Seneste sport

Odense Håndbold moser NFH efter fantomstart

11-0.

Odense Håndbold fik en drømmestart langt ud over det sædvanlige og afgjorde reelt onsdagens udekamp mod Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) inden for de første 11 minutter.

Kampen jævnede sig mere ud, men Odense endte med at vinde 30-22 uden de helt store problemer og har dermed maksimum otte point efter fire runder.

Også Team Esbjerg har otte point for fire kampe, men det holdt onsdag meget hårdt i udekampen mod Sønderjyske.

Jesper Jensens tropper bragte sig planmæssigt foran 23-16 i anden halvleg, men værterne strammede op og vandt de følgende 13 minutter 8-1, hvorfor der var højspænding i slutfasen.

Sønderjyske duftede til sensationen, men Sanna Solberg og Nora Mørk fik sat de afgørende scoringer ind, og Esbjerg vandt 29-28.

Ikast Håndbold tabte onsdag til gengæld sine første point i ligaen i denne sæson, da det ude overraskende blev til et 29-30-nederlag til København Håndbold.

I onsdagens øvrige kampe slog Viborg HK ude Skanderborg 29-28, Aarhus United fik hjemme skovlen under Silkeborg-Voel med 28-25, og Ringkøbing fik sæsonens første point med 33-26 over Ajax, der nu er bundprop.

/ritzau/

Seneste sport

 1. Polske Daria Michalak havde ikke heldet med sig i et skudforsøg i VM-opgøret mod Tyskland.

 2. Ulvene besejrede Viborg med 5-1 i efterårets sidste Superliga-kamp.

 3. Der var langt mellem Irans første og anden scoring mod Japan mandag aften.

 4. Krav om halsbeskyttelse indføres nu i ishockey-landskampe efter dødsulykke

  Det Internationale Ishockeyforbund (IIHF) indfører et krav om halsbeskyttelse i alle internationale kampe.

  Det sker efter en dødsulykke i oktober, hvor en spiller i Storbritannien under uheldige omstændigheder midt under en kamp fik skåret halsen over af en skarp skøjteklinge.

  IIHF oplyser mandag aften på forbundets hjemmeside, at bestyrelsen i IIHF har truffet beslutningen på baggrund af en anbefaling fra forbundets medicinske komité.

  Kravet om at anvende halsbeskyttelse træder dog først i kraft, når det er sikret, at leverandørerne af halsbeskyttere er i stand til at imødekomme den forventede efterspørgsel.

  I Danmark er halsbeskyttelse i forvejen obligatorisk til ishockeykampe, men det har ikke været håndhævet, indtil dødsulykken skete.

  /ritzau/

 5. Danmark møder tirsdag aften Rumænien i sidste runde af det indledende VM-gruppespil.

 6. Kvindelandsholdet i håndbold spiller i dag for fulde huse, men kort før den første storhedstid var holdet på randen af opløsning.

 7. Den belgiske cykelstjerne Wout van Aert kommer ikke til at jagte den samlede sejr i Giro d'Italia i 2024.

 8. Team Danmark får rekordstor donation

  En række danske eliteatleter kan se frem til en stor økonomisk indsprøjtning.

  Team Danmark er nemlig blevet tildelt en rekordstor donation på 60 millioner kroner af Salling Fondene.

  Pengene er målrettet OL i Los Angeles i 2028 og skal gå til individuel støtte til atleter, mens der også afstættes midler til talenter, sportsudstyr og trænere.

  - Det er den største enkeltstående donation til dansk eliteidræt nogensinde. Det er vi meget stolte og ydmyge over. Donationen kommer til at gå direkte til atleter, så de kan fokusere på deres sport, siger formand for Team Danmarks bestyrelse Lars Krarup.

 9. Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg henter den tidligere landsholdsspiller Morten Olsen, som i sidste uge blev fyret i GOG.

