SPORTSDAGEN Spændende superligabold og nyt lokalopgør i NFL

Dagens sportsprogram byder på en interessant Superliga-kamp og et lokalopgør i NFL til natteravnene.

Sportsweekenden er overstået, men der er stadig en masse sport på programmet mandag aften. DR Sporten har her samlet dagens tre mest interessant sportsbegivenheder.

AGF-Nordsjælland, TV3 Sport 1, kl. 19

AGF virker til at være gået i stå efter en fin sæsonstart, og Glen Riddersholms drenge har ikke fået en sejr i de seneste fem Superliga-kampe. I aften får de igen muligheden for at hente tre point, når Superligaens yngste mandskab gæster Aarhus.

FC Nordsjælland fik i seneste runde en sejr over rivalerne fra Lyngby, og det har med garanti givet en god portion selvtillid hos Farums tigre. Der er med andre ord lagt op til et meget interessant opgør, når de to klubber tørner sammen klokken 19.

Sunderland-Everton, TV3 Sport 2, kl. 21

Sunderland har endnu ikke prøvet at vinde i denne sæson, mens Everton endnu ikke har tabt. Umiddelbart lyder det som et ulige opgør, men Everton er langtfra selvskrevet til at snuppe de tre point.

Sidst de to hold mødtes på Stadium of Light i Sunderland, vandt hjemmeholdet med hele 3-0.

San Francisco 49’ers-Los Angeles Rams, TV3 Sport 1, kl. 4.20 (Natten til tirsdag.)

Det er sent, men det bliver godt. Det er lagt op til californisk lokalopgør, når San Francisco 49’ers får besøg af NFL’s ’nye’ hold, Los Angeles Rams, i første runde af den nye sæson.

Los Angeles Rams har haft en glimrende pre-season, og må derfor betragtes som små favoritter. Der er dog ingen tvivl om, at vi får en tæt kamp at se i aftenens sene lækkerbisken.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter