VIDEO Ny kæreste og venneture har hjulpet Wozniacki på banen

Caroline Wozniackis forlovelse har hjulpet hende til at genfinde sit bedste spil på tennisbanen.

2018 er ved at være slut, i hvert fald hvis man er tennisspiller. Søndag startede kvindernes sæsonfinale, og her er Caroline Wozniacki med og forsvarende mester.

Hun kan se tilbage på 2018, som sit hidtil bedste år i professionel tennis, der blandt andet bød på en sejr i Australian Open.

- Jeg vandt min første grand slam, som var noget, jeg havde drømt om i rigtig mange år. Jeg kom tilbage som nummer et i verden efter mange år, så det var en fed oplevelse og fed fornemmelse, siger Caroline Wozniacki til DR Sporten.

  • Caroline Wozniacki fremviser sit trofæ fra Australian Open, som hun vandt i januar. (Foto: Edgar Su © Scanpix)
  • Caroline Wozniacki med pokalen fra Eastbourne International. (Foto: Paul Childs © Scanpix)
  • China Open-trofæet, som er det tredje og hidtil seneste trofæ, som Caroline Wozniacki har vundet i 2018. (Foto: JASON LEE © Scanpix)
1 / 3

Kilden til det gode spil inde på banen skal i høj grad findes udenfor banen, hvor den danske tennisstjerne er blevet forlovet med den tidligere NBA-spiller David Lee.

Selv ønsker Wozniacki dog ikke at besvare spørgsmål om privatlivet. Særligt spørgsmål til en mulig familieforøgelse har hurtigt taget pladsen som Wozniackis hadespørgsmål, efter spørgsmålet om, hvornår hun ville vinde sin første grand slam ikke længere er aktuelt.

- Hvis der er noget at snakke om, så skal jeg nok sige det højt. Men ellers er der ikke rigtigt noget at snakke om, forklarer Caroline Wozniacki.

Pasta og veninder

Wozniackis far og træner Piotr Wozniacki fortæller, at han kan mærke på sin datter, at hun er blevet mentalt stærkere, fordi hun har fundet ro uden for tennisbanen.

- Du bliver glad, ikke kun fordi du rammer bolden, men du bliver glad når du har spist god pasta, været i en anden by, eller har været sammen med dine venner eller veninder. De ting, som er vigtige hver dag, det er det mentale aspekt, og det hjælper Carolines tennis utrolig meget, siger Piotr Wozniacki.

Facebook
Twitter