Runes kommende modstander i krampe-comeback: 'Jeg havde så meget energi... åbenbart'

Gaël Monfils bliver Holger Runes næste modstander i Paris, efter franskmanden sejrede sent tirsdag aften.

I tirsdagens sene French Open-kamp leverede Gaël Monfils trods tiltagende kramper et glimrende comeback.

Den franske tennisspillers opgør mod argentinske Sebastian Baez trak ud, og ved stillingen 2-2 efter de første fire sæt måtte kampen ud i et femte og afgørende. Her kom Baez foran med 4-0, men det hindrede ikke den 36-årige franskmand i at kæmpe sig tilbage og tage sejren.

Gaël Monfils møder derfor Holger Rune i anden runde i grand slam-turneringen.

- Det var fantastisk. Jeg havde så meget energi… åbenbart. Jeg tænkte ikke engang over det. Publikum var sindssyge, atmosfæren var utrolig. Det er magisk her og altid et eventyr for mig, siger Gaël Monfils i vinderinterviewet.

Den garvede tennisspiller erkender, at han var nede i sækken, men med hjælp fra tilskuerne på Roland Garros-anlæggets største arena, Court Philippe-Chatrier, som har plads til omkring 15.000 tilskuere, formåede han at fuldføre comebacket.

- Det var tæt på 0-5 i femte sæt, men publikum pressede på og gav mig så meget energi og kærlighed. Sådan er tennis. Jeg vendte det på hovedet på en eller anden måde. Det var et utroligt øjeblik, lød det fra publikumsfavoritten Monfils.

Den 36-årige franskmand har tidligere spillet semifinale ved French Open og US Open og været en del af sportens absolutte top. I 2016 lå han nummer seks på verdensranglisten, akkurat som Holger Rune gør nu, men i skrivende stund befinder han sig på pladsen som nummer 394 i verden.

Kampen mod Holger Rune forventes at blive spillet på torsdag.