Sharapova svarer igen: Hvor er Wozniacki

Maria Sharapova erklærer sig klar til at spille US Open på en parkeringsplads.

Maria Sharapova svarer nu igen på kritikken fra Caroline Wozniacki (Foto: Robert Deutsch © Scanpix)

Tennisstjernen Maria Sharapova svarer nu igen på den kritik, Caroline Wozniacki tidligere på ugen rettede mod US Open-arrangørerne for at give den dopingdømte russer for fin behandling.

Danskeren beklagede sig over, at Sharapova - trods sit plettede renommé - får lov at spille sine kampe på Arthur Ashe Stadium, anlæggets største arena.

Selv måtte Wozniacki nøjes med mere ydmyge baner, indtil hun røg ud af turneringen i anden runde.

- Jeg har som bekendt intet med planlægningen at gøre, siger Maria Sharapova ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Jeg er et konkurrencemenneske. Hvis jeg skal spille på en parkeringsplads i Queens i New York City, så gør jeg gladelig det.

- Det betyder ikke noget for mig. Det eneste, der betyder noget, er, at jeg er i fjerde runde. Jeg ved ikke, hvor hun er, siger Maria Sharapova om sin danske rival.

Arrangør afviser kritikken

Mens Sharapova kvalificerede sig til fjerde runde - svarende til ottendedelsfinalen - med en sejr på 7-5, 6-2 over Sofia Kenn fra USA, måtte Wozniacki allerede forlade turneringen efter to kampe.

Som afskedssalut nåede hun at anklage arrangørerne for at sende et dårligt signal ved at give russeren fast plads på det fornemste anlæg.

- Jeg kan sagtens følge business-siden i det, men når nogen kommer tilbage fra en dopingdom og pludselig får lov at spille hver kamp på centre court, kan man godt sætte spørgsmålstegn ved det, sagde Caroline Wozniacki til Ekstra Bladets hjemmeside.

- Det er et dårligt signal at sende til de unge, når man kommer tilbage fra dopingkarantæne og bliver behandlet, som om alting er fint. Det er ikke noget godt eksempel, lød det.

US Open-arrangørerne har allerede afvist kritikken.

- Vores filosofi, som vist flugter meget godt med mange andres, er, at hendes straf er udstået. Nu fortjener Maria Sharapova en ny chance, sagde turneringens kommunikationsdirektør, Chris Widmaier, fredag til Ekstra Bladet.

/ritzau/

Facebook
Twitter