VIDEO På sit livs tinde: 14-årige Wozniacki sigtede kun mod toppen

Caroline Wozniacki var ikke i tvivl om sine mål i karrieren trods sin meget unge alder tilbage i 2005.

Trods sine kun 27 år på nuværende tidspunkt er der ikke nogen tvivl om, at Caroline Wozniacki allerede har haft en glorværdig karriere med utallige titler toppet søndag eftermiddag, da hun løftede trofæet i Singapore.

Titlen som vinder af sæsonfinalen er måske ikke helt på højde med en Grand Slam-titel, men af tenniseksperter bliver det vurderet som lige under.

Derfor var det formentlig også en af de ting, som den kun 14-årige Caroline Wozniacki havde sat kryds ud for, da hun med sit uskyldige smil og sine enorme ambitioner blev interviewet i 2005.

- Da jeg blev sjællandsmester, ville jeg gerne blive danmarksmester. Da jeg så blev danmarksmester, ville jeg gerne blive seniordanmarksmester. Så ville jeg blive nummer et på ranglisten. Så vil jeg gerne blive nummer et på seniorernes verdensrangliste og vinde de fire Grand Slams, sagde Caroline Wozniacki.

Af de mål mangler Wozniacki nu ’kun’ de fire Grand Slams, og selvom de titler til tider kan virke langt væk, så er danskeren på noget nær sit højeste niveau for tiden.

Allerede dengang var der dog ikke noget i vejen med Wozniackis selvtillid.

- Jeg ved godt selv, at jeg er god, og jeg ved godt, at hvis jeg bliver ved, så skal det nok gå, sagde Wozniacki dengang.

Caroline Wozniacki har vundet 27 titler på WTA-turen.