Dansk supertalent efter debut: Betyder meget at spille for Danmark

Danmark slog Egypten 3-0 ved Fed Cup i Athen, hvor Clara Tauson debuterede med en sejr.

Clara Tauson fik onsdag debut for det danske landshold. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix 2018 (Foto: Sarah Christine Nørgaard © Scanpix)

Det danske tennistalent, Clara Tauson, fik onsdag debut for det danske landshold, da hun sammen med holdkammeraterne besejrede Egypten 3-0.

Clara Tauson klarede på overbevisende måde sin direkte modstander, Lamis Alhussein Abdel Aziz, med cifrene 6-4, 6-2. En god start på landsholdskarrieren for Clara Tauson, og samtidig en god start for Danmark ved Fed Cup.

- Første sæt spillede jeg ikke helt godt, og derfor er jeg glad for, at jeg alligevel kunne vinde sættet. Det blev meget bedre i andet sæt, hvor jeg fik mere styr på det, så det var en fin kamp at starte på, lyder det fra Tauson, der var stolt over at kunne repræsentere Danmark.

- Det betyder rigtigt meget for mig at spille for Danmark, når vi nu er så lille et tennisland. At vi kan komme herud og være seedet og vise os frem for de andre, det er superfedt, siger Clara Tauson.

Efter Clara Tausons sejr bragte Karen Barritza Danmark foran 2-0, da hun slog Sandra Samir 7-5, 4-6, 6-2. Dermed var Danmark sikre på at vinde kampen, men eftersom Fed Cup afvikles som et gruppespil, var den sidste kamp ikke uden betydning.

Her sørgede Emilie Francati og Maria Jespersen for en dansk 3-0 sejr, da de vandt 6-0, 6-3 over Dona Abo Habaga og Rana Sherif Ahmed.

3-0-sejren betyder, at Danmark næsten er sikker på at blive et af de to bedste hold i puljen, der skal spille om oprykning.

Torsdag skal Egypten spille mod Grækenlands favoritter, og fredag spiller Danmark mod Grækenland.

Facebook
Twitter