Caroline Wozniacki varmer op til grand slam-forsvar mod tysker

Danske Caroline Wozniacki møder tyskeren Laura Siegemund i første runde af ASB Classic.

I midten af januar starter Caroline Wozniacki sit forsvar af grand slam-titlen ved Australian Open. Hun varmer op ved ASB Classic-turneringen. (Foto: EDGAR SU/Ritzau Scanpix) (Foto: Edgar Su © Scanpix)

Natten til onsdag dansk tid skal tennisstjernen Caroline Wozniacki i aktion for første gang i 2019-sæsonen.

Hun varmer op til grand slam-turneringen Australian Open ved at spille ASB Classic i Auckland, og danskerens kamp i første runde mod Laura Siegemund er ikke på programmet på årets første dag, fremgår det af turneringens hjemmeside.

Dermed må Wozniacki og hendes tyske modstander vente indtil onsdag 2. januar med at komme i aktion. Danskeren er topseedet i turneringen, mens Laura Siegemund har sikret sin deltagelse via en kvalifikationsturnering.

Her tabte tyskeren godt nok en kamp, men endte med at blive en "lucky loser", så hun alligevel fik en plads i hovedturneringen.

Laura Siegemund ligger nummer 113 på verdensranglisten. Den 30-årige tysker har aldrig tidligere mødt Wozniacki i en officiel WTA-kamp.

Det er femte år i træk, at Caroline Wozniacki tager hul på tennissæsonen i Auckland. I 2018 nåede hun finalen, hvor det endte med et nederlag til tyske Julia Görges.

Selv om danskeren altså først skal i aktion 2. januar, kan publikum i Auckland alligevel glæde sig over at skulle se tennis på øverste niveau 1. januar, når de de to tidligere verdensettere Venus Williams og Victoria Azarenka mødes.

/ritzau/

Facebook
Twitter