Rolig Wozniacki før finalen: Det er en kamp som alle andre

Caroline Wozniacki er fortrøstningsfuld forud for Australian Open-finalen mod verdensetteren Simona Halep.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki føler sig godt rustet til lørdagens finale i Australian Open mod verdensranglistens nummer et, Simona Halep, efter nogle hårdere modstandere på vejen til turneringens højdepunkt.

- Alle kampe er svære, og alle de spillere, jeg har mødt, har været hårde modstandere. Halep har vundet lige så mange kampe, som jeg har i denne turnering. Det bliver en svær kamp, men jeg kommer til at give alt, hvad jeg har, siger hun til DR Sporten.

Sidste gang de to mødtes var i sæsonfinalen i slutningen af året, hvor Wozniacki vandt tre gange i træk, sidst med cifrene 6-0, 6-2.

Og Wozniacki er også håbefuld for sit næste møde med Halep.

- Jeg har vundet over hende før, så jeg tror på det. jeg går ind til kampen som alle andre kampe, og så håber jeg på, at jeg kan spille lige så godt som i resten af turneringen. Det er dét, der er mit fokus.

Skal være aggresiv

Danskeren mærker ikke til presset ved at stå i finalen, hvor hun har chancen for at vinde sin første Grand Slam-titel i sin karriere og igen at blive verdensetter, men roser sin rumænske modstander.

- Halep er en god spiller. Hun får mange bolde tilbage, hun rører sig godt og kommer med gode vinkler. Så det handler for mig om at spille aggressivt og spille mit eget spil. Så håber jeg også, at jeg server godt.

Kampen mellem Wozniacki og Halep spilles lørdag morgen kl. 09.30 og kan ses på Eurosport 1 eller Kanal 5, og så kan den naturligvis også følges på dr.dk.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter