Forrygende fight sender Wozniacki i semifinalen

Den danske verdensetter var ude i en drabelig dyst, da hun spillede sig i semifinalen i WTA-turneringen i Qatar.

Caroline Wozniacki er videre til semifinalen i Qatar. / AFP PHOTO / KARIM JAAFAR (Foto: KARIM JAAFAR © Scanpix)

Caroline Wozniacki kunne puste ud efter endnu en dag på kontoret, da danskerne fredag aften spillede sig i semifinalen i Qatar.

Her besejrede den danske verdensetter tyske Angelique Kerber i en kamp på højeste niveau, som endte med sejr til Wozniacki på 7-6, 1-6, 6-3.

Sejren betød, at Wozniacki bevarer sin førsteplads på verdensranglisten, når den opdateres i begyndelsen af den kommende uge.

Placeringen på verdensranglisten fyldte dog ikke meget hos Wozniacki, da hun satte ord på sejren.

- Jeg har ikke rigtig tænkt over førstepladsen på verdensranglisten. Jeg vil bare gerne spille så meget her. Jeg får en kamp mere i morgen, og den glæder jeg mig til.

- Jeg spiller rigtig godt, men det er hårde modstandere, jeg er oppe i mod, og det gælder om hele tiden at holde sig frisk, lød det fra Wozniacki i et interview efter kampen med TV2 Sport.

Den danske tennisstjerne har nu besejret Angelique Kerber seks gange, mens det i de indbyrdes kampe er blevet til otte sejre til tyskeren.

Danskeren måtte mobilisere al energi, da hun i et comeback lykkedes med at vinde første sæt efter tiebreak.

Andet sæt blev hurtigt vundet af Kerber, som også lagde bedst ud i tredje sæt.

Endnu engang kæmpede Wozniacki sig tilbage i den velspillede og intense forestilling, og danskeren mente bagefter, at sejren var en anelse heldig.

- Angie (Angelique Kerber, red.) er i så god form, så jeg vidste, det ville blive en lige kamp, da vi gik ind til tredje sæt.

- Jeg var en lille smule heldig, for jeg følte, at vi begge spillede godt i store perioder af kampen. Jeg er sikker på, at hun (Kerber, red.) vil få et fantastisk år, men jeg er glad for, at jeg vandt, siger Wozniacki ifølge wtatennis.com.

/ritzau/

Facebook
Twitter