SPORTSDAGEN Is på din lange fredag

Det meste af Langfredag kan du dedikere påskefrokoster og deslignende. Hen ved aftentid bør du dog sætte dig og se afgørende ishockey efterfulgt af en sen klassekamp fra Sydamerika.

(© Scanpix)

Med påskefrokoster til højre og venstre er det måske meget passende med en sportsdag, hvor det mest interessante først begynder, når den sidste frokost-gibernakker bør være skyldet ned.

Herning Blue Fox – Frederikshavn White Hawks (ishockey, semifinale i Metal ligaen)

Kl. 19.20, TV 2 Sport

Skulle du dog tilfældigvis befinde dig i nærheden af Hernings ishockey-arena, kan du imidlertid fortsætte påskeløjerne, når Herning Blue Fox allerede fra kl. 18.00 inviterer til happy hour og livemusik i cafeteriet. Naturligvis et tilbud med en smal målgruppe, men et stærkt et af slagsen ikke desto mindre.

På banen er der naturligvis også noget at komme efter. En semifinale i slutspillet om det danske mesterskab endda. Herning Blue Fox tager nemlig imod Frederikshavn White Hawks i den anden kamp i semifinaleserien, hvor dér spilles bedst af syv kampe.

Frederikshavn kom bedst fra start i semifinalekampene med en sejr på 3-1 i tirsdags på hjemmebane.

Danmark – Østrig (ishockey, B-VM)

Kl. 20.00, kan streames via http://ww1a.faceoff.dk/

Mere is på kommer der klokken 20.00, når det kvindelige ishockeylandshold åbner B-VM på hjemmebane.

I Aalborg i Gigantium Isarena tager landsholdet imod Østrig, der helt sikkert bliver lidt af en mundfuld. Ved sidste års B-VM var Østrig en af de bedste nationer og tabte blot en enkelt kamp til de senere vindere fra Tjekkiet.

Og det er generelt et svært program, der venter Danmark. Udover Østrig er de danske kvinder også i gruppe med Tyskland, der er rykket ned fra A-rækken, Frankrig, som tog bronzen sidste år ved B-VM, Slovakiet og sidst men ikke mindst Norge.

Brasilien – Uruguay (fodbold, VM-kvalifikation)

Kl. 01.45, TV 3 Sport 1

Har du mod på et gøre Langfredag ekstra lang, kan du fornøje dig med et klassisk opgør fra Sydamerika på den anden side af midnat.

⚽️ Treino ⚽️ pic by: @rafaelribeirorio

Et billede slået op af David Luiz (@davidluiz_4) den

Det er Brasilien mod Urugugay. Det er Neymar mod Suarez – der i øvrigt spiller sin første landskamp efter at have siddet ude med ni kampes karantæne for det famøse bid i Italiens Chiellini ved VM i 2014 – og det er David Luiz over for Cavani.

De to traditionsrige fodboldnationer tørner sammen i kvalifikationen til VM i 2018, som skal afholdes i Rusland.

Kampen er den femte i VM-kvalifikationen, hvor Brasilien og Uruguay ligger henholdsvis 3’er og 2’er i den sydamerikanske kvalifikation.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve