Rune knuser portugiser og er klar til kvartfinalen

Der var ingen grund til at spilde tiden, da den danske tennisspiller Holger Rune tidligt torsdag morgen dansk tid spillede sig videre til kvartfinalen ved ATP 500-turneringen i Acapulco mod Nuno Borges.

Rune kom flyvende ud og afgav ikke så meget som et parti i første sæt, der endte 6-0 til danskeren.

Andet sæt var på mange måder en lige så stor magtdemonstration fra danskeren, som kunne se sin modstander, der er nummer 85 i verden, slukøret forlade banen efter knap en times spil.

Med cifrene 6,0, 6-2 er Holger Rune dermed klar til kvartfinalen mod italienske Matteo Berrettini. Af samme årsag var Rune selvsagt en glad mand, da han ramte skærmen kort efter opgøret.

- Jeg er super glad, og det var en virkelig god kamp. Jeg spillede disciplineret, og jeg tog alle chancer, jeg kunne. Jeg gjorde det, der skulle til.

- Jeg forventer en god kamp, for han er en af de bedste spillere i verden, selvom verdensranglisten ikke viser det lige nu. Det handler om at nyde øjeblikket og gå efter sejren, siger Holger Rune.

Mellem klokken 04 og 05 dansk tid fredag går spiller Holger Runge kvartfinale. Den unge dansker er lige nu placeret som nummer ti på verdensranglisten.