Seneste sport

Djokovic åbner sæsonfinalen med sejr

Novak Djokovic fik mandag en god start på herrernes sæsonfinale i tennis, ATP Finals.

I sin første af tre gruppekampe slog det serbiske tennisikon Stefanos Tsitsipas. Grækeren blev besejret i to sæt med cifrene 6-4, 7-6.

Djokovic og Tsitsipas er i gruppe med de to russere Andrey Rublev og Daniil Medvedev. Når alle har mødt hinanden én gang, går de to bedste videre til semifinalerne.

Tidligere mandag vandt Andrey Rublev i det rent russiske opgør mod Daniil Medvedev. Rublev vandt i tre sæt med cifrene 6-7, 6-3, 7-6.

Novak Djokovic har vundet herrernes sæsonfinale, hvor verdensranglistens top-8 deltager, fem gange tidligere. Senest i 2015.

Holger Rune er førstereserve i sæsonfinalen. Det betyder, at hvis en spiller bliver skadet undervejs, vil danskeren træde ind.

/ritzau/

Seneste sport

 1. Bjerringbro-Silkeborg sikrer europæisk avancement

  Bjerringbro-Silkeborg sikrede sig tirsdag videre avancement i European League, da udekampen mod spanske La Rioja blev vundet med 29-28.

  La Rioja skulle have vundet for stadig at kunne nå BSH på sidste spilledag i gruppe F.

  BSH førte med syv mål i første halvleg og var også komfortabelt foran med 27-23, inden La Rioja med fem mål i træk faktisk kom foran 28-27, men BSH hev sejren hjem til sidst.

  Også Skjern Håndbold er videre i European League. Allerede inden tirsdagens sejr på 33-30 over kroatiske Nexe var den vestjyske klub sikker på avancement i turneringen, der rangerer under Champions League.

  /ritzau/

 2. Dortmund er videre i Champions League efter flot sejr

  Karim Adeyemi cementerede sejren med sin scoring til 3-1 midtvejs i anden halvleg. (Foto: © CLAUDIA GRECO, Ritzau Scanpix)

  Det tyske storhold Borussia Dortmund er klar til knockoutkampene efter nytår i Champions League.

  Det står klart efter tirsdagens gruppekamp, hvor Dortmund slog AC Milan 3-1 på udebane.

  Dortmund topper nu gruppe F med 10 point foran PSG, som indtager andenpladsen med syv point, efter Paris-klubben scorede på et sent straffespark og sikrede et 1-1-resultat på hjemmebane mod Newcastle. Netop Newcastle er treer i gruppen med fem point, mens AC Milan er sidst med samme pointtotal.

  Tirsdagens øvrige resultater har sendt FC Barcelona, Atletico Madrid og Lazio videre til knockoutkampene. Foruden dem var Manchester City, RB Leipzig, Bayern München, Real Madrid, Real Sociedad og Inter allerede sikret en af de 16 eftertragtede pladser videre.

  Lazio - Celtic (2-0)

  Shakhtar - Antwerp (1-0)

  FC Barcelona - Porto (2-1)

  Feyenoord - Atletico Madrid (1-3)

  Manchester City - RB Leipzig (3-2)

  Young Boys - Røde Stjerne (2-0)

  Se gruppestillinger ved at trykke her.

 3. Aalborg Pirates slutter stærkt mod Rungsted og tager førsteplads

  Aalborg Pirates er tilbage som førerhold i Metal Ligaen efter hjemmesejren på 3-1 over Rungsted Seier Capital.

  Dermed udnyttede nordjyderne, at Herning Blue Fox mandag kun fik et point ved at tabe straffeslagskonkurrencen mod bundholdet Rødovre Mighty Bulls.

  Nu fører Aalborg rækken med 47 point foran Herning med 45.

  Aalborg kom dog ikke nemt til tirsdagens sejr mod holdet fra Nordsjælland.

  Rungsted bragte sig foran ved Maksim Popovic allerede i første periodes andet minut, og føringen holdt indtil ottende minut i tredje periode, hvor Julian Jakobsen udlignede under powerplay.

  Derefter sørgede amerikaneren Matt Salhany og canadieren Tommy Giroux for de afgørende mål.

  /ritzau/

 4. Isaksen assisterede Lazio til sejr i Champions League

  Gustav Isaksen (th) satte Ciro Immobile (im) op to gange i kampen mod Celtic. (Foto: © Filippo MONTEFORTE, Ritzau Scanpix)

  22-årige Gustav Isaksen fik en sjælden startplads for sin italienske klub Lazio tirsdag aften mod Celtic i Champions League.

  Men bedømt ud fra indsatsen kunne det godt blive til flere pladser i startopstillingen den kommende tid. Danskeren havde nemlig en afgørende fod med i 2-0-sejren.

  Den tidligere FC Midtjylland-spiller sendte et skud mod mål efter 82 minutter, men det blev rettet af, og så røg bolden hen til Ciro Immobile, der let sparkede kuglen i mål.

  Tre minutter senere var Isaksen på spil igen. Denne gang lobbede han bolden over forsvaret og hen til målscoreren Immobile, der igen var sikker.

  Lazio vandt dermed 2-0.

  Opdatering: Efter resultatet i tirsdagens sene kamp mellem Atletico Madrid og Feyenoord står det klart, at Atletico Madrid og Lazio avancerer fra gruppen.

 5. Jacob Neestrup tror på, at FC København kan slå mægtige Bayern München i Champions League onsdag aften.

 6. Manuel Neuer forlænger med Bayern München

  Stjernekeeperen Manuel Neuer har forlænget sin kontrakt med Bayern München, hvilket betyder, at han bliver i klubben frem til sommeren 2025.

  Det meddeler Bayern München tirsdag på sin hjemmeside.

  Den 37-årige målmand har spillet for Bayern siden 2011 og blev seks år senere udnævnt til anfører. Han vendte i oktober tilbage på banen efter at have været ude med en knæskade i ti måneder.

  Manuel Neuer har med Bayern München vundet Champions League to gange og Bundesligaen 11 gange. I 2014 stod han ligeledes i målet, da Tyskland tog VM-titlen.

  Neuer og Bayern München tager onsdag imod FC København i Champions League.

  /ritzau/

 7. Regelmagere vil straffe brok med midlertidig udvisning

  Fodboldspillere skal opføre sig bedre på banen og vise større respekt for dommerne.

  Det mener lovforvalterne i International Football Association Board (Ifab), der er klar til at tackle problemet med hårdere straffe.

  Ifab skriver på sin hjemmeside, at der på et møde tirsdag var opbakning til et forsøg med midlertidige udvisninger, som man kender det fra de lavere rækker.

  Også en lov om, at kun anførerne må tage kontakt til dommerne i særlige situationer, kan være på vej ind i sporten.

  I den kommende tid vil der blive udarbejdet en plan for, hvordan og hvornår forslagene skal afprøves i praksis. Ifab vil præsentere tiltagene på næste generalforsamling i marts 2024. Derefter kan de blive skrevet ind i fodboldlovene med virkning fra den kommende sæson.

  /ritzau/

 8. Direktøren for Dansk Boldspil-Union er på besøg i Qatar for at se, hvordan det går med arbejdsforholdene på bagkant af VM.

 9. Ishockeyspilleren Mikkel Aagaard topper topscorerlisten i den bedste svenske ishockeyliga, SHL.

 10. FC Bayern München har allerede sikret sig avancement fra Champions Leagues gruppe A, men det betyder ikke, at storklubben tager let på onsdagens kamp mod FC København.

 11. Real Madrid-spilleren Caroline Møller roser ny landstræner trods få udtagelser

  Hør Caroline Møller fortælle om sin oplevelse af den nye landstræner.

  Real Madrid-spilleren Caroline Møller har ikke væltet sig i landsholdsudtalelser, siden Andrée Jeglertz overtog som landstræner for det danske fodboldlandshold.

  Ikke desto mindre har svenskeren gjort et godt indtryk på offensivspilleren.

  - Vi har haft mere kontakt, end jeg lige regnede med. Han ringede allerede efter, de kom hjem fra VM, og inden, han skulle udtage den første trup for at lære mig lidt at kende. Så har vi skrevet sammen en del siden, så jeg er meget positivt overrasket over ham, fortæller Caroline Møller.

  - Man skal jo spille kampe for at vise sig frem, og nu har jeg ikke spillet meget i Real Madrid, så jeg har godt kunne forstå, han ikke har udtaget mig.

  Møller er blevet efterudtaget, da hendes klubkammerat Signe Bruun har trukket sig fra landsholdet med en skade.

  Den tidligere landtræner Lars Søndergaard havde heller ikke Møller med i truppen så ofte. Men her var dialogen mere kritisabel.

  - Jeg synes, der har manglet en del kommunikation. Jeg er lidt i tvivl om, hvor meget de (landsholdets trænerteam, red.) overhovedet har fulgt med, lød det fra Møller til DR Sporten.

  Du kan læse om Caroline Møllers kritik af den tidligere landstræner herunder.

 12. Janni Thomsen er udtaget til landsholdet, for første gang siden Andrée Jeglertz overtog jobbet som landstræner.

 13. Dobbelt op på metropriser i Paris under OL

  Paris vil skrue prisen op til det dobbelte for at benytte byens metro under næste års OL.

  Det oplyser chefen for transportmyndigheden i Paris, Valerie Pecresse, i en video på det sociale medie X.

  Prisen for en enkeltbillet justeres fra 15,60 kroner til 29,80 kroner, mens et titurskort ændres fra de nuværende 126 kroner til 240 kroner.

  Valerie Pecresse fortæller, at prisstigningerne skal dække en række ekstra omkostninger, som det store rykind under OL vil påføre den offentlige transport i Frankrigs hovedstad.

  Hun estimerer ekstraomkostningerne til at være på 200 millioner euro svarende til 1,5 milliarder kroner.

  For ikke at ramme de lokale brugere af metroen, opfordrer Valerie Pecresse borgerne i Paris til at sikre sig et lager af billetter forud for den store sportsbegivenhed.

  Hun fortæller samtidig, at prisen på måneds- og årskort ikke vil blive reguleret.

  Prisstigningerne vil træde i kraft 20. juli og løbe i halvanden måned frem til 8. september. Ud over OL er Paris vært for para-OL

  /ritzau/

 14. DR Sporten Formel 1-ekspert Peter Nygaard er heller ikke imponeret af den danske racerkørers hold, Haas.

 15. Dommer udviser 10 ishockeyspillere efter masseslagsmål

  Der herskede en ond stemning, da ishockeyspillerne fra Ottawa Senators og Florida Panthers natten til tirsdag mødtes i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

  Flere mindre episoder gennem de to første perioder førte til, at der godt 12 minutter inde i tredje periode opstod et regulært masseslagsmål.

  Dommeren valgte at give samtlige markspillere 10 minutters disciplinærstraf, så i alt 10 spillere måtte forlade isen på én gang.

  Det ændrede dog ikke meget på stemningen. To minutter senere valgte dommeren igen at give to disciplinærstraffe på 10 minutter efter mere ballade.

  I alt bød kampen mellem de to mandskaber på 167 udvisningsminutter.

  Det er ikke første gang, at der er ond stemning i en kamp mellem de to hold. Da Ottawa Senators og Florida Panthers mødtes i april bød kampen på 166 udvisningsminutter.

  Kampen endte med en 5-0-sejr til Florida Panthers, der i sidste sæson nåede finalen i NHL. Her blev det til et nederlag til Vegas Golden Knights.

 16. LeBron James sætter endnu en vild basketball-rekord

  Basketballspilleren LeBron James' lange karriere i NBA ramte natten til tirsdag et højdepunkt og et lavpunkt.

  Den 38-årige spiller fra Los Angeles Lakers slog i kampen mod Philadelphia 76ers rekorden for flest antal spillede minutter - gældende for grundspil og slutspil - i den nordamerikanske basketliga.

  Det skriver CBS Sports og flere amerikanske medier.

  Kareem Abdul-Jabbar har med 66.297 minutter i NBA siddet på rekorden siden 1989, men den tilhører nu LeBron James med 66.318 minutter.

  Tidligere på året overtog James pointrekorden i NBA fra selvsamme Abdul-Jabbar. I alt har Los Angeles Lakers-profilen lavet 39.060 point i NBA gennem de seneste to årtier.

  Ikke alt var dog fryd og gammen for LeBron James, da Los Angeles Lakers tabte opgøret til Philadelphia 76ers med 94-138.

  Det var samtidig det største nederlag, James har indkasseret i sin NBA-karriere, der begyndte i 2003. Det skriver NBA på ligaens hjemmeside.

  Los Angeles Lakers har foreløbig vundet 10 og tabt 8 kampe efter 18 spillerunder af sæsonen i NBA.

 17. Dansk Håndbold forventer, at Danmarks VM-åbningskamp bliver udsolgt, men det halter mere med resten af kampene.

 18. Topscorer undskylder efter 'grim' tackling på FC Midtjylland-målmand

  Silkeborgs Alexander Lind forlader banen, efter han har fået et rødt kort mod FC Midtjylland. (Foto: © Bo Amstrup, Ritzau Scanpix)

  Superligaens topscorer Alexander Lind forlod banen i tårer, da han mandag aften blev udvist for en sen tackling på FC Midtjyllands målvogter, Martin Fraisl.

  Den unge angribers knæ ramte tyskeren i hovedet, hvilket udløste et rødt kort efter 30 minutter af nederlaget på 1-4 til FC Midtjylland. I en story på det sociale medie Instagram undskylder Alexander Lind.

  - Jeg er virkelig ked af, at min tackling på Fraisl var så grim. Kunne aldrig drømme om at skade eller gøre nogen ondt, hvilket min reaktion sagde alt om, skriver Alexander Lind.

  Dermed fik han ikke øget sin måltotal, der tæller 10 ligascoringer efter 16 kampe. Alexander Lind og Silkeborg er nummer fire i 3F Superligaen efter 16 kampe. FC Midtjylland indtager en delt førsteplads.

 19. Med mandagens sejr på 4-1 over Silkeborg er FC Midtjylland tilbage på en delt førsteplads i Superligaen, hvilket kommer bag på Henrik Dalsgaard.

 20. Bundproppen Rødovre Mighty Bulls slår ishockeyligaens tophold

  Mandag aften leverede Rødovres ishockeyherrer en vaskeægte overraskelse.

  For bundproppen Mighty Bulls, der ligger på en delt sidsteplads, slog topholdet Herning Blue Fox med 3-2 efter straffeslagskonkurrence.

  Det kom på tale, da de to hold spillede 2-2 i ordinær kamp og ikke fik scoret i den forlængede spilletid. Rødovre kom ellers bedst fra start, da man bragte sig på 1-0 efter 13 minutter, men kort tid efter kom favoritterne fra Herning på både 1-1 og 2-1.

  Mod slutningen af tredje periode fik den finske angriber Sami Moilanen udlignet for Rødovre, inden Sebastian Bergholts sørgede for en sejr til Rødovre.

  Med sejren kommer de op på siden af Frederikshavn White Hawks. Begge har 23 point i bunden af Metal Ligaen.

  Du kan se højdepunkterne fra kampen øverst i artiklen.

 21. FC Midtjylland vinder stort og hopper op på en delt førsteplads

  Med sin femte sejr i træk er FC Midtjylland tilbage på toppen af dansk fodbold. Eller i hvert fald en delt førsteplads.

  For med mandagens sejr på 4-1 over Silkeborg IF har Ulvene nu 33 point og deler dermed duksepladsen med FC København efter 16 kampe i 3F Superligaen.

  Efter et stærkt Silkeborg-pres i indledningen af kampen kom gæsterne fra FC Midtjylland i front ved forsvarsspilleren Sverrir Ingi Ingason. Slemt så det også ud efter 32 minutter, da hjemmeholdets topscorer, Alexander Lind, blev udvist efter et grimt sammenstød med FC Midtjyllands målvogter Martin Fraisl, som måtte lade sig udskifte.

  Det til trods fik Silkeborg udlignet kort før pausen ved Stefan Thordarson. Men ak. I anden halvleg gik det galt. FC Midtjylland skruede op for tempoet og scorede tre mål - den indskiftede angriber Franculino stod for to af dem - hvilket bragte gæsterne op på en delt førsteplads.

 22. Sølvet er den første VM-medalje, som Danmark nogensinde har vundet i funktionel fitness.

 23. OB fyrer assisterende fodbolddirektør i kortfattet meddelelse

  Det må tangere til den korteste pressemeddelelse nogensinde.

  Odense Boldklub har per dags dato valgt at stoppe samarbejdet med assisterende fodbolddirektør Steffen Nielsen.

  Hvorfor bliver ikke uddybet, og OB skriver, at klubben ikke har yderligere kommentarer.

  Fodboldmediet bold.dk har tidligere beskrevet, at Steffen Nielsen har været suspenderet, efter OB tidligere på måneden modtog en mail med en række beskyldninger rettet mod Steffen Nielsen.

  Steffen Nielsen nåede at have jobbet i godt halvandet år. 1. maj sidste år gik han fra at være team manager til assisterende fodbolddirektør.

  Den nu tidligere assisterende fodbolddirektør har været en del af OB gennem 19 år.

 24. Landsholdet er samlet frem mod Nations League-kampene mod Tyskland og Island.

 25. Frostvejr tvinger AB til at finde ny hjemmebane i pokalkvartfinalen

  Gladsaxe Stadion bliver normalt brugt til 2. divisionskampe som mod Skive IK. I december skulle banen dog have fint besøg af Superligaholdet FC Nordsjælland. Men det bliver ikke aktuelt alligevel. (Foto: © NILS MEILVANG, Ritzau Scanpix)

  Den bidende kulde får konsekvens for AB's videre skæbne i Pokalturneringen. Vintervejret gør nemlig, at Gladsaxe Kommune har besluttet at lukke banen på AB's hjemmebane, Gladsaxe Stadion, for resten af kalenderåret.

