Supertips med Kraul: Tror du også FCK slår Brøndby?

DR Sportens Andreas Kraul tipper 20. Runde af Alka Superliga. Tip med her og se om du kan få seks rigtige.

I 20. runde tipper jeg tre hjemmesejre samt to krydser og en udesejr. Dog har jeg tippet inden ugen pokalkampe. Det kan måske ændre billedet en smule. Tip selv med herover.

Her er mine tanker om de enkelte kampe:

FC Nordsjælland - SønderjyskE - X

Helt skæv start på foråret for hjemmeholdet, der har tabt to kampe, mens sønderjyderne omvendt har fået seks ud af seks mulige point via to gange 1-0. Til denne kamp kommer gæsterne imidlertid direkte fra en hård pokalkamp på Brøndbys svære bane, mens hjemmeholdet hele ugen har kunnet forberede sig udelukkende på at komme på tavlen i Superliga-tabellen. Samtidig har FC Nordsjælland flere mand tilbage fra karantæne, men det er svært at score mod SønderjyskE - og endnu sværere at vinde over dem. Med andre ord: Det kunne ligne et lørdagskryds.

Silkeborg - Hobro - 1

Kommer ketchup-effekten til Silkeborg? Vil sejr følge sejr? Bundholdet fik den første overraskende fulde gevinst i sæsonen mod Randers på udebane, og nu skal der følges op hjemme mod Hobro, der imidlertid også vandt i sidste weekend. Der er lagt op til en ualmindelig lige kamp, men jeg har faktisk på fornemmelsen, at Silkeborg godt vil kunne sætte yderligere tre point ind på kontoen her.

FC København - Brøndby IF -1

Gæsterne vil være uden to karantæneramte profiler i skikkelse af Johan Elmander og Thomas Kahlenberg, og især sidstnævnte kan let gå hen og blive savnet på et Brøndby-hold, der vil blive forsøgt sat under tryk i Parken. Gæsterne kommer muligvis til at savne noget ro med bolden mod FC København, der havde meget spil og en del chancer, men meget lidt skarphed mod OB i sidste weekend. Begynder Nicolai Jørgensen og Andreas Cornelius at ramme målet, kan det blive svært for Brøndby.

FC Midtjylland - Esbjerg fB - 1

Guldaspiranterne fra FC Midtjylland ser bare gennemført stærke ud. Selv om de 'kun' fik 1-1 med en mand i overtal på Brøndby Stadion viste kampen, at holdet selv uden Kristian Bak og Jim Larsen rent fysisk er stærkt, og eftersom Esbjergs defensiv sejlede naivt rundt mod AaB mandag aften, tyder ikke ret meget på, at vestjyderne vil kunne true Superligaens offensivt stærke tophold. Ligner en sikker hjemmesejr.

AaB - Randers FC

AaB imponerede, og Randers skuffede i sidste weekend. Men med til historien hører, at Randers mod silkeborg var uden anfører Christian Keller samt Elmar Bjarnason og Kasper Fisker. De tre betyder utroligt meget for Colin Todds mandskab, og med bare to ud af tre tilbage, bliver gæsterne igen ufatteligt svære at slå. Jeg tror umiddelbart på en målfattig, tæt og ikke usandsynligt også uafgjort affære.

FC Vestsjælland - OB - 2

OB-træner Ove Pedersen kan nærmest endegyldigt sige farvel til FC Vestsjælland og bringe fynboerne sikkert i havn med en udesejr i Slagelse, hvor han de seneste år selv har haft hjemmebane. Kender man Ove P ret, så har han taktikken helt klar, mens hjemmeholdet slet ikke kan få tingene til at hænge sammen. Tilmed er både anfører Henrik Madsen og Jan Kristiansen i karantæne, hvilket piller rutinen ud af midtbanen. OB har med andre ord fået en forhånd med mange trumfer foræret.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter