Storm havde en stav med i to af Ingolstadts tre træffere.

  /ritzau/

 21. Randers sejrer i Odense efter flot comeback

  Randers vandt søndag 2-1 over OB, da de to hold mødtes i Odense.

  Det var ellers OB, der fik den bedste start på kampen. En velspillende Mads Frøkjær bragte fynboerne foran efter 18 minutters spil.

  Derfra stod der dog Randers på det meste, og med scoringer fra Stephen Odey og Vito Hammershøy-Mistrati, hvor sidstnævnte også misbrugte et straffespark, blev kampen vendt til Randers' fordel.

  Med sejren indtager Randers fjerdepladsen i Superligaen, mens OB er på sjettepladsen.

 22. Sanne Troelsgaard og Katrine Veje er svensk mester med FC Rosengård

  De danske landsholdsspillere Sanne Troelsgaard og Katrine Veje har netop vundet den bedste kvindelige fodboldrække i Sverige.

  Kronprinsessan Victorias pokal skal til FC Rosengård.

  Inden dagens kamp i tredje sidste runde mod Pitea i Damallsvenskan var Malmö-klubben fem point foran det regerende mesterhold Häcken på andenpladsen.

  Rosengårds gulddrømme blev hjulpet på vej af Häckens pointtab hjemme mod AIK tidligere på dagen. Derfor kunne Troelsgaard, Veje og co. selv afgøre sagerne på udebane mod Pitea.

  FC Rosengård vandt 3-2 ude over Pitea på mål af Olivia Schough og to mål af Stefanie Sanders.

  Forrige sæson missede FC Rosengård den svenske mesterskabstitel. Med syv runder tilbage var de i front med tre point ned til Häcken, men tre point i fire kampe fik vendt overtaget på hovedet - og Häcken gik forbi og blev mestre.

  Nu har Rosengård syv point ned til Häcken på andenpladsen og med to runder tilbage, kan de ikke hentes.

  Rosengård sikrede sig guldet med to spillerunder tilbage. (Foto: 11900 Pär Bäckström/TT © Ritzau Scanpix)
 23. FCM-comeback efter nordsjællandsk drømmestart

  Trods en skidt start formåede FC Midtjylland at klemme sig på 2-2 og få uafgjort med hjem fra Farum. (Foto: Martin Sylvest © Ritzau Scanpix)

  De valgte at dele pointene, FC Nordsjælland og FC Midtjylland, da holdene søndag mødtes i Superligaen og spillede 2-2 på Right to Dream Park i Farum.

  Tingene så dog ud til at gå hjemmeholdets vej, da først 19-årige Simon Adingra og siden den tidligere FCM-spiller, Mads Thychosen, sendte FCN foran 2-0 på 30 minutter.

  Den umiddelbare kurs mod tre sikre nordsjællandske point havde gæsterne - og især cheftræner Bo Henriksen - imidlertid noget at indvende imod. Fra bænken foretog Henriksen derfor tre udskiftninger i pausen.

  Det skabte fornyet energi og efter blot tre minutter af anden halvleg faldt første reducering, da Junior Brumado gjorde det til 1-2. Senere fandt angriberen Victor Lind vej til netmaskerne og udlignede til slutresultatet 2-2.

  Det betyder, at FC Midtjylland har 28 point efter 12 kampe og fører 3F Superligaen med fire point ned til FCK, som senere søndag gæster Sønderjyske.

  FCN fik sat en prop i efter fem nederlag på stribe og har nu 14 point på en foreløbig syvendeplads.

 24. HB Køge skaber stort hul i toppen af Gjensidige Kvindeligaen

  HB Køge har endnu ikke tabt en fodboldkamp i denne sæson af landets bedste kvindelige fodboldrække.

  Søndag eftermiddag vandt holdet 4-2 hjemme over KoldingQ i Gjensidige Kvindeligaen.

  Hjemmeholdets mål blev scoret af Cecilie Floe, Kelly Fitzgerald, Kyra Carusa og Sarah Jankovska, mens gæsternes Sille Fuhlendorff og Cecilie Christensen scorede for koldingenserne.

  HB Køge er derved alene på førstepladsen med 28 point efter 10 kampe - ni sejre og én uafgjort. På andenpladsen har vi Fortuna Hjørring med 21 point.

  KoldingQ er efter dagens kamp på sjettepladsen med 10 point efter 10 kampe.

 25. Thomas Mogensen stopper sin aktive håndboldkarriere til sommer

  Den danske håndboldspiller Thomas Mogensen stopper karrieren til sommer.

  Fra sommeren 2022 fortsættter han som sportsmanager i samme klub, Sønderjyske Herrehåndbold, på en toårig kontrakt.

  Det oplyder klubben i en pressemeddelse.

  - Det startede som en drøm og endte som en livsstil. Jeg er stolt af rejsen, og den blev både længere og vildere, end den lille dreng fra Odder havde turde drømme om, udtaler Mogensen i pressemeddelsen og fortsætter:

  - Havde man bedt mig om at skrive mit eget eventyr for 20 år siden, havde det ikke engang indeholdt alt det, som det virkelige liv tilbød mig.

  Thomas Mogensen har i sin aktive karriere spillet for Viborg HK, GOG, Flensburg-Handewitt, Skjern Håndbold og senest Sønderjyske, hvor han indstiller karrieren.

  Mogensen står noteret for 106 A-landskampe og 261 mål i den rød-hvide trøje.

 26. Kinas damehold i badminton vinder VM

  Kinas damehold i badminton kan endnu en gang kalde sig verdens bedste, efter at det lørdag aften slog Japan med 3-1 i kampe i Uber Cup-finalen, der blev spillet i Ceres Arena i Aarhus.

  Det er 15. gang, at Kina sikrer sig VM-titlen for damehold.

  De danske badmintondamer nåede frem til kvartfinalen i Uber Cup, hvor holdet tabte 0-3 i kampe til Sydkorea.

  Søndag skal VM for herrehold afgøres i Thomas Cup-finalen, der står mellem Kina og Indonesien.

  Indonesien sendte lørdag Danmark ud i semifinalen med en sejr på 3-1 i kampe. Dermed endte de danske værter på bronzepladsen.

  /ritzau/

 27. Michael Laudrup er kåret som den største af de største sportsstjerner

  Michael Laudrup blev lørdag kåret som det største danske sportsnavn i de seneste 125 år.

  Det blev han ved Danmarks Idrætsforbunds store 125 års jubilæumsshow i DR's Koncertsal.

  - Det er med blandede følelser, at jeg står her. På den ene side er jeg fantastisk stolt over at have fået prisen. På den anden side synes jeg ikke, at man kan lave det her til en konkurrence, siger Michael Laudrup og fortsætter.

  - Vi snakker 125 års forskellige epoker. Vi har en masse sportsfolk, der ikke er her mere. Vi har nogle, som jeg kan huske tilbage på, da jeg var dreng.

  Du kan se Michael Laudrups tale i klippet her.

  Michael Laudrup anses generelt som Danmarks største fodboldspiller nogensinde med blandt andet 104 kampe på landsholdet.

  Han havde som klubspiller sin storhedstid i den spanske klub FC Barcelona, som han fire år i træk var med til at gøre til spansk mester.

  I 1992 var han med til at sikre Barcelona klubbens første sejr i Europa Cuppen for mesterhold.

 28. Kasper Schmeichel med rørende hilsen til farmand: 'Det er første gang, han har gjort det'

  Ved Darnmarks Idrætsforbunds store jubilæumsshow bliver den største af de største danske sportsstjerner kåret, og her er fodboldlegenden Peter Schmeichel blandt de sidste otte i et felt, der startede på 125.

  Et show man kan se afslutningen på direkte på DR1 lige nu.

  Ikke nok med at blive overrasket af den flotte nominering fik Peter Scmeichel også en hilsen fra sønnen Kasper Schmeichel, og det hører til sjældenhederne. Ja, det sker faktisk aldrig, at Kasper Schmeichel udtaler sig offentligt om sin far.

  - Nej, det er første gang, sagde Peter Schmeichel.

  Se Kasper Schmeichels hilsen til sin far i videoen nedenunder.

 29. Jesper Bank er blandt de 125 største sportsstjerner: 'Jeg havde lidt glemt, at jeg var en del af det her fine selskab'

  I aften kårer Danmarks Idrætsforbund det største navn af dem alle.

  Danmark har fostret mange store sportsnavne, og i forbindelse med at Danmarks Idrætsforbund i år fejrer sit 125-års jubilæum, udpegede de i juni de 125 største navne siden 1896.

  En af atleterne på listen er Jesper Bank.

  - Da jeg fik besked på, at jeg var blandt de 125, blev jeg glad og pavestolt - og faktisk også rørt, fortæller han under showet og fortsætter.

  - Jeg havde lidt glemt, at jeg var en del af det her fine selskab.

  Jesper Bank vandt ved OL i Barcelona i 1992 guld i Soling sammen med gasterne Steen Secher og Jesper Seier, og ved OL i 2000 i Sydney gentog han triumfen - denne gang med Henrik Blakskjær og Thomas Jacobsen som gaster. Det blev til bronze i samme bådklasse ved OL i 1988. Jesper Bank er desuden flerfoldig verdens- og europamester i forskellige bådklasser.

 30. Så er det nu: Hvem skal være 'Den største af de største sportsstjerner'?

  I aften kårer Danmarks Idrætsforbund det største navn af dem alle.

  Men hvem er den allerstørste? Det finder vi ud af inden længe, når vi hylder de 125 største sportsstjerner i Danmark gennem tiderne direkte fra DR's Koncertsal.

  Showet begynder kl. 21.00. Du kan følge det på DR1 eller på DRTV lige her.

  Det sker i anledning af Danmarks Idrætsforbunds 125-års jubilæum, og på aftenen kårer seerne den største af de største sportsstjerner.

  Danmarks Radio har i hele 2021 fokus på bevægelse, og denne aften genser vi højdepunkter herfra og fra hele vores 125-års danske idrætshistorie. Når aftenen er omme, ved vi, hvem der løber med titlen som 'Den største af de største sportsstjerner'.

 31. Stolper og stærk keeper redder AC og Chelsea mod Brentfords danskere

  Oprykkeren Brentford har haft en flot indledning på tilværelsen i Premier League, og lørdag var holdet tæt på endnu et stort resultat, men tabte dog 0-1 mod topholdet Chelsea på hjemmebane.

  Ben Chilwell scorede opgørets mål, mens Brentford ramte stolpen to gange og lagde et tungt pres på Champions League-vinderen i slutfasen, hvor keeper Edouard Mendy var afgørende - blandt andet med en stor redning på et saksesparksforsøg fra Christian Nørgaard.

  Thomas Frank stillede med Mathias "Zanka" Jørgensen i sit tremandsforsvar og både Christian Nørgaard og Mathias Jensen som en del af den centrale midtbane.

  Andreas Christensen spillede en meget solid kamp i Chelseas centrale forsvar og kan sammen med holdkammeraterne nyde, at holdet fører Premier League med 19 point efter otte kampe.

  Brentford er nummer syv med 12 point.

  /ritzau/

 32. Leon Madsen sørger for god dansk start ved hold-VM i speedway

  Takket være Leon Madsen er Danmark kommet godt ud af startblokken ved hold-VM i speedway i Manchester.

  Lørdag blev halvdelen af de indledende heat kørt. Danskerne var på banen seks gange, og Madsen, der er Danmarks største speedwaynavn, førte an i pointhøsten med fire sejre.

  I alt skrabede Danmark 29 point sammen. Det rækker til en tredjeplads. Søndag skal der igen køres 21 indledende heat efterfulgt af en semifinale og til sidst finalen.

  Det bedste hold efter de indledende heat går direkte i finalen, hvorefter nummer to og tre mødes i ét heat om den anden finaleplads. Polen fører suverænt med 40 point. Storbritannien har 30 på andenpladsen.

  /ritzau/

 33. Dansk golfspiller spiller sig ud af topstrid

  Den danske golfspiller Joachim B. Hansen er på en delt 16.-plads efter tredje runde ved den spanske turnering Andalucia Masters på det bedste europæiske niveau, European Tour.

  Hansen gik lørdagens runde i 72 slag, et slag over par.

  Næstbedste dansker er Thorbjørn Olesen, der er på en delt 21.-plads, ét slag ringere end Joachim B. Hansen.

  Englænderen Laurie Canter fører turneringen i samlet syv slag under par.

 34. Leicester og Schmeichel sender Manchester United hjem med nederlag

  Manchester United er uden sejr i sine seneste tre kampe i Premier League, efter at holdet lørdag tabte 2-4 på udebane mod Leicester.

  Fire af de seks mål i opgøret faldt i kampens hektiske slutfase, men generelt havde Manchester United store defensive problemer kampen igennem.

  Manchester United er nummer fem i Premier League med 14 point efter nederlaget, mens Leicester efter sin første sejr i fem ligakampe ligger nummer 13 med otte point.

  /ritzau/

  Den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel (til højre) giver en hjælpende hånd til Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo (i midten). (Foto: Paul ellis © Ritzau Scanpix)
 35. Aalborg Håndbold slår Skjern med ti sekunder tilbage

  Aalborg Håndbold smed en komfortabel føring i slutminutterne, men endte alligevel med at slå Skjern, da de to hold lørdag mødtes i Herre Håndbold Ligaen.

  Efter at have været bagud med fire mål udlignede Skjern med cirka et halvt minut tilbage. Holdet endte dog alligevel med en lang næse efter et mål af svenske Lukas Sandell med cirka ti sekunder igen.

  Det sikrede Aalborg en sejr på 27-26, holdets sjette i træk.

  GOG fortsatte lørdag sin perfekte sæsonstart, da det mod TMS Ringsted blev til sæsonens syvende sejr i lige så mange forsøg. Fynboerne vandt 36-31.

  To andre hold fra toppen af tabellen mødte også hinanden lørdag, da Bjerringbro-Silkeborg (BSH) tog imod Skanderborg Aarhus. BSH vandt 34-29 og overhalede dermed Skanderborg Aarhus.

  To af tabellens bundhold tørnede også sammen, da Mors-Thy og Nordsjælland Håndbold mødtes. Førstnævnte tog en sikker sejr på 35-24.

  /ritzau/

 36. De danske badmintonherrer misser finalen i Thomas Cup

  De danske badmintonherrer taber semifinalen i Thomas Cup, VM for herrelandshold, med 1-3 til Indonesien.

  De misser derfor finalen og må nøjes med bronze i turneringen, der afholdes på hjemmebane i Aarhus.

  Det startede ellers godt i dagens første opgør, hvor det blev til en sikker sejr til Viktor Axelsen.

  Derefter blev det til nederlag til doublen Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen, singlespilleren Anders Antonsen og doublen Mathias Christiansen og Frederik Søgaard.

  Indonesien skal møde Kina i finalen, der spilles søndag.

 37. Team Esbjerg spiller uafgjort i Champions League

  De danske håndboldkvinder fra Team Esbjerg mødte i lørdagens Champions League-kamp Ferencvaros på udebane i Ungarn.

  Norske Henny Reistad var med ti scoringer den fremtrædende profil i opgøret, da esbjergenserne kæmpede sig til 31-31 i den på papiret meget vanskelige opgave mod det ungarske mesterhold.

  Team Esbjerg har nu fem point efter fire kampe i Champions League. Ferencvaros har et point mere.

  Henny Reistad scorede ti gange for Team Esbjerg. (Foto: Tamas Vasvari © Ritzau Scanpix)
 38. Thy-Thisted vinder over AGF, mens AaB fortsat er uden sejr

  AaB er fortsat uden point i landets bedste kvindelige fodboldrække.

  Lørdag blev det til klubbens tiende nederlag i træk i Gjensidige Kvindeligaen, da holdet tabte 2-5 på udebane mod Brøndby IF.

  AaB er på ottende- og sidstepladsen i ligaen, mens Brøndby er på tredjepladsen med 19 point efter 10 kampe.

  I Aarhus var FC Thy-Thisted Q på besøg tidligere på dagen.

  Hjemmeholdet fra Aarhus fik den bedste start på opgøret efter en scoring i det 7. minut, men to hurtige Thisted-scoringer fik vendt opgøret.

  Maria Herdel Pedersen fik udlignet for hjemmeholdet, men fem minutter før tid gjorde Malene Yde det til 3-2 for Thy-Thisted, hvilket blev kampens resultat.

  FC Thy-Thisted Q er på fjerdepladsen i ligaen. AGF er på syvendepladsen med syv point.

 39. Anders Antonsen fik svær modstand ved Thomas Cup

  Anders Antonsen var til eftermiddag i aktion mod verdensranglistens nummer 7, Jonatan Christie, i Thomas Cup-semifinalen mod Indonesien.

  Efter Viktor Axelsens 2-0-sejr over Anthony Sinisuka Ginting og Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussens 1-2-nederlag til Marcus Fernaldi Gideon og Kevin Sanjaya Sukamuljo, skulle Anders Antonsen forsøge at hente vigtige point til de danske badmintonherrer.

  Duellen endte 25-23, 15-21, 21-16 i Christies favør.

  Det betyder, at Indonesien er foran 2-1 inden Mathias Christiansen og Frederik Søgaard skal i aktion mod Fajar Alfian og Muhammad Rian Ardianto i herredouble.

  Hvis danskerne vinder denne duel, skal det hele afgøres af singlespilleren Hans-Kristian Vittinghus.

  Thomas Cup, VM for herrelandshold, afholdes på hjemmebane i Aarhus.

  Kina og Japan mødes i den anden semifinale.

 40. Fortuna Hjørring taber vigtige point i topstriden

  Fortuna Hjørring var lørdag eftermiddag på jagt efter tre vitale point på udebane mod FC Norsjælland i Gjensidige Kvindeligaen.

  Fortuna Hjørring var inden kampen på andenpladsen i ligaen. Fem point efter HB Køge.

  Opgøret i landets bedste kvindelige fodboldrække endte 2-2. Kampens fire mål blev scoret på 22 minutter i anden halvleg - to mål af hjemmeholdets Dajan Hashemi og to mål af Fortunas Florentina Olar-Spanu.

  Dermed har den nordjyske klub 21 point efter 10 kampe. Det er fire point efter HB Køge på førstepladsen, der stadig mangler at spille sin kamp i denne runde.

  FC Nordsjælland er på ligaens femteplads med 13 point efter 10 kampe.

 41. Ingen slinger i valsen for Viktor Axelsen ved Thomas Cup

  De danske badmintonherrer har fået en god start på Thomas Cup-semifinalen mod Indonesien.

  I dagens første opgør blev det til en sikker sejr til Viktor Axelsen.

  Danmarks olympiske mester viste storform i den første herresingle mod nummer fem på verdensranglisten, Anthony Sinisuka Ginting, som Axelsen vandt 21-9, 21-15.

  Senere i dag har vi også herredoublen Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen, herresinglespilleren Anders Antonsen, herredoublen Mathias Christiansen og Frederik Søgaard og singlespilleren Hans-Kristian Vittinghus på programmet.

  Thomas Cup, VM for herrelandshold, afholdes på hjemmebane i Aarhus.

  Kina og Japan mødes i den anden semifinale.

 42. Ekspræsident afviser skyld i Barcelonas blødende økonomi

  Den spanske storklub FC Barcelona døjer med en stor gæld på mere end ti milliarder kroner.

  Det har flere gange fået den nuværende Barcelona-ledelse med præsident Joan Laporta i spidsen til at lange ud efter forgængeren Josep Maria Bartomeus styre fra 2014 til 2020.

  I et interview med avisen Mundo Deportivo afviser Bartomeu beskyldninger om, at klubben under hans styre gav for høje lønninger og betalte overpriser på transfermarkedet.

  - Der var ingen dårlig ledelse, og de har ikke arvet noget skidt, siger Josep Bartomeu til avisen.

  Ekspræsidenten forklarer, at lønningerne til klubbens spillere - blandt andre Lionel Messi, der nu er fortid i klubben - var nøje afstemt med klubbens indtægter.

  Lionel Messi forsøgte allerede i sommeren 2020 at komme væk fra Barcelona - blandt andet på grund af et anstrengt forhold til Josep Maria Bartomeu - men det lykkedes Bartomeu at holde på superstjernen.

  Messi er denne sommer skiftet til Paris Saint-Germain, efter at argentineren havde spillet hele sin karriere i Barcelona.

 43. Regeringen går ind i sagen om eksklusiv fodboldliga

  Den danske regering er imod en lukket liga for flere de bedste fodboldklubber i Europa. Regeringen har derfor sendt et indlæg til EU-domstolen, der er i gang med at behandle en sag om den såkaldte European Super League, der blev lanceret i foråret. Det oplyser Kulturministeriet i en pressemeddelelse.