  Dermed kan 2. divisionsklubben ikke spille deres pokalkvartfinale mod FC Nordsjælland på hjemmebane den 9. december.

  - Denne beslutning er truffet med henblik på spillernes sikkerhed og for at bevare banens kvalitet til genoptagelse af fodboldsæsonen i marts 2024, skriver AB på sin hjemmeside.

  Det betyder, at AB skal finde en ny "hjemmebane", hvor de kan afvikle det ene opgør af kvartfinalen, der afvikles over to kampe.

  FC Nordsjælland var i en lignende situation sidste år, hvor de i kvartfinalen også mødte et 2. divisionshold i Aarhus Fremad, der måtte afvikle deres hjemmekamp på Jysk Park i Silkeborg.

 26. Det er længe siden, at de danske håndboldkvinder har vundet guld ved en slutrunde. Om lidt har de muligheden ved VM på hjemmebane.

 27. Skadet Real Madrid-angriber forlader den danske landsholdslejr

  Angriberen Signe Bruun bliver skiftet ud af landsholdstruppen i Nations League.

  Det skyldes, at hun er blevet skadet.

  Det skriver Dansk Boldspil-Union på X.

  I stedet bliver en anden angriber, Caroline Møller, del af truppen. Hun spiller, ligesom Signe Bruun, i Real Madrid.

  25-årige Bruun kommer derfor ikke på banen i Danmarks kommende kampe mod Tyskland og Island. Fredag skal landsholdet møde Tyskland på udebane, og den 5. december gælder kampen mod Island på dansk jord.

  De danske kvinder har indtil videre vundet alle sine kampe i gruppespillet. Fredagens kamp mod Tyskland bliver en direkte duel om gruppens førsteplads, som Danmark aktuelt har indtaget med 12 point, mens Tyskland følger efter med ni point.

  25-årige Signe Bruun har spillet 39 kampe for landsholdet, hvor hun har scoret 18 mål. Hun har spillet i Real Madrid siden juli i år.

  /ritzau/

 28. Brandvarm angriber kan blive årets kvindelige fodboldspiller

  Den 26-årige landsholdsangriber Amalie Vangsgaard kan for første gang kalde sig nomineret til prisen som Årets Kvindelige Fodboldspiller i Danmark.

  Den brandvarme angriber, som har scoret fire mål i de seneste fem landskampe, er sammen med Kathrine Kühl og Stine Ballisager nomineret til prisen, der uddeles i samarbejde mellem DBU og Spillerforeningen.

  Det oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU) på sin hjemmeside.

  Sidste år løb 29-årige Stine Ballisager med prisen. Forsvarsspilleren skiftede i sommer Vålerenga ud med Kansas City Current, og hun er igen i år på listen - blandt andet på baggrund af de syv clean sheets, som landsholdets forsvar har leveret.

  Den 20-årige Kathrine Kühl skiftede i januar fra FC Nordsjælland til den engelske storklub Arsenal, og midtbanespilleren blev siden del af den danske VM-trup.

  Det er spillerne, der først nominerer tre kandidater og siden vælger Årets Kvindelige Fodboldspiller 2023.

  Vinderen kåres den 6. januar 2024, når DR afholder gallashowet Sport 2023 i Herning.

 29. Dansk klub inviteres med i europæisk basketturnering

  Hapoel Beer Sheva ud, Bakken Bears ind.

  Det er situationen i den europæiske basketball-turnering ENBL, hvor israelske Hapoel har trukket sig som følge af krigen mellem Israel og Hamas.

  Derfor er Bakken Bears fra Aarhus i 11. time blevet inviteret med ind i den relativt nye europæiske turnering, der i år afholdes for tredje gang. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

  Bakken Bears træder ind i gruppe A, der også består af Bristol Flyers (England), Uniclub Casino Juventus (Litauen), Polski Cukier Start Lublin (Polen), Landstede Hammers (Holland), Tartu Ülikool Maks & Moorits (Estland), Spartak Pleven (Bugarien) og Svendborg Rabbits (Danmark).

  Deltagerne i ENBL er inddelt i to grupper med otte hold i hver. Efter gruppepillet går top fire i hver gruppe videre til kvartfinalerne. Herefter venter et Final Four-stævne for de fire bedste hold.

 30. Den danske racerkører Frederik Vesti blev søndag nummer to i Formel 2.

 31. Hvad kom der ud af kritisk dialog? DBU-direktør rejser til Qatar efter svar

  Administrerende direktør i Dansk Boldspil-Union, DBU, Erik Brøgger, rejser mandag til Qatar for at tjekke op på, hvad der et år efter VM-slutrunden i fodbold er sket med de initiativer, DBU var med til at sætte i gang.

