Tidligere topsvømmer bliver radiovært

Lotte Friis skal fremover være vært på DR-programmet ’Formiddag på 4’eren’.

Fra vandet til æteren. Svømmerne Lotte Friis springer ud som radiovært (Foto: Lars E Andreasen © Type 1)

Hun har ladet sig hylde som både verdensmester og medaljetager ved OL, men nu er det et helt andet bassin, den tidligere topsvømmer Lotte Friis springer i. Hun skal nemlig være radiovært.

Sidste år valgte 29-årige Lotte Friis at stoppe sin karriere som elitesvømmer, og i dag er fremtiden så kommet på plads. Friis skal være vært på DR-radioprogrammet ’Formiddag på 4’eren’, hvor hun bliver makker til nuværende vært Kasper Harboe.

- I mange år har jeg drømt om, at jeg en dag ville få arbejde indenfor radio eller TV, og da jeg i april sidste år gik på pension som svømmer, blev det mit store mål at få job i denne branche. I dag er det en realitet. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang på P4 og glæder mig vildt til samarbejdet med Kasper og resten af teamet hos DR i Aarhus, siger Lotte Friis.

Lotte Friis, der erstattet vært Julie Berthelsen, kan se frem til at sende for 700.000 lyttere hver eneste dag. Skulle Lotte Friis komme til at savne sportens verden for meget, kan hun glæde sig over, at DR Sporten for nylig flyttede til netop DR’s lokaler i Aarhus.

Facebook
Twitter