Frederik Løchte og makker er færdige ved French Open

Frederik Løchte Nielsen og Robin Haase tabte i tredje runde til det tredjeseedede par.

Frederik Løchte Nielsen er ude af herredoublerækken i French Open i tennis. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Frederik Løchte Nielsen er ude af herredoublerækken i French Open i tennis.

Sammen med sin hollandske makker, Robin Haase, måtte den 35-årige dansker se sig slået i tredje runde, hvilket svarer til ottendedelsfinalen.

Her var det tredjeseedede par, bestående af colombianerne Juan-Sebastian Cabal og Robert Farah, for stor en mundfuld. De stærkt servende colombianere vandt kampen med 6-3, 6-4.

Tabte eget serveparti

I første sæt vandt de fire ud af fem servepartier rent, og i det femte fik Løchte og Haase et enkelt breakpoint, som de ikke formåede at udnytte.

Derfor blev den dansk/hollandske duos tab af eget serveparti til 3-5 afgørende.

I andet sæt kom Løchte og Haase straks i uvejr i egen serv og var nede med breakpoint ved både 0-0 og 1-1, men begge gange klarede de sig ud af problemerne - dog uden at kunne skabe tilsvarende problemer for modstanderne i deres serv.

Hollandske Robin Haase har været Frederik Løchte Nielsens makker ved French Open. (Foto: Kenzo Tribouillard © Scanpix)

Og ved 2-2 gik det så galt. Cabal og Farah brød til 3-2, og derfra servede de sig sikkert til 4-2 uden pointtab, til 5-3 fra 40-15 og tog derefter parti, sæt og match i egen serv fra 5-4. Igen var Løchte og Haase langt fra at bryde.

Dermed er Frederik Løchte Nielsen færdig i årets French Open. Han deltog også i mixeddouble sammen med Kaitlyn Christian.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter