Sisse Fisker fangede den forkerte svømmer

Det går stærkt, når man er live-reporter ved OL. Det måtte Sisse Fisker sande søndag aften, da hun fik den forkerte svømmer i nettet.

Det går hurtigt på det olympiske svømmestadion - også ude bag ved, hvor DR Sportens journalister er på hårdt arbejde, når det gælder om at fange svømmerne, før de skal ned og "svømme af".

Det måtte DR-reporter Sisse Fisker sande, da hun søndag aften troede, hun havde fanget Rikke Møller Pedersen - men i stedet havde hun fået snøren ud efter en helt anden svømmer.

Opdateret - Se Sisse Fisker forklare episoden i programmet London Calling (ca. 10 minutter inde i udsendelsen).

Og Sisse Fisker har selvfølgelig røde ører, men tager episoden med et smil:

- Da jeg stod og ventede på Rikke kommer en svømmer med langt hår forbi, og jeg spørger hende. Er du Rikke? Ja, siger hun, og da jeg så stiller hende først spørgsmål på dansk, siger hun bare sorry?

- Så forstår jeg hurtigt, at det er en forkerte kvinde jeg har fat i og undskylder og kommer til at grine... ligesom mange andre har jeg hørt, siger Sisse Fisker, der konstaterer:

- Jeg elsker live-tv - især når det går galt!

Hun har modtaget mange sjove kommentarer efterfølgende på sin Facebook-side, hvor en venlig skribent fx har lagt et billede op af de danske svømmere, så hun kan øve sig på navnene.

Sisse Fisker er både vært- og reporter på DR1 under OL (Foto: © Agnete Schlichtkrull, DR)