 10. Kristina Jørgensen erkender, at det ikke var den bedste afslutning, men lover at forsøge igen.

 11. Danmark viste klassen, da de søndag efter storsejrede over Chile ved VM i håndbold.

 12. Dyk ned i karaktererne til de danske spillere efter sejre over Chile i den anden kamp ved VM.

 13. Danmark har nu to sejre ud af to ved VM-slutrundens indledende gruppespil.

 14. AGF løber med alle tre point i Parken

  Søndagens sene kamp i Superligaen blev samtidig dagens største overraskelse, da AGF med en 2-1-sejr løb med alle tre point mod et FC København-hold, der aldrig fandt melodien.

  De Hviie' bragte sig foran med 2-0 i første halvleg på mål af Nicolai Poulsen og Frederik Tingager.

  Derefter stod den på overlevelse resten af kampen, og FCK kom da også ud til anden halvleg med et noget større tryk på den aarhusianske defensiv. Trykket slog hul efter knap en time, da Elias Achouri fik reduceret til 2-1.

  Københavnerne formåede dog kun at få netmaskerne i sving en enkelt gang, og AGF kunne derfor rejse hjem på juleferie med tre lune point i sækken.

  AGF kravler dermed op på fjerdepladsen i Superligaen med 27 point, mens FCK aktuelt ligger nummer to med 33 point. De kan dog stadig nå at blive overhalet af FC Midtjylland, som i morgen møder Viborg.

 15. Lucia Grant og Jael Warschawsky holder med landskvinderne fra Chile, men "elsker Sandra Toft".

 16. Mathias Kvistgaarden rettede dommeren i kampen mod Hvidovre, da der faldt et fejlagtigt gult kort.

 17. Se alle mål fra alle weekendens Superligakampe her i artiklen.

 18. Brøndby IF vinder med lethed i vestegnsduel

  Superligakampen mellem Brøndby og Hvidovre IF på Brøndby Stadion i Brøndby søndag den 3. december 2023. (Foto: © Claus bech, Ritzau Scanpix)

  Seks kilometer adskiller Brøndby IF og Hvidovre IF. I 3F Superligaen er afstanden målt på kvalitet væsentlig større mellem de to fodboldklubber.

  Søndag aften vandt hjemmeholdet klædt i gult og blåt med 4-0 over oprykkerne, og der var aldrig rigtig tvivl om udfaldet på Vestegnsduellen.

  Efter ni minutter bragte Nicolai Vallys Brøndby i front på en flot, flad afslutning. Kort før pausen kom hjemmeholdet både på 2-0 og 3-0 ved Ohi Omoijuanfo og Frederik Alves.

  Anden halvleg var en kende mindre hektisk, men Brøndbys fans fik lidt ekstra at fejre mod slutningen, da Mathias Greve med ydersiden af støvlen skruede bolden ind bag Filip Djukic i Hvidovre-målet.

  Brøndby og Hvidovre kan nu gå på vinterpause i hver sin ende af tabellen, der er 27 point mellem dem, og Superligaen starter først op igen i februar 2024.

  Se målene fra kampen her:

 19. Liverpool leverer et vildt comeback mod Fulham

  Fulham var i stand til at drille Liverpool på Anfield, men udeholdet endte med at tabe 3-4 i Premier League. (Foto: © Paul ellis, Ritzau Scanpix)

  Liverpool ligner efterhånden et hold, der kan true Manchester City og Arsenal i kampen om det engelske mesterskab i denne sæson.

  I hvert fald vandt Liverpool 4-3 hjemme over Fulham i en underholdende og målrig kamp i Premier League.

  Liverpool smed en føring to gange i en målrig og underholdende første halvleg, men i anden halvleg leverede hjemmeholdet selv et enestående comeback i slutminutterne.

  Med sejren er Liverpool lige nu oppe på andenpladsen med 31 point efter 14 kampe. Arsenal topper rækken med 33 point. Manchester City, der senere søndag møder Tottenham, har 29 point.

  I de øvrige kampe vandt Chelsea 3-2 hjemme over Brighton. West Ham spillede 1-1 hjemme mod Crystal Palace, der havde den danske landsholdsspiller Joachim Andersen med i hele kampen.

  Philip Billing og Bournemouth spillede 2-2 hjemme mod Aston Villa. Billing kom ind ved stillingen 2-1 til Bournemouth.

  /ritzau/

 20. GOG fortsætter nedtur med fiasko mod bundhold

  GOG er efter tre kampe uden nederlag nummer seks med beskedne 15 point for 15 kampe. Sønderjyske har 12 point på 10.-pladsen. (Foto: © Johnny Pedersen, Ritzau Scanpix)

  GOG's vanskeligheder i den hjemlige håndboldliga fortsatte søndag, hvor holdet hjemme i Gudme tabte 29-33 til bundholdet Sønderjyske.

  Hjemmeholdet var uden profilen Morten Olsen, der tidligere på ugen forlod klubben på grund af manglende tillid mellem parterne, og uden kreatøren havde holdet søndag en svær eftermiddag.

  Det begyndte ellers glimrende. 5-1 og 12-8 førte fynboerne, men Sønderjyske-keeper Kasper Larsen og en række fynske fejl reducerede føringen til 13-12 ved pausen.

  Og i de første 11 minutter af anden halvleg gik det helt galt. Kasper Larsen leverede endnu et par vigtige redninger, og samtidigt haglede boldene ind i den anden ende, hvor især Nicolaj Jørgensen var i hopla.

  Sønderjyske kom foran 21-17, inden GOG efter en tiltrængt timeout fik bremset blødningen.

  GOG var et par gange ved at lukke hullet, men trods otte og ni mål af henholdsvis Emil Madsen og Aron Mensing endte det med en fiasko.

  Det er anden gang i sæsonen, at Sønderjyske tager point mod det forsvarende mesterhold. Tidligere i efteråret blev det 32-32 på hjemmebane.

  GOG er efter tre kampe uden nederlag nummer seks med beskedne 15 point for 15 kampe. Sønderjyske har 12 point på 10.-pladsen.

  /ritzau/

 21. Lyngby slår tamme Silkeborg i efterårets sidste kamp

  Lyngby sluttede efterårssæsonen af på den bedst mulige måde, da det blev til en sejr på 1-0 over Silkeborg hjemme på Lyngby Stadion.

  Det var to hold, der kom ind til opgøret i resultatmæssig dårlig form, hvorfor en sejr kunne lune på en råkold decemberdag inden vinterpausen.

  Hjemmeholdets fans fik allerede noget at varme sig på efter fire minutter, da Frederik Gytkjær headede bolden i mål efter et hjørnespark.

  Efter scoringen tog Kent Nielsens Silkeborg-mandskab kontrollen over kampen, men Lyngby stod kompakt og tvang tempoet ned.

  Tempoet og intensiteten steg markant efter pausen med flere hårde dueller og skærmydsler mellem spillerne.

  Selv om det var Silkeborg, der sad på spillet, lukkede Lyngby kampen med et kvarter igen på mål af wingbacken Kolbeinn Finnsson.

  Resultatet betyder, at Lyngby har 20 point og en midlertidig syvendeplads, mens Silkeborg har 27 point og ligger nummer fem.

  /ritzau/

 22. OB sætter stopper for hjemmebaneforbandelsen mod FC Nordsjælland

  På et iskoldt Odense Stadion spillede OB søndag eftermiddag 1-1 mod FC Nordsjælland i en affære, der mest vil blive husket for antallet af huer og vanter på lægterne.

  Seks hjemmebanenederlag på stribe er mønstret, som OB bakser med for tiden, så da der ved slutningen af første halvleg stod 0-0 på måltavlen, må det betegnet som en succes - alt efter øjnene der ser.

  Et minut før pause gik den dog ikke længere. Benjamin Nygren fik via lidt klumpspil afsluttet et angreb og bragte gæsterne foran.

  Efter en time meldte VAR sin ankomst i Odense, da anfører Bashkim Kadrii blev nedlagt i feltet. Hurtigt gennemsyn og en finger mod 11-meterpletten.

  Kadrii tog selv ansvaret på sig og udplacerede Andreas Gülstorff Pedersen i Nordsjælland-målet. 1-1.

  Mere blev det ikke til, og det uafgjorte resultat efterlader FC Nordsjælland på en fjerdeplads med 27 point, mens OB fortsat kæmper i den nedre halvdel med 17 point og en niendeplads.

  Kampen mellem Lyngby og Silkeborg sluttede 2-0 på mål af Frederik Gytkjær og Kolbeinn Finnsson. Det flytter Lyngby op på en foreløbig syvendeplads, mens Silkeborg ligger nummer fem.

 23. Landstræner Jesper Jensen havde ikke regnet med at udtage Julie Scaglione til VM, men den 19-årige bagspiller bragte sig for alvor ind i billedet under landsholdssamlingen i oktober.

 24. Reinhardt og Petersen sidder over mod Chile

  Når Danmark møder Chile klokken 20.30 søndag aften, sidder målvogteren Althea Reinhardt og bagspilleren Simone Petersen over.

  Det meddeler Dansk Håndbold Forbund.

  Det betyder, at der bliver slutrundedebut til fløjspilleren Andrea Hansen, der blevet sin skade kvit, og det danske tredjevalg i målet, Anna Kristensen.

 25. Dansk badmintonspiller misser gylden mulighed for at slutte syv års guldtørke

  I finalen tabte den 29-årige danske badmintonspiller i to sæt med cifrene 21-19 og 21-16 mod japanske Nozomi Okuhara. (Foto: © Claus Fisker, Ritzau Scanpix)

  Det er syv år siden Line Kjærsfeldt sidst har kastet ketsjeren fra sig, smidt armene i vejret og jublet over en finalesejr i en international turnering.

  Og det er fortsat tilfældet, selvom den danske badmintonspiller søndag eftermiddag havde mulighed for at bryde den statistik.

  Her tabte Line Kjærsfeldt nemlig finalen i den indiske turnering Syed Modi International.

  I finalen tabte den 29-årige danske badmintonspiller i to sæt med cifrene 21-19 og 21-16 mod japanske Nozomi Okuhara.

  Turneringen i Indien er en Super 300-turnering, hvilket er det fjerdehøjeste niveau på BWF World Tour.

  Det er anden gang på en måned, at Kjærsfeldt når en finale på BWF World Tour. I november tabte hun finalen i Hylo Open i Tyskland.

 26. Dødsfald efter knivstikkeri inden fransk ligakamp

  En fan af den franske fodboldklub FC Nantes måtte lørdag lade livet inden klubbens opgør mod OGC Nice i den franske Ligue 1.

  Det skriver nyhedsbureauet AFP.

  Hændelsen skete i forbindelse med, at to fangrupperinger stødte sammen på vej til stadion i Nantes.

  Ifølge anklageren i sagen, Renaud Gaudeul, havde offereret sår i ryggen, der kunne stamme fra et knivvåben, og derfor betragtes det som et muligt knivdrab.

  - Under disse begivenheder og under omstændigheder, vi endnu ikke kender, døde en 31-årig Nantes-fan på trods af hurtig indblanding fra beredskabet på stedet, siger offentlig anklager i Nantes Renaud Gaudeul, ifølge AFP.

  Det franske medie Ouest France oplyser, at en mand meldte sig til det franske politi efter hændelsen senere lørdag aften.

  Fodboldklubben FC Nantes er efterfølgende kommet med en udtalelse, hvor klubben udtrykker sin medfølelse med de pårørende efter den voldsomme hændelse.

  - FC Nantes ønsker at udtrykke sine dybeste kondolencer til offerets familie og pårørende, skriver klubben.

 27. De danske landsholdsspillere møder søndag aften en modstander, de ikke har det store kendskab til

 28. De britiske medier er svært begejstrede for, at England er havnet i gruppe med Danmark.

 29. To spillere forlader fodboldkvindernes lejr

  Hverken Sofie Svava eller Katrine Veje kommer til at trække den rødhvide trøje over hovedet og løbe på banen, når Danmarks fodboldkvinder tirsdag skal møde Island.

  De to forsvarsspillere forlader nemlig landsholdslejren på grund af skader.

  Det skriver Dansk Boldspil-Union (DBU) på det sociale medie X.

  Katrine Veje og Sofe Svava rejser dermed hjem til deres respektive klubber, Everton FC og Real Madrid.

  Tirsdagens Nations League-gruppekamp mod Island er fodboldkvindernes sidste i år. Danmark skal bruge en sejr og et tysk pointtab på udebane mod Wales for at generobre førstepladsen i gruppen.

  Du kan følge kampen på DR2 og i Liga på P4.

 30. Den danske målvogter Anna Kristensen kan se frem til slutrunde-debut, når Danmark søndag møder Chile.

 31. Uefa ændrer kvindernes Champions League og tilføjer ny turnering

  Kvindernes Champions League bliver ændret markant fra sæsonen 2025/2026. Og der bliver samtidig indført endnu en klubturnering på en lavere hylde.

  Det oplyste Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) lørdag på sin hjemmeside efter et møde i tyske Hamburg ifølge Reuters.

  I Champions League skal der i fremtiden indføres et anderledes format end det nuværende.

  18 hold skal deltage i en liga med tre hjemmekampe og tre udekampe. Derefter vil der være knockoutkampe. Sådan er det ikke i dag.

  Uefa meddelte også, at der vil blive skabt en europæisk klubturnering i niveauet lige under Champions League. Den turnering vil blive introduceret i 2025/2026.

  Der vil komme flere detaljer om den nye turnering mandag, lyder det fra Uefa.

  Ændringerne kommer efter kritik i de seneste måneder af Champions League i sin nuværende form.

  I det nuværende format kvalificerer kun fire hold sig direkte til gruppespillet i Champions League som mestre fra deres respektive ligaer i hjemlandene.

  Resten af holdene konkurrerer i playoffkampe om at komme med i gruppespillet. Det har ført til tidlig exit for flere af de bedste og største hold i Europa.

  Blandt andet røg Arsenal og Wolfsburg hurtigt ud i denne sæson. De danske hold HB Køge og Brøndby røg også ud med et brag.

  Ændringerne fra sommeren 2025 kan forhindre, at det sker i nær så høj grad, som det har været tilfældet i de seneste år.

  /ritzau/

 32. Englands landstræner Gareth Southgate forventer et svært opgør mod Danmark ved EM i Tyskland næste år.

 33. Den danske landstræner er glad for, at han nu kan forberede sig til en konkret EM-gruppe til sommerens EM i fodbold.

 34. De danske fodboldherrer endte i gruppe C ved sommerens EM i Tyskland.

 35. Bruun Larsen scorer i sin første start for Burnley

  Jacob Bruun Larsen scorede et flot mål i 5-0-sejren over Sheffield United, og Brentford slog Luton 3-1. (Foto: © Ed Sykes, Ritzau Scanpix)

  25-årige Jacob Bruun Larsen strålede, da Burnley lørdag slog Sheffield United 5-0 på hjemmebane og sikrede sig tre vigtige point til bundkampen i Premier League.

  Efter en halv times spil sendte forsvarsspilleren Dara O'Shea bolden højt og langt i dybden til danskeren, som med en fremragende førsteberøring satte sin modspiller helt af, inden han køligt satte bolden i nettet.

  Det var startdebutanten Bruun Larsens anden scoring i Premier League og den tredje i alt for Burnley siden sommerens skifte fra tyske Hoffenheim.

  Den danske U21-landsholdsangriber William Osula blev skiftet ind fra anden halvlegs start for Sheffield United. Bruun Larsen trissede efter en god og meget synlig indsats ud efter 65 minutter.

  Også andetsteds var der dansk succes. Thomas Franks Brentford slog på hjemmebane Luton 3-1 i en kamp, hvor alle målene faldt i anden halvleg.

  /ritzau/

 36. Henrik Møllgaard forlænger med Aalborg Håndbold

  Henrik Møllgaard har spillet 390 kampe for Aalborg Håndbold. (Foto: © Bo Amstrup, Ritzau Scanpix)

  Landsholdsspilleren Henrik Møllgaard tager endnu en sæson i Aalborg Håndbold.

  Den nordjyske klub skriver på sin hjemmeside, at man har forlænget aftalen med den 38-årige bagspiller, så de nu har papir på hinanden frem til sommeren 2025.

  - Jeg er slet ikke færdig - hverken med at spille håndbold eller med Aalborg Håndbold. Med de ambitioner og den tro på tingene, vi har, tør vi drømme stort, og jeg har høje forventninger også til den kommende sæson, siger Henrik Møllgaard til klubbens hjemmeside.

  Han har spillet 390 kampe for Aalborg Håndbold og er en ægte kulturbærer, siger direktør Jan Larsen.

  - Så længe han kan bidrage på banen, er alder bare et tal, og vi er enormt glade for, at Henrik tager endnu en sæson i klubben, siger Jan Larsen.

  I Aalborg Håndbold har Henrik Møllgaard været med til at vinde tre danske mesterskaber, to pokaltitler, fire Super Cup-trofæer samt sølv i Champions League.

 37. Yussuf Poulsen scorer for anden weekend i træk for Leipzig

  For anden weekend i træk kom Yussuf Poulsen på måltavlen for RB Leipzig, der slog Heidenheim i Bundesligaen. (Foto: © Patricia Bartos, Patricia Bartos/picture-alliance/dpa/AP Images)

  Landsholdsangriberen Yussuf Poulsen har ramt en lille målstime og var lørdag med til at sikre RB Leipzig en sejr i Bundesligaen.

  Den 29-årige dansker bar anførerbindet og førte an, da Leipzig på eget græs slog Heidenheim 2-1.

  Umiddelbart før pausen gjorde Poulsen det til 2-0 for værterne, da han ved forreste stolpe fik prikket et indlæg fra venstrebacken David Raum over målstregen.

  Med sejren kravler Leipzig op på fjerdepladsen med 26 point efter 13 spillerunder.

  I sidste weekend kom danskeren ligeledes på måltavlen, da Leipzig på udebane tabte 1-2 til Wolfsburg. Yussuf Poulsen er dermed oppe på to scoringer i Tysklands bedste række i denne sæson.

  På det punkt kan han ikke matche Wolfsburgs Jonas Wind, der har scoret hele ni gange og indtager en fjerdeplads på ligaens topscorerliste.

  Wind måtte lørdag gå målløs fra banen i et 1-3-nederlag ude til Bochum. Joakim Mæhle fik den sidste halve time på banen for Wolfsburg, der pressede på for at få et resultat med hjem.

  Robert Skov fik en time på banen for Hoffenheim, der tabte 1-2 ude til Borussia Mönchengladbach.

  /ritzau/

 38. Danmark trak England, Slovenien og Serbien som gruppemodstandere til sommerens EM-slutrunde.

 39. Line Kjærsfeldt spiller sig i badmintonfinale i Indien

  Badmintonspilleren Line Kjærsfeldt er klar til finalen i Super 300-turneringen Syed Modi International i den indiske by Lucknow.

  I semifinalen slog den 29-årige dansker Hsu Wen-chi fra Taiwan med 14-21, 21-17, 21-16.

  Det er anden gang på en måned, at Kjærsfeldt når en finale på BWF World Tour. I november tabte hun finalen i Hylo Open i Tyskland.

  I det hele taget har Kjærsfeldt endnu ikke vundet en turnering på BWF World Tour trods fire tidligere finaler.

  Modstanderen i søndagens finale bliver Nozomi Okuhara, som Kjærsfeldt tidligere har tabt samtlige sine seks kampe mod.

  Okuhara er useedet i turneringen, men det snyder en del. Den 28-årige japaner har tidligere vundet VM i 2017, All England i 2021, og i 2019 var hun oppe som nummer et på verdensranglisten.

