Sport2005: De skæve indslag

DR Sporten satte en stribe sportsprofiler i uvante situationer i forbindelse med Sport2005-showet i Herning. Se indslagene her.

Michael Maze får kongekrone på, da Sport2005-holdet leger skjult kamera med ham. (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

DR Sporten satte en stribe sportsprofiler i uvante situationer i forbindelse med Sport2005-showet i Herning.Både Michael Maze, Wilson Kipketer og Kenneth Carlsen var med på spøgen. Du kan se indslagene her på siden ved at klikke på ikonerne her til højre.Du kan blandt andet se Michael Maze under en fotosession, hvor DR Sporten ville afprøve, hvor langt han ville gå for et billede til Eurowoman. Han opdagede første det skjulte kamera, da han blev bedt om at tage en kongekrone på hovedet.Du kan også se Wilson Kipketer gennemgå den store danskertest. Det viser sig, at den kenyansk fødte hurtigløber faktisk bestod testen med bravour - og både er til juletræ, kræmmermarkeder og joggingdragt.Carlsen og rekordenEndelig kan du se Kenneth Carlsen stille op til et indslag, der viser, at han er i besiddelse af en eminent selvironi.I år blev han for femte gang i træk kåret som Årets Tennisspiller i Danmark i år. Han har hentet præmiepenge for 2.5 millioner kroner i 2005 og er nummer 61 på verdensranglisten.Alligevel bliver den 32-årige tennisspiller måske nok først og fremmest husket for, at han i 2005 skrev sig ind i de internationale rekordbøger:Da Kenneth Carlsen i august måned blev slået ud af US Open i første runde, blev han nemlig den person i verden, der er blevet slået ud i første runde af en Grand Slam turnering flest gange.Med nederlaget i US Open havde Carlsen nemlig tabt 28 gange i første runde af Grand Slam-turneringer. Og det er ikke overgået af nogen anden spiller. Man skal helt tilbage til Wimbledon 2004 for at finde en Grand Slam-turnering, hvor danskeren klarede sig igennem første runde.DR Sporten fulgte Kenneth Carlsen på to 'helt normale' dage i forbindelse med Sport2005-showet i Herning. Se indslaget ved at klikke på logoet herover.

Kenneth Carlsen rejser let, når han tager til turnering - han har fx ikke skiftetøj med (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Kenneth Carlsen rejser let, når han tager til turnering - han har fx ikke skiftetøj med, da han jo kun regner med at skulle være væk hjemmefra én dag.

Facebook
Twitter