  Her skulle blandt andet kritisk dialog være med til at forbedre forholdene for migrantarbejdere i landet.

  Men ifølge en rapport fra Amnesty International har det nyttet meget lidt at føre kritisk dialog, og det ærgrer DBU-direktøren.

  - Vi havde håbet og troet på, at der var sket mere, end det Amnesty dokumenterer, siger Erik Brøgger til Ritzau.

  - Der er på nogle områder sket meget små fremskridt, og så er der områder, hvor der er sat ting i gang op til og under VM, men som så er gået i stå, delvist er rullet tilbage eller er erstattet med noget andet, som gør, at man mere eller mindre er tilbage, hvor man kom fra.

  Turen til Qatar varer fra mandag til onsdag og byder blandt andet på møder med Qatars fodboldforbund, myndigheder og andre partnere i landet.

 32. Dolberg udgår med skade

  Landsholdsangriberen Kasper Dolberg udgik skadet i Anderlecht-sejr. Anders Dreyer scorede på straffespark. (Foto: © Maarten Straetemans, Ritzau Scanpix)

  Det blev kun til lidt over en halv times spilletid for den danske landsholdsangriber i fodbold Kasper Dolberg, som udgik med en skade i søndagens kamp for Anderlecht.

  Anderlecht endte med at vinde kampen 2-1 hjemme over RWD Molenbeek i den bedste belgiske fodboldrække, og det var blandt andet på et mål af kantspilleren Anders Dreyer.

  Anderlecht er nummer to i rækken med 31 point efter 15 kampe, og med sejren halede holdet ind på topholdet Royale Union Saint-Gilloise, der søndag spillede 1-1 ude mod Gent og Andrew Hjulsager.

  /ritzau/

 33. Italien slår Australien 2-0 i Davis Cup-finalen.

 34. Brøndbys ti mand må nøjes med dramatisk uafgjort i Lyngby

  Brøndby missede en gylden mulighed for at nå toppen af Superliga-tabellen. (Foto: © Claus bech, Ritzau Scanpix)

  Der var dramatik til det allersidste, da Brøndby IF her til aften spillede 3-3 ude mod Lyngby i det sene Superliga-opgør.

  Brøndby førte ellers 2-0, men med et rødt kort til gæsterne halede Lyngby ind og fuldendte comebacket, da Magnus Jensen scorede til 2-2 efter 84 minutters spil.

  Men lige da det så godt ud for hjemmeholdet, scorede Brøndbys Sean Klaiber sit andet mål i kampen og sendte endnu engang gæsterne på sejrskurs.

  Men igen havde kampen mere at byde på.

  For seks minutter inde i tillægstiden headede Andri Gudjohnsen bolden i mål og udlignede til slutstillingen 3-3 til stor jubel for hjemmepublikummet.

  Dermed formåede Brøndby ikke at udnytte FC Københavns nederlag i Viborg i går. Holdet fra Vestegnen har fortsat to point til FCK øverst i tabellen, mens Lyngby hentede et dyrebart point. De har nu fire point til Vejle under stregen.

 35. Fransk Counter-Strike-hold triumferer i Royal Arena

  Verdens bedste Counter-Strike-hold, FaZe, gik ind til Blast Premier Fall Final-finalen med en vild sejrsstime på 20 kampe i streg i det nye spil Counter-Strike 2.

  Det franske hold Vitality blev dog for stor en mundfuld for FaZe, der har danske Finn "karrigan" Andersen i truppen.

  Verdensetterne tabte 0-2 på trods af at have Royal Arena i ryggen i København.

  En ødelagt "karrigan" tabte for anden gang i træk en finale i Royal Arena og har stadig et trofæ på hjemmebane til gode.

  /ritzau/

 36. OB formindsker krisen med sejr over Randers

  Superligakampen mellem Randers FC og OB på Cepheus Park Randers i dag. (Foto: © Bo Amstrup, Ritzau Scanpix)

  OB smagte sejrens sødme for første gang i halvanden måned, da de slog Randers FC med 1-0 på udebane i 3F Superligaen.

  På trods af Randers-dominans i store dele af kampen var det gæsternes Louicius Don Deedson, der stod for kampens eneste mål efter 23 minutters spil.

  Her tog han bolden og løb ind mod toppen af feltet, hvor han krøllede en afslutning ned i det korte hjørne til 1-0.

  Med et kvarter tilbage var OB tæt på at fordoble føringen, men stolpen reddede Randers i to omgange.

  I slutminutterne spillede Randers med en mand mindre, efter hjemmeholdets hollandske forsvarsspiller Wessel Dammers fik et rødt kort.

  Med tre tiltrængte point indtager OB ottendepladsen i tabellen og overhaler netop Randers. Kronjyderne har kun to point ned til Vejle under stregen.

 37. GOG redder point efter scoring i sidste sekund

  Mesterholdet fra GOG flirtede med nederlag indtil det sidste, men det lykkedes at hente 35-35 på udebane mod den positive overraskelse Mors-Thy Håndbold i herrernes håndboldliga.

  Landsholdsspilleren Aaron Mensing fik det sidste ord i den dramatiske slutfase, da han udlignede for GOG i kampens sidste sekund.

  Dermed kronede han sin flotte præstation, hvor han blev kampens topscorer med 11 mål.

  Resultatet betyder, at Mors-Thy har 19 point på tredjepladsen, mens GOG har 15 point i 14 kampe.

  /ritzau/

 38. Det danske kvindelandshold vinder 33-16 over Brasilien i den sidste testkamp forud for VM i håndbold.

 39. Dansk trio brillerer for tysk tophold

  Füchse Berlin er tilbage på førstepladsen i den tyske Bundesliga i håndbold, og det skyldes ikke mindst, at holdets danske trio kastede bolden i kassen nærmest efter behag.

  Hans Lindberg, Lasse Andersson og Mathias Gidsel scorede tilsammen 26 mål, da hjemmekampen mod Hamburg blev vundet med 37-31.

  Med søndagens sejr tager Füchse førstepladsen tilbage fra Melsungen.

  I sejren bidrog Lindberg med ti mål på lige så mange forsøg, hvoraf fire var på straffekast. Andersson og Gidsel tegnede sig for henholdsvis ni og syv træffere.

  Faktisk var der hele 43 danske scoringer i kampen, da Hamburgs danskere heller ikke holdt sig tilbage.

  I toppen af Bundesligaen har Füchse Berlin 23 point for 13 kampe foran Melsungen, der har 22 point for 14 kampe.

  Senere søndag kan formstærke Magdeburg også bringe sig op på 23 point.

  /ritzau/

 40. Danmark runder EM i ju-jitsu af med en ny medalje

  Den danske medaljehøst fortsatte helt indtil det sidste ved EM i ju-jitsu.

  Søndag var det tid til holdkampe og her præsterede danskerne en bronzemdalje.

  Dermed har Danmark vundet seks medaljer i Kroatien, hvor EM nu er slut.

  Medaljerne fordelte sig som tre af sølv og tre af bronze. Lucas Andersen (77 kilo-klassen), Jeppe Tellund (62 kilo) og Liva Tanzer (63 kilo) fik alle sølv, mens Jacob Lund og Jesper Kilbak lørdag begge sikrede bronze i 69 kilo-klassen.

  Ju-jitsu er ikke på OL-programmet. De danske kæmpere kan derimod med optimisme se frem mod World Games - OL for mindre sportsgrene - i Kina i 2025.

  Du kan læse mere om medaljetageren Jacob Lund her.

 41. FC Nordsjælland og AGF deler point i nulløsning

  Underholdning var der ikke meget af, da FC Nordsjælland spillede 0-0 hjemme mod AGF i Superligaen. (Foto: © Thomas Sjoerup, Ritzau Scanpix)

  Det blev en målløs affære, da FC Nordsjælland tog imod AGF og spillede 0-0 i dagens tidlige kamp i 3F Superligaen.

  FCN-backen Martin Frese fik dog bolden i mål i første halvleg, men det blev annulleret for offside i opspillet.

  Ligeledes sendte AGF's angriber Tobias Bech et godt målforsøg afsted på et frispark i første halvleg, men FC Nordsjællands keeper, Carljohan Eriksson, og forsvarsspiller Kian Hansen formåede at afværge muligheden.

  Med ét point hver er FC Nordsjælland fortsat på femtepladsen, mens AGF indtager sjettepladsen.

 42. Kevin Magnussen sluttede sæsonens sidste Formel 1-grandprix på sidstepladsen og ender som nummer 19 i den samlede VM-stilling.

 43. Tidligere engelsk landstræner er død

  Efter en sygdomsperiode er den tidligere engelske landstræner Terry Venables død i en alder af 80 år. (Foto: © Action Images, Ritzau Scanpix)

  Den tidligere engelske fodboldlandstræner Terry Venables er død i en alder af 80 år efter en sygdomsperiode.

