VIDEO Wozniacki åbner Rogers Cup i sikker stil

Caroline Wozniacki fik en god start på turneringen Rogers Cup med en sejr i to sæt over Yulia Putintseva.

Caroline Wozniacki er sikkert videre fra første runde i WTA-turneringen Rogers Cup i Toronto.

Mandag aften vandt Wozniacki 6-4, 6-2 over Yulia Putintseva fra Kasakhstan.

Wozniacki missede i første omgang to matchbolde, da det stod 5-2 i andet sæt, og Putintseva servede for at blive i turneringen.

På den tredje matchbold slog Wozniacki dog til, og hun gik dermed sikkert videre til anden runde.

Inden da var forløbet en kamp, som i langt de største perioder var domineret af Wozniacki.

Men danskeren startede kampen skidt og blev brudt i det allerførste parti. Putintseva kom siden foran både 2-0 og lidt senere 3-1 og 4-2.

Fik hælp af sin far

Wozniacki fik ved hjælp af sin far og træner, Piotr Wozniacki, ændret lidt på taktikken, og spillet blev langt bedre, og hun snuppede pludselig fire partier i træk.

Det forklarede Wozniacki, der er nummer 18 i verden, lidt mere om, da opgøret var slut.

- I begyndelsen af kampen havde jeg store problemer med at returnere hendes server, så jeg gik et skridt tilbage for at få mere tid, og det hjalp.

- Jeg forsøgte at få bolden mere i spil, og det lykkedes. Hun kan få en til at se meget dårlig ud, fordi hun er god til at lave dropbolde og den slags.

- Så jeg skulle bare blive ved med at være fokuseret, siger Wozniacki til TV2 Sport.

I andet sæt var det mere jævnbyrdigt, men Wozniacki fik brudt til en føring på 4-2, og derefter så hun sig ikke tilbage.

Wozniacki, der er seedet som nummer 15, finder først sin modstander tirsdag, inden hun skal spille sin kamp i anden runde onsdag.

Modstanderen bliver vinderen af opgøret mellem polakken Iga Swiatek, nummer 65 i verden, og australske Ajla Tomljanovic, nummer 45 i verden.

Wozniacki vandt Rogers Cup i 2010, da den blev spillet i Montreal. For to år siden nåede hun finalen, hvor Toronto var vært.

/ritzau/

Facebook
Twitter