Superman kan flyve, Spiderman kan kan klatre på vægge og Novak Djokovic... har nærmest umenneskelige evner med en tennisketsjer i hånden.
Sidstnævntes evne kan måske ikke betegnes som en reel superkraft, men for hans modstandere kan det sikkert virke sådan til tider.
Den serbiske tennisstjerne er i hvert fald med sine 22 titler - sammen med Rafael Nadal - den mest vindende herresingle i grand slam-regi nogensinde.
En imponerende statistik, den 36-årige serber blandt andet kan takke sit talent og de tusinde træningstimer for, og som han fredag kan komme tættere på at udbygge, når han træder ind på gruset til semifinalen ved French Open og møder verdensetteren, spanske Carlos Alcaraz.
Kilden til Djokovic' superkræfter er dog ikke kun de mange intense timer med en ketsjer i hånden og sveden dryppende fra panden.
Under French Open har han nemlig ad flere omgange spillet med en lillebitte metallignende genstand tapet fast til brystkassen, og den er faktisk hans "karrieres største hemmelighed", forklarer han selv.
- Mit team leverer et enestående, effektivt stykke nanoteknologi, som hjælper mig til at yde det bedste, jeg kan, sagde Novak Djokovic på et pressemøde for få dage siden.
'Pseudovidenskab'
Metalchippen, eller genstanden, om man vil, er ifølge flere medier en såkaldt taopatch.
Et remedie, der blandt andet skulle forbedre symmetrien omkring hoftemuskulaturen og øge muskelaktiveringen.
Det har præstationsingeniør hos Team Danmark, Andreas Top Adler, dog svært ved at tro på.
- Et er, hvad de siger, den gør, noget andet er, hvad den i virkeligheden gør.
- Der er ikke rigtig nogen, der har bevist, at den virker, siger han.
Selvom virksomheden bag taopatchen har lavet flere studier om dens effekt, er der ikke nogen videnskabelig evidens for, at den virker, fortæller præstationsingeniøren.
Til gengæld er der i beskrivelsen af produktet skrevet ord som "nanokrystaller, biofotonterapi og low level laser".
En beskrivelse, Andreas Top Adler kalder "pseudovidenskabelig".
- I Team Danmark plejer vi at gå relativt meget op i den videnskabelige evidens, altså om der er lavet videnskabelige studier på det. Og her kan man se, at der ikke rigtig er noget tilgængeligt, siger han.
Placeboeffekt kan have berettigelse
Taopatchen på brystkassen har fået eksperter og tennisfans til at sammenligne Novak Djokovic med tegneseriefiguren Tony Stark, der bruger en lignende, men større genstand til at forvandle sig til superhelten Iron Man.
Tennisstjernen selv har da også indrømmet, at han i sin konstante jagt på at forbedre sig har søgt inspiration i superheltefilmen.
Og tror den 36-årige serber selv på, at metalgenstanden virker, kan den da også have en effekt, fortæller Andreas Top Adler. Også selvom den næppe giver nogen superkræfter.
- Der er jo noget, der hedder placebo, og det er meget effektivt. Det kan man hverken gøre op i videnskab eller måle på.
- Der kan være mange ting, der gør, at man føler, man gør det bedre. Og hvis man føler det, så føler man jo det, siger Andreas Top Adler.
Placeboeffekten kan, omend den er mental og ikke fysisk påvirket af taopatchen, være voldsom, fortæller præstationsingeniøren.
Og får Novak Djokovic en sådan effekt ud af at have metalgenstanden tapet fast til brystkassen, kan han godt se, at den har en berettigelse.
- Sådan en som Djokovic, der er en af de bedste i verdenshistorien, jagter altid fordele. Og hvis det ikke gør ham dårligere, taber man så noget ved det? Det gør man måske ikke.
Atleter skal dog også passe på med ikke "at knytte sig til for mange lykkeamuletter", fortæller han.
Taopatchen er derfor ikke noget, han vil anbefale til sine Team Danmark-atleter.
- Der er kommet rigtig meget af sådan noget teknologisk udstyr, man kan tape fast på kroppen. Det er et marked, der boomer, og der skal vi være opmærksomme på, hvad der er op og ned. Men der er langt mellem, at vi ser noget, der er interessant, siger Andreas Top Adler.