Ekspert: Wozniacki har fået en fornuftig lodtrækning

Caroline Wozniacki er seedet toer i Australian Open og åbner mod en rumæner.

Caroline Wozniacki har fået en god lodtrækning, mener ekspert. (Foto: MICHAEL BRADLEY © Scanpix)

Efter et fremragende 2017 med et hav af finaler er Caroline Wozniacki kravlet helt op som nummer to på verdensranglisten. Dermed er tennisstjernen seedet toer til årets første grandslam, Australian Open, hvor hun åbner mod rumænske Mihaela Buzarnescu.

Den høje seedning sikrer også Wozniacki en favorabel lodtrækning til turneringen, og alt i alt ser det rigtig lovende ud, mener Eurosports tennisekspert Michael Mortensen.

- Det er en rigtig fornuftig lodtrækning til første runde. Det er en spiller, som Caroline har spillet mod en enkelt gang før i US Open sidste år, hvor hun vandt rimelig komfortabelt i to sæt. Det er en god modstander at starte Australian Open med, siger Michael Mortensen.

- Buzarnescu er en alsidig spiller med god fysik. Hun bevæger sig godt og har både en god forhånd og baghånd. Hun har mange færdigheder, er god til at administrere sit spil. Hun kommer til Australian Open velforberedt. Det bliver en rigtig god test.

- Det er også vigtigt, at Caroline blive testet tidligt, så hun ved, hvad der venter hende forude i turneringen. For der venter nogle rigtig svære kampe. Men som helhed har Caroline fået en rigtig fornuftig lodtrækning, siger Mortensen.

Det er endnu ikke på plads, hvornår Caroline Wozniacki spiller sin første kamp, men Australian Open begynder mandag.