VIDEO 13-årig Wozniacki kalder Serena tyk: Sådan tænker jeg ikke i dag

Caroline Wozniacki kunne ikke holde smilet tilbage, da hun så en video af sig selv i en noget yngre udgave.

Der findes næppe mange sportsstjerner som Caroline Wozniacki, hvor man kan finde et så stort antal beviser for, at drømmene, hun havde som lille, blev til virkelighed.

Det store smil på den 13-årige Wozniacki kunne ikke holde ambitionerne tilbage. Verdens bedste og Grand Slam-vinder. Begge ting er hjemme nu for den danske tennisstjerne.

Derfor er det også med et stort smil, da Wozniacki genser en af de gamle videoer.

- Jeg vil gerne blive nummer et i verden og vinde alle Grand Slams, lød det dengang fra den kun 13-årige Wozniacki.

- Hvis der var nogen, der havde fortalt mig dengang, at jeg ville opnå de ting, så havde jeg ikke rigtig troet på, at det ville lykkes. Men jeg sidder her som Grand Slam-vinder og nummer et i verden, forklarer Wozniacki.

Med tiden har danskeren udviklet et tæt venskab til Williams-familien, og specielt Serena Williams har Woznaicki tit tilbragt tid med. Men i de unge dage var forholdet til en af de bedste kvindelige tennisspillere nogensinde et helt andet.

- Jeg synes, at Serena er lidt for stor. Hun er lidt for tyk, og så har hun lidt for mange muskler, sagde danskeren dengang.

- Jeg har et lidt anderledes synspunkt nu, hvor man også har spillet mod både Serena og Venus (Williams, red.), siger Wozniacki.

Det obligatoriske spørgsmål skal selvfølgelig også komme. Hvad ville Wozniacki egentlig sige til sig selv her 14 år senere?

- Nyd turen. Der kommer til at være op- og nedture, men du skal tro på dig selv hele vejen. Sejrene er sjove og at holde trofæet er sjovt, men det betyder ikke noget uden de op- og nedture, forklarer Wozniacki.

Udover denne lille sjove situation, så tog vi også en længere snak med tennisstjernen omkring, hvordan det er endelig at kunne skrive en Grand Slam-titel på sit cv. Hele det interview kan læses og ses her.

Facebook
Twitter