Wimbledon enig med Wozniacki: Serena Williams bliver seedet i London

Serena Williams er seedet som nummer 25 ved Wimbledon, og Caroline Wozniacki er seedet som nummer 2.

Caroline Wozniacki (højre) og Serena Williams (venstre) er begge seedet til Wimbledon, der begynder mandag i London. (Foto: Brendan MCDermid © Scanpix)

Den amerikanske tennisspiller Serena Williams bliver seedet som nummer 25 ved Wimbledon, meddeler arrangørerne på Twitter.

Den tidligere verdensetter er efter at være blevet mor sidste år placeret som nummer 183 på verdensranglisten, men hun får alligevel en seedning ved grand slam-turneringen på græs i London.

Dermed er Wimbledon-turneringen enig med danske Caroline Wozniacki, der tirsdag sagde til Reuters, at Serena fortjener en seedning.

- Når man har vundet så mange grand slam-titler og ligget nummer et i verden i så mange år, fortjener hun en seedning, sagde Wozniacki.

Caroline Wozniacki er seedet som nummer to ved Wimbledon, hvor rumænske Simona Halep er topseedet. Hun vandt for nylig French Open.

23 grand slam-titler

Serena Williams holdt en pause på omkring et år, efter at hun i januar sidste år vandt sin 23. grand slam-turnering med en sejr ved Australian Open.

Årsagen til pausen var, at hun var gravid, og senere samme år fødte hun en datter.

Tidligere i år gjorde Serena Williams comeback på tennisbanen, og for nylig fik amerikaneren comeback i grand slam-sammenhæng som useedet ved grusturneringen French Open.

Her nåede Serena Williams frem til fjerde runde, hvor hun på grund af en skade måtte trække sig før kampen mod russiske Maria Sharapova.

36-årige Serena Williams har vundet 23 grand slam-titler i damesingle, heraf syv ved Wimbledon. Hendes seneste titel i London kom i 2016.

Sidste års Wimbledon-vinder i damesingle, spanske Garbiñe Muguruza, er seedet tre i London.

Hos mændene er sidste års vinder, Roger Federer, topseedet, mens spanske Rafael Nadal, der for nylig vandt French Open, er seedet to.

36-årige Roger Federer har vundet Wimbledon i alt otte gange i karrieren.

Rafael Nadal har vundet turneringen to gange, senest i 2010.

Facebook
Twitter