Finalesejr millioner værd for Wozniacki

Caroline Wozniacki tænker ikke på de knap fire millioner kroner, der venter, hvis hun vinder aftenens finale i Indian Wells.

En sejr i Indian Wells giver cirka 3,7 millioner kroner. (Foto: MIKE BLAKE © Scanpix)

Det er en af de største pengepræmier i karrieren, Caroline Wozniacki jagter i aftenens finale i WTA-turneringen i Indian Wells. Der er 700.000 dollars til vinderen svarende til cirka 3,7 millioner kroner, og det vil være Wozniackis tredjestørste pengepræmie nogensinde, der venter, hvis hun besejrer franske Marion Bartoli.

Ifølge BT bliver den præmiesum kun overgået af den indtjening, hun sikrede sig med nederlaget i US Open-finalen i 2009, og da hun  vandt WTA-turneringen i Beijing sidste år.

- Jeg tænker overhovedet ikke på pengene. Det er sejren jeg går efter, siger Wozniacki.

Den topseedede dansker har gode chancer for at hente lidt ekstra til bankkontoen. Hun går på banen som favorit mod Bartoli, som ligger nummer 17 på verdensranglisten. Desuden vandt Wozniacki for nylig overbevisende med 6-1, 6-1 i semifinalen i Doha.

- Caroline pakkede Bartoli fuldstændigt sammen. Det tror jeg også vil ske i denne kamp. Både mentalt og taktisk er Caroline stærkere end Bartoli. Selvfølgelig husker de to spillere deres seneste møde. Så det er Caroline, der har mest selvtillid, lyder det fra tennistræner Michael Mortensen til BT.

Kampen kan følges i Sport på 3'eren fra kl. 19.

FacebookTwitter