Uhyggelig knæskade ryster Wozniacki: Jeg fik gåsehud

Caroline Wozniacki fik det dårligt af at se Bethanie Mattek-Sands komme slemt til skade på Wimbledons græs.

Bethanie Mattek-Sands måtte trække sig fra Wimbledon i går, da hun i kampen mod Sorana Cirstea pådrog sig en slem knæskade. (Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS © Scanpix)

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki var glad og lettet, efter at hun sent torsdag aften spillede sig videre til tredje runde i Wimbledon med sejren på 6-3, 6-4 over Tsvetana Pironkova fra Bulgarien.

Men en episode tidligere torsdag nåede at ryste danskeren. Nemlig da den amerikanske spiller Bethanie Mattek-Sands kom slemt til skade og måtte opgive at fuldføre kampen mod rumænske Sorana Cîrstea.

Ved stillingen 6-4, 6-7 blev den 32-årige amerikaner i starten af tredje sæt ramt af en alvorlig knæskade, der fik hende til at skrige af smerte på græsset i Wimbledon.

Wozniacki så senere de forfærdelige billeder på tv.

- Jeg blev først klar over det, da nogle spurgte, om jeg havde set det. Det var frygteligt. Først tænkte jeg, at det måske ikke var så slemt, men da hun begyndte at råbe og skrige, vidste man, at den var helt gal.

- Jeg fik gåsehud og fik det helt dårligt, fortæller Wozniacki.

Godt forhold til Mattek-Sands

Hun har et tæt forhold til Mattek-Sands på WTA-Touren.

- Jeg skrev en besked til hende. Hun er en smaddersød pige, og jeg er ret tæt på hende og også hendes mand.

- Jeg håber ikke, at det er så slemt. Hun er før kommet tilbage fra skader, så det håber jeg, at hun kan gøre igen, siger den femteseedede dansker.

Hun skal næste gang i aktion i turneringen lørdag, når esteren Anett Kontaveit venter i tredje runde.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk