Velforberedt Federer: Forventningerne er større i år

36-årige Roger Federer mener, at forberedelserne til den kommende sæson har været bedre end sidste år.

Selvom Roger Federer kalder sine sæsonforberedelser for bedre end sidste års er der blevet plads til lidt kombineret grill og sejlads ud for Australiens kyst. (Foto: Tony ASHBY © Scanpix)

Tennisspilleren Roger Federer har leveret gode resultater i 2017, der bød på syv titler og sejre i Australian Open og Wimbledon.

Men på trods af at schweizeren er blevet 36 år, er han stadig sulten efter at vinde flere trofæer, og han fortæller, at forberedelserne til den kommende sæson har været gode.

- Forberedelserne til denne sæson har været anderledes, end de var til 2017-sæsonen. Dengang var mine forberedelser gode, men denne gang har de været endnu bedre, siger han ifølge nyhedsbureauet AFP.

Varmer op med Hopman Cup

Inden forårssæsonen var han gennem et længere skadesforløb, men i år er status en anden, og han føler sig godt tilpas.

- Forventningerne er større i år, men jeg vil ikke ændre noget i forhold til, hvordan jeg gjorde i 2017. Jeg må bare gøre mit bedste og se, hvad der sker.

I weekenden spiller Federer Hopman Cup i Perth sammen med Belinda Bencic, og 15. januar går det for alvor løs, når årets første grand slam, Australian Open, skydes i gang i Melbourne.

Federer ligger nummer to på verdensranglisten, som toppes af spanske Rafael Nadal.

Schweizeren debuterede som professionel i 1998, og siden er det blevet til 95 turneringssejre. Han har vundet 19 grand slam-titler, og det er rekord. 8 af de 19 sejre er kommet i hus ved Wimbledon.

/ritzau/

Facebook
Twitter