VIDEO Se Fetterlein gøre comeback på tennisbanen

Efter 10 års pause vendte Frederik Fetterlein i dag tilbage til den sport, der gjorde ham berømt.

Frederik Fetterlein var i dag tilbage, hvor det hele begyndte, inden han blev mere kendt for sine aktiviteter i nattelivet, reality-programmer og Luksusfælden. Med tatoverede arme stillede Fetterlein op for Hørsholm Rungsted Tennisklub i en kamp mod Gentofte.

Rammerne var en anelse mere ydmyge end de glade 90’ere, hvor Fetterlein var en del af verdenseliten og rejste jorden tynd med sin ketsjer i rejsetasken. Dengang var der bolddrenge til turneringerne, i dag måtte han selv bøje i overkroppen for at få fat i de gule bolde.

Comebacket blev dog ikke nogen ubetinget succes for Fetterlein, der stillede op i 3. single og tabte til Frederik Ørvad. Hverken for- eller baghånden havde samme svirp som tidligere i karrieren, men det kan jo komme hen ad vejen, hvis Fetterlein har mod på at fortsætte.

Alt taget i betragtning har han oplevet større ydmygelser i sine 43 år, og så har vi hverken skrevet for meget eller for lidt om de sager! Se udvalgte sekvenser fra opgøret i afspilleren øverst i artiklen.

Facebook
Twitter