Ekspert før US Open: 'Wozniackis kampform er et stort spørgsmålstegn'

Caroline Wozniackis optakt til årets sidste grand slam-turnering, US Open, har været præget af skader.

Caroline Wozniacki trak sig natten til torsdag fra WTA-turneringen i Cincinnati pga. en skade. (Foto: Aaron Doster © Scanpix)

En kamp og og et sæt er det blevet til, siden Caroline Wozniacki i starten af juli røg ud af Wimbledon.

Natten til torsdag måtte danskeren forlade første runde ved WTA-turneringen i Cincinnati efter kun et sæt på grund af en skade.

Dermed er Wozniackis kampform et stort spørgsmålstegn forud for årets sidste grand slam-turnering, US Open.

- Det er bestemt ikke en optimal forberedelse, hun har fået til US Open. Det er svært at bedømme kampformen med den smule hun har haft mulighed for at spille, siger Viasats tennisekspert Tine Scheuer-Larsen.

- Caroline er jo normalt en spiller, der er bedst, når hun har fået nogle kampe i benene. Så det er spændende at se, om hun kan ramme det niveau, der skal til for at gå langt i US Open.

I førsterundeopgøret i Cincinnati mod Kiki Bertens var den 28-årige danskers skulder tapet op, og samtidig har Wozniacki haft problemer med sit baglår.

Derfor meldte hun afbud til en turnering i Washington, mens hun tabte i første runde i Montreal.

- Normalt er under to kampe på hardcourt ikke nok til at være med ved US Open, men Wozniacki er blevet så rutineret, og hun har et specielt forhold til US Open. Hun trives på banerne i New York og i de sene aftenkampe og får normalvis masser af opbakning fra publikum, siger Tine Scheuer-Larsen.

Selvom skaderne er en stor udfordring for Wozniacki, tror Tine Scheuer-Larsen ikke, at danskeren bliver tvunget til et afbud til årets sidste grand slam.

- Jeg kunne ikke forestille mig, at hun ikke stiller op ved US Open. Men hun ved også, at hun skal passe på sin krop, og hun tager ikke chancer. Det var også derfor, at hun stoppede efter første sæt i Cincinnati. Hun ønsker at være helt klar til US Open, når turneringen går i gang.

Caroline Wozniacki har tidligere tabt to finaler ved US Open.

Turneringen starter d. 27. august.

Facebook
Twitter