  Det oplyser familien ifølge nyhedsbureauet AFP.

  - Vi er helt ødelagte over tabet af en fantastisk mand og far, som fredfyldt sov ind i går (lørdag, red.) efter længere tids sygdom, lyder det fra familien.

  Venables opnåede storhed både som spiller og træner. Begge steder nåede han Europas øverste hylde.

  Mange husker ham nok især som engelsk landstræner. Fra 1994 til 1996 stod han i spidsen for England, som han tog til EM-semifinalen på hjemmebane i 1996.

  Som træner nåede han også at stå i spidsen for blandt andet FC Barcelona og Tottenham.

  Spillerkarrieren indledte han i Chelsea, men rykkede videre til Tottenham, hvor han i dag stadig har legendestatus blandt klubbens fans.

  /ritzau/

 44. Den danske racerkører Frederik Vesti bliver nummer tre i sæsonens sidste løb og slutter nummer to i den samlede Formel 2-stilling.

 45. To 17-årige fodboldfans anholdt efter sexistiske tilråb mod kvindelig dommer

  Rebecca Welch er den første kvindelige dommer, der har dømt kampe i den næstbedste fodboldrække i England. (Foto: © Paul Terry, Associated Press)

  Lørdagens opgør mellem Birmingham og Sheffield Wednesday var Rebecca Welchs anden kamp som dommer i den næstøverste fodboldliga i England.

  Men under kampen måtte britisk politi træde til og anholde to 17-årige tilhængere, fordi de havde hørt de to drenge synge sexistiske slagsange mod dommeren.

  Det skriver britiske Sky News.

  - Vi har anholdt to drenge for at have kommet med kvindefjendske tilråb mod den kvindelige dommer. Betjentene overhørte tilråbene og handlede hurtigt for at arrestere de to, der begge er 17 år, lyder det i en erklæring fra West Midlands Politi.

  Begge drenge er i politiets varetægt, mens sagen undersøges.

  Rebecca Welsh skrev i januar historie som den første kvindelige dommer, der har fået ansvaret for en kamp i Englands næstbedste fodboldrække.

  Inden kampen havde hjemmeholdet, Birmingham, opfordret sine tilhængere til at respektere dommeren.

 46. Antonsen klar til sæsonfinalen efter japansk hjælp

  Når årets bedste badmintonspillere i december samles til sæsonfinalen, BWF World Tour Finals, bliver det med to danske deltagere i herresingle.

  Viktor Axelsen har længe været klar, og søndag kunne Anders Antonsen fra sofaen notere sig, at han også er blandt de otte, som skal kæmpe om årets største pengepræmie.

  Og det kan Antonsen takke japanske Kodai Naraoka for.

  Naraoka var allerede kvalificeret til sæsonfinalen forud for søndagens finale ved China Masters. Det var hans landsmand Kenta Nishimoto til gengæld ikke. Han skulle bruge en sejr for at skubbe Antonsen ud i kulden.

  Men den kom Nishimoto ikke i nærheden af. Naraoka var bedst gennem hele finalen og tog titlen med to gange 21-13 på 52 minutter.

  Årets sæsonfinale spilles 13. til 17. december i Hangzhou i Kina.

  /ritzau/

 47. Jacob Lund fra Ribe Ju-Jitsu overraskede lørdag sig selv med en EM-medalje i Zagreb.

 48. AC Milan gav debut til yngste spiller i Serie A

  I en alder af bare 15 år, otte måneder og 16 dage blev angriberen Francesco Camarda lørdag den yngste spiller til at få debut i den bedste italienske fodboldrække, Serie A.

  Den italienske AC Milan-spiller kom på banen i stedet for Luka Jovic efter 83 minutter i 1-0-sejren på hjemmebane over Fiorentina.

  Det var forsvarsspilleren Theo Hernandez, som sørgede for kampens ene mål på et straffespark i de døende minutter af første halvleg.

  AC Milan befinder sig på en tredjeplads i den bedste italienske liga efter at have spillet 13 kampe.

  Sejren var AC Milans første i fem ligakampe efter en række sløje præstationer, inklusive nederlag til Juventus og Udinese samt uafgjorte mod Napoli og Lecce.

  Inter og Juventus er begge foran AC Milan i tabellen med henholdsvis fem og tre point. De to hold brager sammen søndag i Torino.

 49. FC Københavns målmand, Kamil Grabara, var igen i vælten lørdag aften.

 50. Viborg vinder 2-1 på hjemmebane over FC København efter et comeback i anden halvleg.

Mere fra dr.dk