VIDEO Gyldent øjeblik! Lykkeligt barn får guldmedalje af svømmestjerne

Den britiske svømmer Adam Peaty vist stor klasse ved kortbane-EM i svømning.

Hun kunne næsten ikke tro sine egne øjne, den lille pige. Egentlig bad hun bare om en autograf, da vinderen af mændenes 100 meter bryst-finale, Adam Peaty, kom forbi efter sin sejr ved kortbane-VM i svømning i København.

Hun fik dog mere, end hun kunne have drømt om af den britiske svømmestjerne, der også vandt OL-guld i Rio sidste år. Adam Peaty valgte nemlig at give den lille, pige sin nyvundne EM-guldmedalje.

- Jeg gav medaljen til en lille pige på tribunen. Jeg så det britiske flag, og tidligere havde nogen skrevet, at de var kommet hele vejen herover. Så jeg håber, det var dem, men selv hvis det ikke var, så har jeg inspireret nogen i dag. Det kan jeg forhåbentlig blive ved med i mange år, siger Adam Peaty til DR.

Læs også

Danske Beckmann vinder sin EM-semifinale

- Sejren betyder noget for mig. Det gør medaljen ikke rigtig. Sejren vil altid være der i min hukommelse og på nettet, men medaljen kommer forhåbentlig til at inspirere den pige resten af hendes liv. Forhåbentlig opnår hun, hvad hun ønsker med livet. For mig er en medalje noget man bare kigger på, og så lægger man den væk, siger han.

I videoen øverst i artiklen kan du se de herlige billede af den lykkelige, lille pige.

Facebook
Twitter