Tennisekspert før semifinale: Wozniacki er klar til at vinde en Grand Slam

Tine Scheuer-Larsen tror, at Caroline Wozniacki kan spille sig tættere på karrierens første Grand Slam natten til torsdag.

Caroline Wozniacki jubler efter sejren i kvartfinalen. (Foto: Mark Cristino © Scanpix)

Det har været lige ved og næsten to gange for Caroline Wozniacki.

Men den danske tennisstjerne har tabt begge de Grand Slam-finaler hun har stået i, og hun har derfor endnu til gode at vinde et af sportens fornemste trofæer.

Natten til torsdag får hun en ny chance for at spille sig tættere på den drøm, når hun går på banen for at spille semifinale ved Australian Open.

Og spørger man TV3 Sports tennisekspert, Tine Scheuer-Larsen, så er det bestemt ikke usandsynligt, at Wozniacki inden længe kan skrive den tredje Grand Slam-finale i karrieren på CV’et.

- Hun er klar. Og hun er meget sulten efter at vaske den plet væk, som alle snakker om. Nemlig at hun endnu har en turneringssejr til gode i en Grand Slam, lyder vurderingen fra Tine Scheuer-Larsen.

Fordelen burde være dansk

Når Caroline Wozniacki står overfor Elise Mertens i nattens semifinale, så er der mange ting, der peger på, at danskeren burde være favorit til at snuppe finalepladsen på bekostning af den 22-årige belgier.

Den unge belgier er blot nummer 37 på verdensranglisten, mens Wozniacki er nummer to.

Det betyder, at Mertens end ikke er seedet ved årets australske mesterskaber.

Samtidig kan Caroline Wozniacki notere sig, at hun aldrig har tabt en semifinalekamp til en useedet spiller.

Dette kombineret med, at danskeren har vundet det eneste opgør, som de to spillere har haft tidligere, betyder, at Wozniacki har et par serveesser i ærmet før nattens semifinale.

- Mit hjerte siger mig, at Caroline Wozniacki er foran på point. Men jeg synes alligevel, at det er en helt lige kamp. Mertens spiller virkelig godt, og hun har vist, at hun er klar til at stå i en semifinale ved en Grand Slam. Hun har allerede vundet én turnering i år, og hun har vundet ni kampe i træk. Derfor kræver det, at Wozniacki spiller virkelig godt og sørger for, at Mertens ikke får lov at styre spillet alt for meget, siger Tine Scheuer-Larsen og fortsætter.

- Caroline Wozniacki skal serve rigtig godt, som hun gjorde i kvartfinalen. Og hun skal ind at markere sig og være stærk på de første dueller, hvis hun skal have overtaget. Hun skal passe på, at hun ikke kommer til at komme til at gå for meget baglæns. Men det ved jeg heldigvis, at hun er opmærksom på. Og så skal vi huske på, at hun bare har viljen til at vinde. Caroline Wozniacki er simpelthen så stærk mentalt, slår hun fast.

Semifinalen ved Australian Open bliver Caroline Wozniackis syvende Grand Slam-semifinale i karrieren.

Kun i US Open er det lykkes den danske verdensstjerne at spille sig frem til finalen, mens hun én gang tidligere har været i semifinalen ved Australian Open.

Det var i 2011, hvor danskeren tabte i tre sæt til Li Na fra Kina.

Kampen mellem Mertens og Wozniacki er sat til at gå i gang kl. 04.00 natten til torsdag. Den bliver vist på Eurosport 1 og Kanal 5, samt fulgt i tekst her på dr.dk.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter