Lille fordel til Wozniacki i et ellers åbent kvartfinalefelt

Tennisekspert Tine Scheuer-Larsen spår Caroline Wozniacki gode chancer for at nå finalen ved Australian Open.

Caroline Wozniacki har på papiret en fornuftig vej mod finalen ved Australian Open. (Foto: Greg WOOD © Scanpix)

Der er lagt op til nogle helt åbne opgør, når kvinderne fra i nat dansk tid tager hul på kvartfinalerne ved Australian Open.

I den øverste lodtrækningshalvdel møder topseedede Simona Halep fra Rumænien den sjetteseedede tjekke Karolina Pliskova, mens den tidligere verdensetter, tyske Angelique Kerber, tørner sammen med amerikaneren Madison Keys.

I den nederste halvdel møder andenseedede Caroline Wozniacki spanske Carla Suarez Navarro, og Belgiens Elise Mertens skal prøve kræfter med Elina Svitolina fra Ukraine.

- Det er en dejlig blanding af seedede og useedede vi har tilbage. Vi har nogle nye ansigter blandt andre Mertens, som skal op imod Elina Svitolina, siger tennisekspert Tine Scheuer-Larsen og fortsætter:

- Jeg synes det er en rigtig god blanding og faktisk også klædeligt for kvindetennis, at vi får lidt af hvert med langt fremme. Det gør det meget mere spændende, at det ikke hele tiden er de samme spillere vi ser.

Tine Scheuer-Larsen har svært ved at udpege en favorit til at nå finalen fra den øverste lodtrækningshalvdel, men fra den nederste er det ikke helt lige så bøvlet

- Jeg synes Caroline Wozniacki ligger godt til i den nederste lodtrækningshalvdel, hvor Svitolina nok skal nedkæmpes i en eventuel semifinale, siger hun.

Inden en eventuel semifinale mod Elina Svitolina overhovedet kan komme på tale, skal Caroline Wozniacki dog lige forbi Carla Suarez Navarro.

Deres kamp bliver spillet tirsdag formiddag dansk tid og kan følges live i tekst på DR Sportens hjemmeside.