VIDEO Caroline Wozniacki videre i Indian Wells

Kampen mod Aliaksandra Sasnovich var lidt af en rutsjebanetur for Caroline Wozniacki, som dog er videre.

Caroline Wozniacki er klar til fjerde runde af WTA-turneringen i Indian Wells. Men det holdt hårdt.

I en fejlfyldt kamp mod verdensranglistens nummer 49, Aliaksandra Sasnovich, trak danskeren det længste strå med 6-4, 2-6, 6-3 trods store problemer undervejs.

Begge spillere havde svært ved at finde rytmen, men til sidst holdt Wozniacki hovedet koldt.

I næste runde, der svarer til ottendedelsfinalen, møder Wozniacki enten Darja Kasatkina fra Rusland eller Sloane Stephens fra USA.

Wozniacki havde kun mødt Aliaksandra Sasnovich en enkelt gang før mandagens kamp. Det skete i US Open i 2014, hvor Wozniacki sejrede i to sæt.

I mandagens kamp startede Wozniacki med serven, men det gik ikke efter planen. Wozniacki lavede en række fejl, og det kostede. Sasnovich brød danskerens serv og kom efterfølgende på 2-0.

2-0 blev til 3-0, da Sasnovich igen tog et af Wozniackis servepartier uden det store besvær.

Mange dobbeltfejl

En kort snak med træner og far Piotr Wozniacki hjalp. I det efterfølgende parti hentede Wozniacki lidt af det tabte tilbage, og den gode tendens fortsatte generelt i resten af sættet.

Wozniacki udnyttede, at Sasnovich begyndte at lave flere fejl, og danskeren fik hurtigt udlignet til 4-4.

I det afgørende parti sikrede Wozniacki sig tre sætbolde. På den tredje af disse lavede Sasnovich en ny fejl, da hun skød bolden ud af banen, og Wozniacki hev dermed første sæt i land trods massive problemer.

Men udfordringerne blev ikke mindre i andet sæt for Wozniacki. Tværtimod. Den danske topspiller tabte igen sit første serveparti, mens Sasnovich holdt serv.

Begge spillere havde svært ved at ramme på deres førsteserver, og det gav dem problemer i deres egne servepartier.

Problemer havde Wozniacki også nede 2-4, hvor Sasnovich igen brød danskeren, og kort efter tog hviderusseren sættet.

Problemerne fortsatte i begyndelsen af tredje sæt, hvor Sasnovich hurtigt brød danskeren, men dobbeltfejl nummer 13 af hviderusseren bragte Wozniacki på 1-1.

Spillerne skiftedes til at give hinanden gaver. Sådan fortsatte det, indtil Wozniacki til sidst hævede niveauet en smule og satte punktum for den uskønne tenniskamp.

/ritzau/

Facebook
Twitter