Eksperter og spillefugle: Sådan går Wozniackis semifinale

Der er travlhed ved internettets spåkugle forud for Caroline Wozniackis US Open-semifinale fredag aften.

Wozniacki kan ifølge eksperterne godt forberede sig på at give flere autografer under US Open. (Foto: Adam Hunger © Scanpix)

Skal man tro internettets orakler, så ser mulighederne for Caroline Wozniacki gode ud, når hun fredag aften går ind til karrierens fjerde US Open-semifinale.

Her venter kinesiske Peng Shuai, som Wozniacki har besejret i deres seneste fem indbyrdes møder og kun tabt til en enkelt gang tilbage i 2007. DR Sporten har gennemgået nogle af tenniseksperternes og spillefuglenes forudsigelser af kampen, og de fleste tror på en ny dansk triumf.

Tennis.com spår sejr til Caroline Wozniacki:

- Så godt som Wozniacki har spillet, vil kampens udfald hvile på Pengs ketsjer. Spørgsmålet er, om hun kan bevare angrebet længe nok mod Carolines modstand?

Betdistrict spår en tresætssejr til Wozniacki på 3-6, 7-6, 6-2:

- Jeg forestiller mig, at Wozniacki vinder. Hun har større erfaring på dette niveau, og hendes defensive spil er som skabt til at frustrere offensive spillere. Dog spiller Peng på et fantastisk niveau lige nu, og der er ingen tvivl om, at hun spiller bedre tennis end Wozniacki og vil give hende kamp til stregen.

Betshoot har Wozniacki som favorit men forudsiger en tæt kamp:

- Peng har vist en fantastisk god serv indtil nu og har kun tabt tre af sine egne servepartier, og i de seneste tre kampe har hun ikke tabt et eneste og kun givet modstanderne få chancer for at bryde. Hun slår med stor præcision og har under ti uprovokerede fejl per kamp. Jeg benægter ikke, at Wozniacki er favorit, men jeg tror, det bliver en tættere kamp, end mange forventer.

Bleacherreport har stor tro på Wozniacki og spår en sikker tosætssejr på 6-3, 6-4:

- En stor fordel for Wozniacki er den lodtrækning, hun har kæmpet sig igennem. Selvom Peng har slået dygtige veteraner som Radwanska, Vinci og Safarova, har hun ikke skullet overleve de store navne, som Wozniacki har spillet imod. Hun har besejret Petkovic og Sharapova, og måske var det derfor, hun vandt så let over Errani.

Stevegtennis.com tror på sejr til Wozniacki i to tætte sæt:

- Peng vil angribe Wozniackis forhånd i håbet om, at Caroline returnerer med for korte og høje bolde, og hun vil vinde en masse point på den made. Men igennem denne turnering har Wozniacki været dygtig til at kompensere for sin svage side med en syngende baghånd og dristige ture til nettet.

Sportpulse tror ligeledes på tosætssejr til Wozniacki men spår også en tæt kamp:

- Begge spillere ser selvtillidsfyldte ud inden semifinalen. Wozniacki har været på dette niveau før, og hendes sublime defensive egenskaber kan vise sig at blive for meget for den fladt slående Peng.

Caroline Wozniacki går tidligst på banen fredag klokken 19.45 dansk tid.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk