Advarsel til forfatter af Wozniacki-bog

Forfatter Kurt Lassen har modtaget opkald, der advarer ham mod fjender efter udgivelsen af den kontroversielle bog om Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki og hendes far og træner, Piotr Wozniacki. (Foto: Keld Navntoft © Scanpix)

Forfatteren af den nye bog om Caroline Wozniacki, Kurt Lassen, er blevet advaret om vrede fans efter udgivelsen af bogen "Miss Sunshine", der udkom i går.

Ifølge BT har en yngre mand ringet tre gange til Kurt Lassen for at advare ham om konsekvenserne af hans kritiske bog, der blandt andet omhandler Piotr Wozniackis måde at træne sin datter på.

- Jeg vil bare advare dig om nogle ekstreme Caroline Wozniacki-fans, der ikke kan lide, hvad du har skrevet om hende. De holder øje med dit hus, og hvornår du kommer og går. Sådan nogle skinheadagtige typer, der kunne finde på at gøre et eller andet ved dig. Det har jeg i hvert fald hørt, og der er også blevet skrevet om det på Facebook, så jeg synes, du skal ringe til politiet, gengiver Kurt Lassen ordene fra den unge mand i telefonen.

Kurt Lassen valgte efterfølgende at underrette politiet. Ikke mindst af hensyn til konen og børnene.

- Han har trods alt fået fat i mit nummer og ringet tre gange meget tidligt i morges for at få fat i mig. Min kone overbeviste mig om, at det trods alt ikke er noget at spøge med, siger Kurt Lassen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk