Rørende afsked med australsk legende på hjemmebane

Lleyton Hewitts karriere sluttede med en rørende afsked til publikum.

Lleyton Hewitt sender en sidste hilsen til det publikum, der gennem 20 år har båret ham frem på hjemmebanen under Australian Open. (Foto: PAUL CROCK © Scanpix)

En af tennisspillets største fighthere måtte i dag for sidste gang i professionel tennis sænke ketsjeren som en en slået mand. Australske Lleyton Hewitt blev torsdag slået ud af Australian Open mod spanieren David Ferrer.

Det blev dermed punktum for den karismatiske australier, som nåede at deltage i Australian Open hele 20 gange. Sidste kamp blev spillet på Rod Laver Arena og endte med et nederlag på 2-6, 4-6 og 4-6 foran et ekstatisk publikum.

Som et andet hjem

- Jeg elsker at komme og spille her. Det er aldrig svært, når man spiller med denne fantastiske opbakning. Rod laver er som et andet hjem for mig, udtalte Hewitt:

- Jeg føler mig beæret over at have så vild en opbakning. Det betyder alverden for mig, lød det fra Lleyton Hewitt efter kampen, hvor hans ansigt tydeligt afslørede, hvor berørt han var over øjeblikket hvor samtlige 15.000 tilskuere overøste ham med stående bifald.

Hewitt fortsætter karrieren som træner på det australske Davis Cup-hold, og han vil desuden spille doubles.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve