Semifinaleklar Wozniacki: 'Jeg bliver nødt til at holde hovedet koldt'

Caroline Wozniacki er klar til semifinalen i Charleston, hvor hun står over for en kroat, som hun har et godt tag på.

(Arkivfoto) Caroline Wozniacki står over for kroatiske Petra Martic i semifinalen i Charleston. (Foto: ALY SONG © Scanpix)

Det var svært at sætte den mindste finger på Caroline Wozniackis kvartfinalepræstation i WTA-turneringen i den amerikanske by Charleston mod græske Maria Sakkari. Kampen var tæt, men det var resultatet ikke, og det var fordi, danskeren var uhyre effektiv på de afgørende bolde.

Der var selv ro på Wozniacki, da hun blev brudt til 1-0 i andet sæt. Derfor endte kampen da også 6-2, 6-2.

- Jeg var ikke i panik, fordi jeg gjorde de rigtige ting. Det var få centimeter, som gik hendes vej, så jeg ville bare holde hovedet koldt og fortsætte mit spil, siger Caroline Wozniacki i interviewet på banen efter kampen.

- Jeg kender hende virkelig godt, fordi vi har trænet virkelig meget sammen i Monaco. Vi har slået virkelig mange slag sammen på grusbanerne der, og hun er en virkelig god spiller, som når utrolig mange bolde, lyder det fra danskeren.

I semifinalen venter nu kroatiske Petra Martic. De to har allerede mødt hinanden fem gange før, og Wozniacki har vundet alle kampe ret sikkert uden at give et eneste sæt op.

Men alle de opgør var på underlaget hardcourt. Den her kamp er på det mørke grus i Charleston, og det betyder, at det kan blive en helt anden kamp.

- Hun er virkelig god på grus og får mange bolde tilbage. Så jeg bliver nødt til at holde hovedet koldt og holde det gode spil i gang, lyder det fra den danske tennisspiller, der også sendte en tak ud til publikum.

- Jeg elsker Charleston og menneskene her. I har taget så godt imod min familie, siger Caroline Wozniacki.

WTA-turneringen i Charleston passer åbenbart Wozniacki rigtig godt. Hun vandt den i 2011, men er aldrig blevet slået ud før kvartfinalen i de nu seks gange, hun har spillet turneringen.

Kampen mod Petra Martic forventes at starte omkring klokken 19.00 dansk tid lørdag, og den kan ses på TV 2 Sport.

FacebookTwitter