  - Det er helt centralt, at fodboldklubber i Europa har mulighed for at konkurrere på lige fod, så selv den mindste klub kan stræbe mod at kæmpe sig op og slå de store, lyder det fra Kulturminister Ane Halsboe -Jørgensen i pressemeddelelsen.

  - Jeg vil som kulturminister ikke se til, imens de rigeste klubber i verden skaber eksklusive ligaer, som sætter vores fælles sportslige værdier over styr. Derfor går vi nu som regering ind i den her sag.

  Uefa droppede i september sanktionerne mod de klubber, som ville skabe European Super League, men ankede i samme ombæring en kendelse fra det spanske retssystem, som havde afgjort at Uefa ikke kunne sanktionere klubberne.

 44. Landstræner spår gode guldchancer til hold-vm i speedway

  Når det danske hold i weekenden går på banen i Speedway of Nations, også kendt som hold-vm, er det med ambitionen om at vinde guld. Spørger man landstræner Hans Nielsen, er Danmarks chancer i Manchester gode.

  - Vi har før vundet bronze, men vi mangler en guldmedalje, og der vil jeg mene, at vi har bedre chancer end nogensinde i år, siger han.

  Den danske bronzemedalje blev vundet sidste år med et hold bestående af Leon Madsen, Anders Thomsen og Marcus Birkemose.

  I år består det danske hold af Leon Madsen, Mikkel Michelsen og reservekører Mads Hansen.

  Ifølge reglerne skal reservekøreren være fra U21-segmentet og sættes ind i mindst et heat begge dage. Mads Hansen vandt tidligere på året sølv til U21-VM.

  Speedway of Nations løber af stablen fra lørdag klokken 16.30 og slutter søndag aften.

  /ritzau/

 45. Herning vinder intenst topopgør efter straffeslag

  Herning Blue Fox vandt fredagens topopgør i Metal Ligaen med mindst mulig margin over Frederikshavn White Hawks.

  Således måtte der straffeslagskonkurrence til, før det midtjyske ishockeyhold vandt på hjemmebane.

  Den ordinære kamp sluttede 1-1, og da overtiden ikke gav mål, fortsatte man til straffeslag, hvor Herning udnyttede to ud af tre forsøg, mens Frederikshavn kun scorede på et.

  Trods nederlaget holder Frederikshavn fast på førstepladsen med 25 point for 13 kampe, mens Herning har 23 point for 12 kampe.

  I den sene kamp fredag aften vandt Herlev Eagles på udebane med 5-3 over Rødovre Mighty Bulls efter perioderne 2-1, 2-2 og 1-0.

  Dermed rykker Herlev op på fjerdepladsen med 19 point, mens Rødovre ligger sidste med syv point.

  /ritzau/

 46. Viborg HK slår Randers klart og blander sig helt fremme

  Viborg HK er tilbage på vindersporet efter det seneste nederlag i Herning-Ikast i Bambusa Kvindeligaen.

  Fredag aften tog Viborg en sikker udesejr på 36-26 over Randers HK og lægger sig på siden af netop Herning-Ikast med 12 point for 7 kampe. Odense Håndbold fører an med maksimale 14 point efter sejren over Herning-Ikast onsdag.

  Kristina Jørgensen og Line Haugsted førte an med hver seks mål for Viborg, mens Mai Kragballe scorede otte gange for Randers.

  I den anden kamp fredag aften vandt Silkeborg-Voel ude over Ringkøbing med 26-24 efter 14-12 ved pausen.

  Ann Grete Nørgaard spillede en hovedrolle i sejren med sine ni mål på ti forsøg.

  /ritzau/

 47. Danske badminton-herrer klar til VM-semifinalen

  Det blev doublekonstellationen med Mathias Christiansen og Frederik Søgaard, der tog den afgørende sejr mod Indien, da Danmark fredag spillede sig i semifinalen ved Thomas Cup, VM for herrelandshold.

  Med favoritsejre i de to første singler og et nederlag i første herredouble havde danskerne to chancer for at snuppe den tredje sejr og dermed billetten til semifinalen.

  Danmarks olympiske mester Viktor Axelsen var på intet tidspunkt presset i den første herresingle mod Kidambi Srikanth, som Axelsen vandt 21-12, 21-13.

  Kim Astrup og Anders Skaarup tabte efterfølgende deres kamp, men Anders Antonsen revancherede sine landsmænd med en sikker sejr på 21-8. 21-15 over Sai Praneeth, inden Mathias Christiansen og Frederik Søgaard altså gjorde arbejdet færdigt og sikrede dansk sejr på 3-1.

  I semifinalen venter Indonesien, mens Kina og Japan mødes i den anden semifinale. Begge spilles lørdag.

  /ritzau/

 48. DBU afviser Fifas forslag om EM hvert andet år

  Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) er stærkt imod hyppigere VM-slutrunder og værner om sit eget regionale mesterskab, EM.

  Fifa forsøger at komme kritikken fra Uefa i møde med flere forslag, heriblandt at EM ligeledes kunne afvikles hvert andet år.

  DBU er modstander af forslaget, understreger Jesper Møller, formand i Dansk Boldspil-Union (DBU), som hverken ønsker VM eller EM hvert andet år. Og det gælder på både kvinde- og herresiden.

  - Vi synes ikke, det er en særlig god idé, og jeg er især bekymret for pige- og kvindedelen af det, siger Jesper Møller.

  DBU-formanden drøftede emnet på et møde med de nordiske fodboldforbund fredag i København.

  /ritzau/

 49. Norden vil have værtskabet for kvinde-EM i 2025

  I fire år har de nordiske fodboldforbund samarbejdet tæt om at lave et stærkt, fælles bud på et stort mesterskab. Nu har Danmark, Finland, Norge og Sverige beslutte at byde på EM-værtskabet i 2025 med støtte fra Færøerne og Island.

  Det fortæller DBU-formand, Jesper Møller, i en pressemeddelelse, efter at han fredag deltog i et møde med formændene for de nordiske fodboldforbund.

  - Alle de nordiske fodboldforbund har de seneste par år undersøgt mulighederne for stadions, værtsbyer, base camps og andre faciliteter for at danne sig det fulde billede af, hvordan man udvikler det bedst mulige værtskab for EM 2025.

  UEFA’s eksekutivkomite annoncerer i december 2022, hvem der får værtskabet til EM 2025.

  De nordiske fodboldforbund afventer desuden yderligere information om en potentiel budproces på værtskabet for VM for kvinder i 2027.

 50. Nordiske fodboldforbund i fælles front mod VM hvert andet år

  Det Internationale Fodboldforbund, Fifa, præsenterede i september ideen om at afholde VM hvert andet år i stedet for hver fjerde.

  Fredag mødtes formændene fra de nordiske fodboldforbund fra Island, Færøerne, Finland, Norge, Sverige og Danmark for at diskutere Fifas forslag.

  De nordiske lande er i fællesskab modstandere af ideen, fortalte formand i Dansk Boldspil-Union, Jesper Møller, efter dagens møde.

  - Vi er blevet enige om en fælles nordisk udtalelse. Vi bryder os ikke om tanken, siger Jesper Møller.

  - Vi vil gøre alt for at stille ændringsforslag og finde kompromisser. Det har vi en forpligtelse til. Men hvis marioteten i Fifa ønsker at afholde VM hvert andet år, er vi nødt til at overveje en række scenarier for, hvad vi så gør. Jeg vil ikke udelukke noget, men heller ikke male fanden på væggen.

 51. Team Danmark stopper støtten til bueskytter

  De bedste danske bueskytter må fremover klare sig uden økonomisk støtte fra Team Danmark.

  Fra årsskiftet mister Bueskydning Danmark den årlige støtte på omkring 800.000 kroner. Beslutningen er truffet, da resultaterne over en længere periode ikke har været gode nok.

  Det fortæller sportsdirektøren i Team Danmark, Lars Balle Christensen.

  - Vi har over en årrække kunnet konstatere, at man ikke har levet op til de resultatmålsætninger, der er blevet aftalt.

  - Bueskytterne skal levere top-8-resultater ved de store mesterskaber, men det har ikke været tilfældet, og derfor falder samarbejdet uden for de aftalte kriterier, siger Lars Balle Christensen.

  /ritzau/

Mere fra dr.dk