Stem: Den anden offensive midtbanespiller

Vær med til at sætte årets hold i Europa. I dag er det den anden offensive midtbanespiller, der skal vælges. Stem på din favorit og deltag i debatten.

Arda Turan skiftede fra Galatasaray til Atletico Madrid i 2011, og siden da har han været Tyrkiets bedste spiller. Her ses han sammen Christian Eriksen i efterårets 1-1-venskabkamp mellem Tyrkiet og Danmark. (Foto: Jens Nørgaard Larsen © Scanpix)

Her i løbet af december kan du være med til at sætte årets hold i Europa sammen med DR Sporten.

I disse dage præsenterer vi hver hverdag 12 navne til hver plads samt trænerposten, og til sidst præsenterer vi de navne, der på hver plads har fået flest stemmer, og som dermed udgør DR Sportens europahold 2012 samt en ”bænk” med syv spillere.

Der findes i dag mange forskellige opstillinger, men vi har valgt en 4-4-2-opstilling, og vi er i dag nået til pladsen som offensiv midtbanespiller i venstre side, hvor både kantspillere og mere centrale spillere kan komme på tale.

Stem på din favorit her til højre og deltag i debatten nederst på siden.

                           ******

Kwadwo Asamoah, Juventus/GhanaSpillede i Udinese frem til sommerpausen, hvor han skiftede til Juventus. Her har han haft utrolig stor succes.

Clint Dempsey, Tottenham/USAHar det seneste års tid været bedre end nogensinde. Skiftede før denne sæson fra Fulham til Tottenham.

Cesc Fabregas, FC Barcelona/SpanienHar udviklet sig til en offensiv superallrounder, der under EM tilmed lå helt fremme som en falsk 9'er.

Eden Hazard, Chelsea/BelgienEn af de største spillere fra Belgiens nye gyldne generation. Var en stor stjerne i Lille inden sommerens skifte til Chelsea.

Andres Iniesta jagtes af Celtic-spillere i efterårets Champions League-gruppespil. (Foto: BRIAN STEWART © Scanpix)

Andres Iniesta, FC Barcelona/SpanienHar i en håndfuld tilhørt gruppen af verdens allerbedste fodboldspillere. Blev kåret til den bedste spiller ved EM, og UEFA kårede ham til sidste sæsons bedste spiller i Europa.

Isco, Malaga/SpanienHar især i efteråret været forrygende. Er blot 20 år og var med på det spanske U/21-landshold, der bankede Danmark med 5-0 og 3-1 i oktober. Kan blive en verdensstjerne.

Shinji Kagawa, Manchester United/JapanHavde enorm stor succes med Borussia Dortmund, hvor han spillede frem til sommerpausen. Mangler det helt store gennembrud for "de røde djævle". Blandt andet fordi han blev knæskadet i slutningen af oktober.

Luka Modric, Real Madrid/KroatienEn af tidens største midtbanespillere, når det handler om blik for spillet. Spillede i Tottenham frem til denne sæson. Var god ved EM, men kroaterne var uheldige med at være i gruppe med Italien og Spanien.

Andres Iniesta jagtes af Celtic-spillere i efterårets Champions League-gruppespil. (Foto: Robert Ghement © Scanpix)

Franck Ribery, Bayern München/FrankrigVed EM-slutrunden ramte han ikke sit højeste niveau. Det har han til gengæld gjort i Bundesligaen i denne sæson, hvor hans præstationer er stærkt medvirkende til, at sydtyskerne overvintrer på en suveræn førsteplads.

Arda Turan, Atletico Madrid/TyrkietHar været Tyrkiets bedste spiller de seneste par år, men lider omdømmemæssigt under Tyrkiets fravær fra de seneste par slutrunder. Har derimod haft stor succes for sit spanske klubhold.

Willian, Shakhtar Donetsk/BrasilienHar udviklet sig gevaldigt de senere år og i dag en offensiv midtbanespillere/wing af højeste international klasse. Har især i efterårets Champions League-kampe haft stor succes.

Andres Iniesta jagtes af Celtic-spillere i efterårets Champions League-gruppespil. (Foto: FILIPPO MONTEFORTE © Scanpix)

Mesut Özil, Real Madrid/TysklandHar i et par år været en af verdens bedste offensive spillere og var fremragende under EM, selv om han ikke ramt sit topniveau.

                           ******

Har du kommentarer til, hvem der har været Europas bedste til pladsen som offensiv midtbanespiller i venstre side. Så skriv herunder!

 

Facebook
Twitter