  Også den danske herredouble med Frederik Søgaard og Rasmus Kjær er nået frem til semifinalerne i Lucknow. De spiller senere lørdag eftermiddag.

  Turneringen i Indien er en Super 300-turnering, hvilket er det fjerdehøjeste niveau på BWF World Tour.

 40. Jørn Mader er død

  Jørn Mader døde efter længere tids sygdom. (Foto: © NILS MEILVANG, Scanpix Denmark)

  Tidligere Tour de France-kommentator og journalist Jørn Mader er død i en alder af 76 år. Det oplyser hans familie til TV 2.

  I årene fra 1989 til 2003 var Jørn Mader en del af TV 2's faste Tour de France kommentator-par, hvor han sammen med Jørgen Leth, var en fast sommerbestanddel i ørerne på cykelfans.

  De to skrev sidste år bogen "Sidste Tour" og rejste rundt sammen og holdt foredrag om den, skriver TV 2.

 41. Med fredagens nederlag til Tyskland hænger Danmarks muligheder for at kvalificere sig til OL i en tynd tråd, vurderer Sanne Troelsgaard.

 42. Kraftigt snefald aflyser Bundesliga-kamp i München

  Fodboldkampen mellem Bayern München og Union Berlin i den tyske Bundesliga er lørdag blevet aflyst som følge af dårligt vejr i München.

  Det skriver Union Berlin på klubbens hjemmeside.

  - Bundesligakampen mellem Union Berlin og Bayern München er blevet aflyst grundet vejrforholdene i den bayerske hovedstad, skriver klubben.

  - Grundet sikkerhedsforhold for alle involverede er det blevet besluttet ikke at afvikle kampen.

  Det er et kraftigt snefald i området i de seneste dage, som er årsag til aflysningen.

  Kampen skulle være spillet lørdag klokken 15.30.

  Det er indtil videre den eneste kamp i den tyske Bundesliga, der er blevet aflyst denne weekend.

  /ritzau/

 43. Rikke og Sarah Iversen måtte tage alternative metoder i brug for at finde ud af, hvem der skulle på banen i gårsdagens kamp mod Serbien.

 44. Flere gange har skader forhindret Helena Elver i at få slutrundedebut, men fredag aften lykkedes det endelig i 25-21 sejren over Serbien.

 45. Mange af de danske landsholdskvinder faldt igennem mod Tyskland, der vandt 3-0. Se karaktererne her.

 46. Drømmen om OL er ikke længere i egne hænder for det danske kvindelandshold i fodbold.

 47. Tyskland var klart bedst og slog Danmark 3-0 i Rostock, hvorfor OL nu er langt væk for danskerne.

 48. Dyk ned i karaktererne til de danske spillere efter sejre over Serbien i den første kamp ved VM.

 49. Det danske landshold vandt fredag 25-21 over Serbien i holdets første kamp ved VM.

 50. Randers overvintrer over stregen efter nulløsning mod Vejle

  Randers overvintrer over nedrykningsstregen, efter at holdet fredag spillede 0-0 på hjemmebane i en tam affære mod Vejle i Superligaen i sidste runde inden vinterpausen.

  Der var lagt op til et spændende opgør om vigtige point i bundstriden, men den offensive præcision manglede i begge ender, hvorfor kampen endte uden mål.

  Hjemmeholdet var klart bedst spillende i første halvleg, men et sløjt eksekveret straffespark af Randers-angriber Filip Bundgaard og en decideret ufarlig Vejle-offensiv gjorde, at der stod 0-0 ved pause.

  Gæsterne kom bedre med efter pausen, selv om det aldrig for alvor lugtede af et Vejle-mål. Klubben må derfor tage til takke med en placering under stregen hen over vinterpausen.

  Resultatet betyder, at Randers har 16 point, mens Vejle har 14 point.

  Se højdepunkter fra kampen i videoen nedenfor:

  /Ritzau/

Mere fra dr.dk