VIDEO Wozniacki om nederlag: 'Jeg spillede ikke op til mit bedste'

Caroline Wozniacki var ikke tilfreds med sit spil, da hun tidligere søndag tabte til Karolína Plísková.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki fik langt fra en optimal start på sit titelforsvar, da hun i dag spillede sin første kamp ved kvindernes sæsonfinale i Singapore.

Danskeren åbnede nemlig turneringen med et nederlag på 2-6, 4-6 til tjekkiske Karolína Plísková, og Wozniacki var da heller ikke tilfreds med sin præstation.

- Jeg synes ikke, at jeg spillede helt op til mit bedste. Jeg kæmpede og gjorde, hvad jeg kunne, men jeg havde ikke helt timingen med mig. Hun spillede desuden rigtig godt, så det var en kombination af begge dele. Jeg må bare prøve at gøre det bedre til næste kamp, lød det fra Wozniacki til DR Sporten umiddelbart efter kampen.

Danskeren præsterede i løbet af kampen at lave ukarakteristisk mange fejl, og derfor var nederlaget ikke så overraskende endda.

- Jeg har ti break-bolde, som jeg desværre ikke får udnyttet. Så bliver det svært at vinde. Der var også en del gange, hvor jeg måske ikke rammer den helt rent. Men jeg ved, hvad jeg skal gøre, og hvad jeg skal arbejde på, og så er det bare videre til næste kamp.

Presset til sejr

Med nederlaget er Caroline Wozniacki nu under maksimalt pres for at vinde sine næste to gruppekampe.

På tirsdag venter Petra Kvitová, der ligesom danskeren også tabte sin første kamp. Den tjekkiske tennisspiller forventer derfor et tæt opgør mod Wozniacki. Hun ser dog danskeren have en lille fordel på underlaget i Singapore.

- Jeg tror, at banen passer godt til hende. Hun er forsvarende mester, så hun kan uden tvivl lide at spille på underlaget her i Singapore. Men turneringen er ikke slut endnu, og jeg vil give alt indtil det sidste.

Facebook
Twitter