Serena Williams er ellevild med Wozniacki

Tennisspilleren Serena Williams kan ikke holde op med at rose Caroline Wozniacki før kvartfinaleopgør i Miami

Caroline Wozniacki og Serena Willams har tilsyneladende et rigtig godt indbyrdes forhold. (Foto: Scanpix © Scanpix)

I kvartfinalen ved WTA-turneringen i Miami vil Caroline Wozniacki blive mødt af grænseløs kærlighed fra sin modstander.

Serena Williams er tilsyneladende meget begejstret for sin danske kollega og konkurrent.

- Jeg synes rigtig, rigtig, rigtig, rigtig godt om Caroline som person og som pige og som spiller på WTA-touren. Jeg kan rigtig godt lide hende. Hun er en god pige, og det bliver en svær kamp.

- Det bliver som at spille en kamp mod en god ven. Jeg har altid sagt, at hvis jeg kan spille mod Venus (Serena Williams' søster), så kan jeg spille mod alle, siger Serena Williams til WTA's hjemmeside.

Wozniacki har spillet tre kampe mod Serena Williams, og amerikaneren har vundet dem alle. Senest i 2011, da Williams vandt 6-2, 6-4 ved grand slam-turneringen US Open.

Danskeren spillede sig natten til tirsdag videre til kvartfinalen ved at besejre belgieren Yanina Wickmayer med cifrene 7-6, 6-0.

Wozniacki var godt tilfreds med sin præstation.

 - I andet sæt stak jeg bare af fra første point. Det første sæt var tennis på meget højt niveau fra os begge. Jeg kunne ikke tage chancen ved 6-5, men jeg er glad for, at den endte i tiebreak, siger Caroline Wozniacki.

 Serena Williams spillede sig videre til kvartfinalen med en sejr over australieren Samantha Stosur på 7-5, 6-3. Williams bankede hele 20 serveesser over nettet i den kamp.

Facebook
Twitter