Tine Scheuer: Wozniacki har stadig grund til optimisme på gruset

Selvom det blev til en tidlig exit fra French Open, så har Wozniacki stadig gode muligheder på gruset, mener tenniskommentatoren.

Tine Scheuer-Larsen har stadig høje forhåbninger på vegne af Caroline Wozniacki. (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Der er ingen grund til at opgive håbet om at se Caroline Wozniacki forbedre sine resultater på grus, selvom hun torsdag formiddag blev banket ud af French Open allerede i anden runde til tyskeren Julia Görges, der blot ligger nummer 72 på verdensranglisten.

Det er den optimistiske udmelding fra tenniskommentator på Viasat Tine Scheuer i kølvandet på danskerens skuffende exit i Paris.  

- Det tror jeg på. Hun skal bare blive ved med at vise det spil, vi så fra hende i Stuttgart, siger hun med henvisning til Wozniackis overbevisende åbning på grussæsonen, da hun i Tyskland var tæt på at vinde en WTA-turnering på netop det underlag, hvor hun blandt andre slog rumæneren Simona Halep, der er nummer to på verdensranglisten.

- Det skal bare ikke være sådan, at det er to skridt frem og et tilbage hele tiden. Hun skal selv tro på det inderst inde, at hun kan blive rigtig gode venner med gruset. Og hun er kommet klart bedre efter det i år, så der er ingen grund til at opgive, og jeg synes stadig, at vi skal holde fanen højt på trods af dagens nederlag, siger Tine Scheuer.

Skal være mere aggressiv

En af årsagerne til Caroline Wozniackis problemer ved French Open i forhold til turneringen i Stuttgart kan være, at turneringen i Frankrig spilles udendørs, mener Tine Scheuer.

- Der er ingen tvivl om, at hun er blevet en bedre grusspiller, men det handler om at blive ved med at være aggressiv, og man ikke kommer til at stå for langt tilbage i defensiven. Og der føler jeg, at det har været mere problematisk for hende at komme ud, frem for indendørsgruset i Stuttgart, der passede hende rigtig godt i år.

Julia Görges vandt kampen i to sæt med cifrene 6-4 og 7-6 (7/4).

Facebook
Twitter