Ivanovic ude efter endnu et drama på tilskuerpladserne

Folk fortsætter med at falde om under serberens kampe ved Australian Open.

Ana Ivanovic er ude af Australian Open efter et nederlag i 3. runde til Madison Keys fra USA. (Foto: Issei kato © Scanpix)

Der var igen drama på tilskuerpladserne, da serberen Ana Ivanovic lørdag røg ud af Grand Slam-turneringen Australian Open.

Under kampen faldt hendes træner Nigel Sears om med et ildebefindende og måtte køres væk i ambulance. Meldingerne fra Australien går dog på, at træneren er ved bevidsthed og har det okay.

Kampen blev afbrudt i næsten en time, og da den kom i gang igen, satte Ivanovic sin føring over styr.

Hun havde ellers vundet første sæt mod amerikaneren Madison Keys 6-4 og førte 1-0 i andet sæt, da kampen blev indstillet. Keys vandt de to sidste sæt med 6-4, 6-4.

Det er anden gang under årets første Grand Slam-turnering, at en tilskuer falder om og må på hospitalet, mens Ana Ivanovic spiller. Under hendes kamp i anden runde var det en tilskuer, som faldt ned af trapperne og efterfølgende måtte en tur på hospitalet.

Sears er Murrays svigerfar

På banen ved siden af Ivanovic spillede Andy Murray, og han var formodentlig lykkelig uvidende om dramaet på nabo-arenaen.

Nyheden om Sears ildebefindende kunne ellers have forstyrret den andenseedede skotte, da Nigel Sears er Andy Murrays svigerfar.

Murrray var nemlig fuldt optaget af sin tredje-runde-kamp mod Joao Sousa fra Portugal, en kamp som den andenseedede skotte vandt 3-1 i sæt.

Udover Murray, så er blandt andre 2014-vinderen Stanislas Wawrinka og David Ferrer også klar til fjerde runde af turneringen.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve